Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 13
carpatina spune:
Roxana, super poze... de efect aia din cilindru!
Erina, tu pana la urma te-ai "impacat" cu noua culoare a parului tau? Eu zic ca te prinde foarte bine!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Noi suntem de aseara la 11 in Piatra Neamt. Daria rezista din ce in ce mai greu la drum. A crescut acum si cere mereu sa o scot din scaunul de masina.
In rest e bine, vesela si dulce si ascultatoare.
Multumiri celor care ne-au scris. Va doresc o zi buna!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
carpatina spune:
Gabrielo, fata blonda din poze e sora ta?
Tare reusita tunsoare.. dar cred ca si pretentioasa.. tu reusesti sa te aranjezi singura asa.. sau pozele sunt dupa venirea de la coafor?
=====================
carpatina spune:
Gata, va salut .. pe mai tarziu..
Sa fiti cuminti .. si sa va gasesc pe prima pagina! ![]()
=====================
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Erina, tu pana la urma te-ai "impacat" cu noua culoare a parului tau? Eu zic ca te prinde foarte bine! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina
. Da, m-am obisnuit. Imbratisari trandafirasului, sa se readapteze repede la cresa.

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxali Yaia din cauza munci nu poti sta mai mult...noi cam tot 3 saptamani avem ,dar de 11 ani nu mi-am luat ceva mai implinit, adik o luna...aprofit de criza |
Doar 4 saptamani e concediul in vara. Atata e, pot lua mai mult, dar neplatit. Asa nu vreau ca am nevoie de bani pentru shopping.
Cat e, sa fie relaxant si distractiv! Pentru toata lumea!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxali spune:
De dimineata m-am delectata cu pozici...cele ale Roxanei , Gabrielei , Ceciliei
Erina condoleante si sanatate fratelui tau.
Luy numai bine Mariei
Papanash si mandra mea nu da nici un joculet, dar incearca sa acapareze si cele care nu sant ale ei...cand vede ca se ingroasa gluma mai da si un pupic sau se arunca pe spate de suparare![]()
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
cecilia L spune:
Erina,
da, sunt si eu surprinsa de cate face si spune![]()
Roxana, am vazut toate pozele,cred ca ti-am mai spus ca ai doi copilasi frumosi si formati o familie frumoasa.Sa va fie de bine minivacanta, acum chiar te cred ca a fost ffff reusita.

De ieri au inceput crizele si la noi, in sensul ca se arunca pe jos si tipa daca nu fac cum vrea el
.......si eu care spuneam ca se termina crizele odata cu trecerea timpului.![]()
O zi buna va doresc.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, din ce povestesti lucrurile sunt bine la gradi. Cu mancarea sunt perioade si perioade, iar eruptia dentara nu e o joaca. Uite, iti spun eu care sunt torturata de numai cateva zile si la o singura masea. Cat despre crizute, sunt doar specifice varstei, si agravate oarecum de iritarea datorata dentitiei. Exact asa facea si Alex la varsta lui, era un chin si cand venea acasa de la gradi. Cu rabdare se duc problemele astea...si vin altele. |
Da, lucrurile sunt bine la gradinita, sunt tare multumita. Sper sa se pastreze asa si la noua locatie. Apropo, nu mai stiu daca v-am spus, dar ne muta la gradinita unde am aplicat initial, cea aproape de casa. Si se reorganizeaza si grupele, se schimba educatoarele. Si aflu intr-o dimineata ca Tudor nu va avea niciuna din vechile educatoare, ba mai mult, nu e in grupa cu ceilalti 2 copii romani. Ei, ce nervi pe mine. Una dintre educatoarele lui era detasata la grupa cu cei 2 copii romani si evident ca l-as fi vrut pe Tudor acolo si pt. prietenii romani, dar si sa aiba macar una dintre educatoare pe care sa o cunoasca deja. Asa ca sun la directoare cu o falca in cer si alta-n pamant si tipa nu pricepea ce ma deranjeaza, ca ce daca e la alta grupa. Dupa o scurta explicatie, l-a transferat imediat, pentru ca am zis ca nu admit sa nu fie in grupa respectiva. Probabil tonul meu categoric a facut-o sa regandeasca grupele. Asa ca acum sunt linistita, Tudor va fi din iunie sau din august in grupa cu prietenii lui romani si va avea o educatoare cunoscuta. Restul sunt noi pt. noi, dar prietena mea spunea ca sunt ok.
Cu mancarea sper ca si-a revenit. Ieri a mancat normal. Poate au fost dintii, poate s-a si nimerit o perioada cu mancare care lui nu-i placea, cine stie...ca de cand cu criza, parca mancarea de la gradinita e mai 'iac'...cel putin asa-mi suna mie.
Crizutele acasa sunt destul de rare, deci nu e asa mare problema.
Pupici, sa treaca durerea de masea.
PS Inca astept raspuns la mailul ala...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze