Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Danielle,
multumim. Tu nu pui poze din Scotia? ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Cam asta ar fi in mare. Serile ne-am tinut de nazdravanii in camera, ne-am amuzat si noi cu un ghidus si o atomica vesela . Apoi am facut o plimbarica pe malul marii.
Nici duminica nu ne-am lasat mai prejos, nu a fost chip sa o convingem pe Alex ca nu e vreme de plaja. Asa ca am deschis sezonul estival si i-am lasat sa joace bucurosi in nisip, infruntand si ploaia. Si totusi au existat nostalgii dupa vara trecuta...Pana una alta e o vara intreaga inainte, si abia asteptam sa reincepem programul intensiv de weekenduri la mare.
Cred ca m-am achitat de datoria legata de poze. Noapte buna!
Rox , mamica
devylla spune:
Helou,
Am lipsit motivat sa stiti.:)
Am avut si noi cateva zile libere si am facut o excursie...unde am fost rupti de media,calculator si internet pentru cateva zile.N-are rost sa va zis ca aseara primul lucru dupa ce am terminat treburile a fost sa citesc subiectul.
Noi ne-am simtit bine,a fost tare fain,Erika s-a distrat si a hoinarit in aer liber cat e ziua de lunga apoi seara cadea lata.
Daca reusesc pun si pozici.
Maria nu ma simt in stare sa te sfatuiesc in vreun fel.Nu va doresc decat ca lucrurile sa se aranjeze cum este mai bine pentru tine si copii tai.Nu esti prima care si-ar creste copii singura,insa trebuie sa fie f greu sa faci fata tuturor responsabilitatilor singura.Multa putere iar noi te vom sustine in orice pas pe care il vei face
Luy bine ai revenit.Sanatate multa Mariei.
daniela esti dragalasa cu burtik.am vazut-o si pe Eboneea...se face din ce in ce mai frumoasa!Seamana cu tine.![]()
Gabriela iti sta tare fain cu noua tunsoare!Iti da un aer de pustoaica.![]()
Asta este ce am retinut aseara din discutii,sigur am uitat lucruri importante,pozici de laudat,ma iertati voi,eram si eu franta :)
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
roxana am vazut toate pozicile noi.
Centru acela din tulcea arata excelent,ma bucur ca au inceput sa organizeze si ai nostri.sper sa se pastreze in aceeasi stare pt multa vreme.Cred ca s-a investit binisor in el.
Am vazut si albumul cu pozele din curte.Impresionanta casuta aveti acolo.In ceva de genul asta s-a jucat si Erika acum o saptamana intr-un loc amenajat pentru copii.s-a distrat tare mult,imi parea rau ca nu am loc pentru o asemenea casuta ca i-as fi luat
ea insa are un cort in care isi tot cara jucarii si alte lucruri...farfurii,lingurite...oale si tot asa...cand nu gasesc ceva stiu unde sa caut.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
Eu sunt bine,burtik creste...papanasho tu intrebai de cum se descurca burticile?Pai...eu tot evit s-o ridic in brate,ca nu mai pot
Daca o ridic o tin f putin,obosesc repede.Insa si ea e intelegatoare si pricepe cand ii spun ca nu mai pot sa o tin mult in brate.
Dar de calarit nu scap...e la ordinea zilei...se urca exact pe burta si cand mai sare din cand in cand...incerc sa o pun mai jos de burta cu fundul.
In rest...in ultima vreme,daca-si gaseste o ocupatie cu care nu as fii totusi de acord,pentru cateva minute de relax o las sa isi faca damblaua.
Eu m-am tuns ieri scurt,aveam eu pe bibilica de mult ideea asta...asa ca intr-un exces de incredere in stylist,ieri m-am dus la el si l-am rugat sa ma tunda.Insa n-am fost dezamagita.Imi place si ma simt bine asa.
Cam astea ar fii noutatile despre noi.Mai incerc sa citesc din urma.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
adimercedes spune:
Maria, imi pare tare rau ca nu s-a reusit rezolvarea problemei, ca asteptarile au ramas fara raspuns si ca dat birul cu fugitii din fata responsabilitatilor e mai simplu decat asumarea greselilor si lupta pt propria familie.
Suntem alaturi de tine, multumim ca ai incredere si ti-ai varsat sufletul aici si iti doresc din tot sufletul sa gasesti solutia cea mai potrivita pt tine si copii si sa o pui in aplicare cu capul sus si inima usoara!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Erina spune:
Buna dimineata!
Maria iti doresc sa iti lumineze Dumnezeu mintea sa iei decizia cea mai buna pentru tine si copii. Imi pot imagina cit de greu iti este
.
Imi pare rau ca sotul nu a avut maturitatea sa isi respecte angajamentele fata de tine si copii.
Nu pot sa nu iti spun ca oricum ar fi eu cred ca el scapa prea usor de orice responsabilitate.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Roxana_G spune:
Neataaa. Gata cu netul, ca ma apuc de munca. Doar sa va salut, si sa va urez o zi buna!
SabinaY, sa va fie de bine iesirea, uneori e bine sa te rupi de tot. Cat despre cort, sa stii ca poate fi si o belea, ca se bat mereu pe el, il rastoarna sau il monopolizeaza pe rand.
Rox , mamica
Erina spune:
Luy, bine ai revenit!!!
Sanatate Mariei. Abia astept sa ne scrii ce mai spune si ce mai face!!!
Ce metoda ai ales pentru germana? Ma bate si pe mine gindul sa ma apuc...
Gabriella, iti sta minunat cu noua tunsoare. Se vede ca Sara s-a simtit minunat si ca a luat in greutate!!! E o frumoasa!!!
Sabina Y. sa va fie de bine iesirea! A implicat munt, onsen si peste bun??? Abia astept pozele cu voi!
Roxana, minunate pozele voaste. Zimbitorul si atomica sunt deliciosi!!! Ce veselie era in casuta aceea
. Totul arata tare bine, sunt doua destinatii de notat!
Cecilia am vazut filmuletele cu Cristi cataratorul si vorbaretul! e un dulce si ce multe lucruri spune...

Danielle am vazut pozele voastre de la zoo. Ebonee e o frumoasa cu parul lungut iar tie iti sta minunat cu burtica.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)

?