Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
Maria
te imbratisez strans ! Sunt cu inima alaturi de tine
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Erina, condoleante
Intotdeauna este trist cand pierdem pe cineva drag... 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
Luy, bine ai revenit! Ne-a fost tare dor!
Sanatate micutei Me!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Primul lucru pe care l-am facut cand am intrat pe forum a fost sa verific lista de gravidute si am descoperit-o si pe Bee - felicitari, draga noastra, esti o mamica foarte curajoasa si-ti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios !
De asemenea, am vazut ca rnico se bucura acum de bebelusul ei - sa fiti sanatosi cu totii, sa fie un bebe cuminte, iar Alesia sa fie ajutor de nadejde
pentru mama.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
carpatina,
si pe tine si pe micutul trandafiras trist la cresa
Offff
Gabriela, nu stiu de ce ti-ai mai tras freza asa faina, ca tu oricum erai frumoasa !
Iar de Sara ce sa mai vorbim...
ii place tare mult sa stea in compania verisoarelor, se vede. Si ce a mai crescut si ea...
Va pup inca o data, de bun-ramas pe ziua de azi, ca ma apuc sa mai invat si eu ceva la germana - deh, cat nu am avut laptop si net am avut spor, acum sa vedem, ca tentatia de forumeala e mare ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Carpatina, cat timp plange Ioana dimineata? Ca daca plange putin, se mai intampla si la altii. Atata timp cat ii trece dupa cateva minute, nu cred sa fie o problema. |
mah.. asta cu cat plange e tare relativa... Da, cica plange doar un pic cand pleaca taica-sau (ca eu nu o duc, el e barbarul familiei).. dar nu asa zic toate educatoarele?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
myral spune:
ERINA, condoleante! Refacere rapida fratelui!MARIA, sper sa iei decizia cea mai buna pt tine si pt copii. Sunt convinsa ca te vei descurca
LUY, sanatate multa Mariei! Si bine ai revenit!Am citit din urma pe fuga, sotul a plecat azi
Elisa nu vrea sa doarma e intr-o agitatie continua si ma tot intreaba de tata, offf.Am citit Despre crizute ce sa zic si Elisa le are mai de mult dar tot astept sa ma inteleg si eu cat de cat cu ea.Sabina, Adi sa stiti ca Isabela mea a fost un copil putin anormal
fara crize, doar cu soacra mea o mai apuca si pe ea.Probabil din cauza asta Elisa pare asa rasfatata.La supermarket nu pot sa nu o iau ca asta ar insemna sa nu mai merg nici eu deloc
Elisa nu sta cu nimeni fara mine.ADI sa stii ca toate terpiturile alea sunt incercate deja, au functionat pt putin timp, acum nu o mai intereseaza sa ma ajute si in nici un caz nu sta in cosul de cumparaturi, alte obiecte nu o mai incita (gen mobil) il arunca. De rontait rontaie si ea dar tot alergand. Mai sta doar cate 5 min in brate cand la mine cand la tati.Sunt perfect constienta ca supermaketul nu e pt copii mici, dar mergem destul de rar si are parte si de destula alergatura, in parc, pe plaja etc, nu vreau decat sa mai mearga si ea de manuta atunci cand e necesar, dar o sa ne facem si noi mari sa ne intelegem, sper
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
cecilia L spune:
Luy, bine ai revenit si sanatate multa Mariei.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
mah.. asta cu cat plange e tare relativa... Da, cica plange doar un pic cand pleaca taica-sau (ca eu nu o duc, el e barbarul familiei).. dar nu asa zic toate educatoarele? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pai ce interes ar avea sa minta?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Luy,
si sanatate multa Mariei.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi