Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 15
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Carpatina, imi pare tare rau de Ioana ca plange la cresa. Mie mi se pare un comportament absolut normal, e f atasata de tine cu un atasament sanatos...si mi-e mila rau si de tine:( |
cre'ca si mie tot de mine mi-e mila
gata bagajele?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Yaia, stii ca ne-am amuzat noi de reteta de Tiramisu cu prea mult alcool. Am gasit azi o reteta mai sofisticata de piept de rata cu fois gras si mai betivana: pieptul de rata se gatea cu bere, sosul se facea cu tequila, iar terinele de fois gras cu vin si brandy. Nici nu mai merita sa dai banii pe bauturi aperitive, dar care o fi alcoolemie dupa? ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
rox, vazut poze, super!
la un an jumate-2, ii mai iei pe sus.
La 6 si 8 luni nu prea....:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, nu stiu la ce mail te referi, nu am primit nici un mail. . |
Poate tre'sa-ti recreeze aia contul.. din nou...

=====================
Roxana_G spune:
Ca tot vorbeam de retete, am si eu o rugaminte la voi. Stiu ca pot gasi pe net, dar mai mare incredere in experienta voastra culinara. Mi-ar trebui o reteta bunuta de spanac si una de ciorba de loboda. Ca ieri am facut pe gospodina si am facut piata. ![]()
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina rox, vazut poze, super! la un an jumate-2, ii mai iei pe sus. La 6 si 8 luni nu prea....:D Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Dar cocoasa mea cu ce a gresit sa il iau pe sus?
Si vorba Carpatinei, gata de plecare? Tresalta inima?
Rox , mamica
carpatina spune:
lol... sper sa nu o "ratacesc" pe Ioana vreodata.. ca inlemnesc doar citind povestile voastre...
=====================
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Poate tre'sa-ti recreeze aia contul.. din nou... ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Puschea pe limba, asta mai lipsea!
Rox , mamica
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G [gata de plecare? Tresalta inima? |

Suna bestial asta cu "tresare inima!"
=====================
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui carpatina lol... sper sa nu o "ratacesc" pe Ioana vreodata.. ca inlemnesc doar citind povestile voastre... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Chiar iti doresc sa nu se intample! E de cosmar!
Rox , mamica