Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 14
ceamica spune:
Erina condoleante , imi pare tare rau !Refacere grabnica fratelui tau !
am vazut minunatiile de dulceturi si papanasi 

si noua tunsoare a Gabrielei
sanatate multa Mariei , Luy si sanatate lui Cristi al Ceciliei . Sa treaca repede !
Maria primeste si de la mine o imbratisare si
! Sa fie asa cum iti doresti tu pentru tine si frumosii tai !
eu nu mai pot sta ca intra calc la verificat de Sebastian si mi-l inchide si deschide de 100 asa ca am ajuns sa-l scot din priza 
va zic de la nunta
am reusit sa-l pasez la sora mea pe sebastian care s-a simtit atata de bine ca a doua zi cand m-am dus sa-l iau nici macar nu m-a recunoscut . recunosc ca mi-a placut tare mult !!!!!
insa am reusit ieri sa-l PIERD 

m-am dus cu el intr-un parculet departe de casa ,cu tricicleta .am lasat deoparte tricicleta si m-am dus cu argintul viu la tobogan. cand m-am uitat daca mai e tricicleta , erau (nu prima data) o gramada de copii care apasau pe toate butoanele. de obicei ii las , dar acum m-am enervat ca s-a trantit pe ea un baiat nu tocmai slab si maricel si i-a rupt bara de protectie. am apucat sa-l intreb daca a venit singur in parc si sa-i arat c-a rupt chestia aia !cand m-am uitat minunatul disparuse !
am dat tura parcului cu privirea si locurilor unde-i place lui sebastian sa se joace . NIMIC ! nu stiti ce senzatie de panica m-a cuprins - nu stiam ce sa fac . M-am uitat si a doua oara si tot nimic . Incercam sa fac conexiuni si nu reuseam nimic , unde e , atat imi trecea prin cap . Minunatul meu venea de la masini 
!!! Adica venea de pe poteca ce da in strada la masini ! am inghetat ! imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii si tot drumul spre casa ma trezeam vorbind ca sunt tampita !!!!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Eu am lipsit mai bine de o luna din motive de laptop defect - a trebuit in final sa luam altul, asa ca in tot timpul acesta m-am tot gandit la voi, dar nu am avut cum sa mai intru pe forum. Nu am apucat sa citesc din urma, nu stiu daca voi mai reusi, momentan imi dedic timpul Mariei, care s-a captusit cu o faringoamigdalita acuta - acesta este diagnosticul pe care l-a primit ieri, dupa ce am ajuns cu ea la urgenta, ca urmare a faptului ca am constatat ca atunci cand am ajuns acasa de la Ploiesti avea temperatura 39.4 in conditiile in care cu 2 ore inainte ii dadusem Nurofen ![]() Din fericire acum nu mai are febra ( nu atat incat sa ma faca sa o mai chinui cu luatul temperaturii), e pe antitermice si speram sa fi trecut peste ce a fost mai greu. Asa ca vestile nu-s prea grozave de la noi, sper sa fim un caz singular si sa nu mai fie pe aici papanashi bolnaviori. |
Sanatate, Me! Sa te faci repede bine, ca ne e dor de voi aici, pe forum!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Danielle, multumim. Tu nu pui poze din Scotia? Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
nu am facut nici o poza din pacate fiindca am uitat camera acasa :((( si imi pare tare rau,dar cica o sa mai facem o tura.
data viitoare vreau sa mergem pana aici:
http://www.edinburghcastle.gov.uk/
am mai fost o data dar eram singuri,fara fata,abia astept
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
`neata la amiaz 
devylla,adica e rusinos daca seamana cu mine?! 
vreau sa vad si eu noua freza,si eu m-am tuns scurt ca ma saturasem de parul lung![]()
erina,roxali
multumesc frumos
carpatina,
trandafrasul frumos si dulce.
papanash,daaaaaaa eu m-am adaptat,am zis ca de nu o iubeam asa tare pe mandra,o bagam inapoi in burta sa stea langa sorasa si sa le nasc cand au 4-5 ani,atunci cand inteleg si asculta ce le zic ![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
mah.. asta cu cat plange e tare relativa... Da, cica plange doar un pic cand pleaca taica-sau (ca eu nu o duc, el e barbarul familiei).. dar nu asa zic toate educatoarele? |
Nu zic asa toate. Cel putin aici iti spun daca plange mult, ca nici lor nu le place sa le urle in cap un pitic toata ziua. Si se gasesc alte solutii daca nu se integreaza la gradinita, eventual sunt dusi copii la acele 'mame de zi', unde sunt maxim 4 copii.
Eu stiu sigur ca Tudor plange maxim 10 secunde, pana dispar din raza vizuala. Si nu in fiecare dimineata, doar cand e mai obosit.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
Danielle, imi pare rau sa te dezumflu cu varsta de 4-5 ani si ascultatul....
![]()
Carpatina, imi pare tare rau de Ioana ca plange la cresa.
Mie mi se pare un comportament absolut normal, e f atasata de tine cu un atasament sanatos...si mi-e mila rau si de tine:(
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
multumim, ma bucur ca v-au placut pozele.
Yaia, nu stiu la ce mail te referi, nu am primit nici un mail.
. Cat despre gradi, ma bucur ca totul e ok, si ca ai rezolvat cum iti doreai. Tudor e deja adaptat oricum, sunt sigura ca ar fi fost ok, insa asa e si mai bine. Stii ce tot voiam sa te intreb si am uitat, ati scos bibe? Daca da, cum s-a derulat procesul?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danielle02
nu am facut nici o poza din pacate fiindca am uitat camera acasa :((( si imi pare tare rau,dar cica o sa mai facem o tura. data viitoare vreau sa mergem pana aici: http://www.edinburghcastle.gov.uk/ am mai fost o data dar eram singuri,fara fata,abia astept pozici ![]() vine BEBE 2 ![]() Ebonee (02.10.2007) ![]() Melissa (09.08.2009 DPN) ![]() |
Ooo, ce minunatie! Cred si eu ca abia astepti, dar cred ca e mai dificil cu Ebonee.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina Danielle, imi pare rau sa te dezumflu cu varsta de 4-5 ani si ascultatul.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Care e faza? sa ii confirm si eu
Oricum la 4-5 ani este muuult mai bine decat la intre un an jumate si 2. Asta e cert!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Ceamica,
cred si eu ca te-ai speriat. Noi am patit-o rau cu Alex la un an si 10 luni, jumatate de ora am cautat-o. Si am patit-o si acum in weekend cu Andrei. Eu in speta! Era langa mine si tragea de usile frigiderelor cu sucuri. Eu m-am rasucit si am facut cativa pasi pana la masa sa ii mai aduc mancare si cand m-am intors nu mai era. Chestie de cateva secunde. Cei care erau acolo au zis ca nu l-au vazut, am crezut ca pic. Am alergat spre toalete ca stiam ca acolo fugise de cateva ori inainte, nu era nici acolo. Si am constatat ca pe acolo se iesea direct spre sinele de tren, am inlemnit. M-am intors inapoi in sala, tati era ma manance cand am intrebat unde e Andrei. Si apoi m-au strigat niste oameni de la o masa mai incolo si mi-au zis ca Andrei e acolo, se joaca cu mobilele lor. Nici nu pot aprecia cat timp a durat cautarea, cred ca foarte putin, dar mi-a parut o vesnicie.
Rox , mamica