Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Carpatina, cat timp plange Ioana dimineata? Ca daca plange putin, se mai intampla si la altii. Atata timp cat ii trece dupa cateva minute, nu cred sa fie o problema.

mah.. asta cu cat plange e tare relativa... Da, cica plange doar un pic cand pleaca taica-sau (ca eu nu o duc, el e barbarul familiei).. dar nu asa zic toate educatoarele?

Pai ce interes ar avea sa minta?

pai ce stiu eu?

cat am fost la spital am mers cu Ioana la minicresa de acolo (btw, aveau si mini scoala... cu profesori cu tot).
Nu stiu cum de m-au lasat pe mine sa stau cu Ioana .. ca pe toate celelalte mame le usuiau... aia mai mici plangeau si cate 20 de minute incontinuu.. iar cand veneau parintii dupa ei asta era "poezia"... "a plans doar cateva minute dupa ce ati plecat.. "

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Maria, multa putere sa depasesti cu bine momentul. eu sunt de parere ca o sa reusesti cu brio .
Luy, bine ati revenit, acum ca aveti laptop nou o sa fie si Me bine, cred ca i-a fost dor si ei de noi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

sa va zic ce-am patit.
alataieri seara ne-am inundat un pic la baie, in sensul ca apa a iesit si pe hol si vreo juma de metru in dormitor ( lungime, nu inaltime ). cum toata casa e mochetata a fost f greu sa scot mocheta, asa incat am bagat cearsafuri si prosoape sub si peste mocheta, le-am schimbat pe cele ude cu altele uscate, si totul parea ok, mocheta era aproape uscata. astazi insa a inceput sa puta, e ingrozitor mirosul, parca am un hoit in casa . asa ca-mi astept barbatul sa vina sa scoatem tot ( e mobila peste mocheta si nu pot singura) si sa spal/curat/parfumez casa.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

pe mine ma enerveaza teribil locurile de joaca din zona, Andrei se ia dupa ce vede, a inceput sa urle, sa se tranteasca pe jos daca nu-i convine ceva, si asta de cateva zile de cand a vazut niste faze pe-aici. plus ca peste tot se mananca seminte la greu si cojile sunt prin nisip, plus se fumeaza langa copii ( mamele ca-s cu ei stau pe banca la 2 pasi si cand nu mananca seminte fumeaza). nu stiu unde sa duc copilul sa stea la aer, ca de plimbat pe strada nu-i tocmai indicat .Sta ce sta in carucior si dupa maxim juma de ora iese ( iese din ham).

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Carpatino, dar acasa nu zice nimic despre gradi, despre copiii de-acolo ? adica se simte ca e implicata si ca relationeaza cu copiii si educatoarele ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Maria, tot la tine ma gandesc.sa ma scuzi ca-ti scriu aici, dar poate-i mai bine sa dezvoltam putin subiectul impreuna, sa te limpezesti mai bine si mai repede, sa-si mai spuna si fetele parerea.
eu nu cred ca-l mai iubesti. ce iubesti ? infidelitatea lui ?minciuna ? sau obisnuinta de a fi impreuna ? eu cred ca doar te temi sa ramai fara el, ca asa te-ai obisnuit. dar.....
esti o mama puternica, ai 2 copii destepti si isteti care merita sa traiasca invatand prin tine ce e corect si cinstit in viata. Nu e momentul sa mai lungesti agonia, ca o sa suferi mai tare, si prin tine o sa sufere si copiii. Eu nu as concepe sa mai stau in aceeasi casa ( nicidecum sa mai dorm alaturi ) de o persoana ( care-i si sot si tatal copiilor) care s-a dat in barci hai-hui, si-apoi vine nonsalant sa pupe copiii ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Inseamna ca-i complet infantil, nu si-a putut tine nadragii pe el in fata primei fufe ( sau a doua, sau a treia), deci familia, tu, copiii vostri nu inseamna nimic pentru el, ca s-a sculat virilitatea-n el si a uitat totul, brusc.
pai cum sa uiti asta ? pai de unde stii ca la anu' nu se intampla iar, si iar ?
tu vezi in oglinda ce femeie frumoasa esti ? eu cred ca la voi s-au inversat rolurile, lui trebuia sa-i tataie fundul de teama sa nu te piarda. am asa niste nervi .
Maria, vin sa te ajut sa-i faci bagajul ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, cred ca mai bine scoateti mocheta si o lasati la uscat, daca nu chiar spalata din nou. Altfel cam greu sa acoperi mirosul.

Carpatina, buna treaba cu cresa la spital, insa cam aiurea ca mint parintii. Ma gandeam ca nu castiga nimic din chestia asta...Hmmm.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Stiu ca v-am promis poze. Greu de incarcat atatea poze pe webshots. Dar ca sa ma tin de promisiune, am pus macar pozele de vineri de la Tulcea.

Conform planului am mers la vestitul acvariu din Tulcea, de fapt Centrul Ecoturistic Delta Dunarii . Foarte frumos si civilizat , pe modelul oricarui muzeu din tarile vest europene. Acvariul este la subsol, dragut si atractiv. Se trece si printr-un tunelas printre pesti , iar un alt punct de atractie este un loc unde poti face poze in mijlocul unui acvariu cilindric .

Copiilor le-a placut vizita, Andrei a fost de departe cel mai fericit . El a misunat peste tot, s-a bucurat la pesti si i-a urmarit pe Alex si pe verisorul lui Rares pe unde a putut. Cel mai vesel a fost la gustarea de dupa vizita , la o cafenea draguta de la etaj.

Dupa muzeu ne-am indreptat spre faleza sa servim pranzul. Acolo nu a mai fost atmosfera asa destinsa, am asteptat mult masa si copiii erau obositi . In plus a inceput o ploaie torentiala si s-a dus orice plimbare pe care ne-o propusesem dupa masa. Asa ca ziua s-a incheiat cu drumul spre Neptun si cu odihna de dupa.

Pozele sunt multe, inclusiv din muzeu, poate va intereseaza vizita. Si chiar si asta sunt super selectie. Cu restul nu promit ca revin azi ca Alex e obosita si nu doarme fara mine.

Pupici. Noapte buna si linistita!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara mamici

roxana,super pozele,ai 2 copiii superbi,sa va traiasca
si noi ne-am fost propus sa mergem la acvariu ieri si am ajuns prin Scotia ,am lasat-o pe weekendu` ce vine,abia astept sa duc si eu fata sa vada pestii.

gabriela,iti sta superb cu noua tunsoare
si eu m-am tuns scurt ca nu mai suportam parul lung :(((

sim,vazut dulcele Stefan care se juca cu,catelushul

parca am mai vazut niste poze dar nu imi aduc aminte,deh...neuronu` gravid e in concediu :(((

noapte buna tuturor.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Haideti sa va povestesc si de ziua de sambata. Ne-am tinut si de data asta de plan, in ciuda vremii neprietenoase, si am plecat la Balcik. Tare frumoase locurile, greu de vizitat insa cu copiii nazdravani.

Dupa alergatura dupa un loc de parcare (apropo, 90% din masini erau de Ro si pot spune ca aproape toate judetele erau reprezentate de cel putin o masina), am inceput vizita cu o tura pe la tarabe de unde am scapat am scapat numai cu niste puzzle de lemn achizitionate.

Turul a inceput cu gradina botanica (apropos, nu poti vizita Palatul reginei decat daca iei bilete si la gradina botanica ), unde ne-am intalnit chiar cu niste prieteni - deh, lumea e mica.

De acolo am mers spre Palat, eu personal nu am vizitat mare lucru pentru ca am stat cu Andrei pe care il transportasem in carucior. Acolo sunt multe trepte, nu prea e de luat caruciorul, desi ar fi fost tare dificil pentru cocoasa sa il caram in carca. Ma rog, Alex a stat in carca macar pentru poza. Alex si tati au vizitat si interioarele, insa nu tot, am mai ratat din cladiri. Am petrecut ceva timp admirand cascada, care a fost atractia copiilor.

Oricum este foarte frumos , peisajele de pe deal incantatoare, iar gradinile sunt superbe. Nici pe acestea nu le-am vazut in totalitate, mai era destul, dar incepea ploaia si obosisera copiii. Asa ca am mers direct la masa, nu inainte ca Alex si verisorul ei sa isi puna o dorinta la un fel de fantana .

Masa la restaurant a fost super, locatia lui la fel. Copiii s-au mai jucat pe faleza , unde peisajul era de asemenea superb. In timpul mesei a tras iar o ploaie zdravana, asa ca am plecat spre casa la odihna.

Este categoric o locatie frumoasa ce merita vazuta, noi vom reveni cu siguranta.

Rox , mamica

Mergi la inceput