Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

papanash, mari plimbareti mai sunteti si voi! NOi nu ne-am indepartat cu Ana de cartier, asa ca n-a pupat decat parcul din Brancoveanu - Tineretului.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Cecilia, sanatate multa vorbaretului tau! La noi mucii trec cam intr-o sapt - 10 zile si tusea se opreste ultima. Nici vrerea asta vantoas nu-i tocmai prielnica. In seara asta ma apucase si pe mine nasul din cauza vantului, dar-mi-te pe un pici care mai si alearga tot timpul.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Helou, fetele!

Ne-am intors si noi aseara pe la 11 de la Blaj, a fost superb. Pentru doritoare, am incarcat si cateva poze. Ne-am simtit extraordinar toti 3, Ardealul ramane Ardeal . Stefan a fost intr-o forma de zile mari, a alergat pe dealuri, s-a jucat cu Nero, catelul de acolo. Ba chiar l-a 'adoptat' pe tatal finului pe post de tataie , il striga in gura mare prin curte de nu mai stiau vecinii ce sa creada, al cui e pana la urma .

Carpatina, tare imi pare rau sa citesc despre trandafiras ca tot nu se acomodeaza la cresa .

Bernix, te sunasem sa iti spun ca nu la we ma gandisem eu atunci, vroiam sa ne vedem in cursul saptamanii curente. Da un semn cand poti vb si te sun.

Noapte buna, ma duc la nani ca maine o iau de la capat cu alergatura.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Mai, eu nu am mai fumat pana azi nik de pe 11, deci, de peste 3 saptamani. Azi nu stiu ce-mi veni si mi-am aprins una. Dar parca nu mi-a placut deloc....Sper sa ma tin tare in continuare.
Te-am intrebat ca am nevoie de motivatii, alti fumatori care au renuntat. Ma enerveaza sotul care doar le-a redus

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Andreea11, felicitari pt reusita de pana acum si sa o tii tot asa, fara lulele-belele.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Am revenit si noi pe acasuca! Tare bine a fost acasa la Deva, am fost rasfatate, Sara s-a bronzat, s-a ingrasat, s-a jucat toata ziua afara cu fetele!

Uitati si niste poze cu noi si freza mea noua

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Pana ma pun la curent cu noutatile, va sarut cu drag!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Gabriela, sa porti sanatoasa noua coafura. Te prinde tare bine. Vroiam si eu sa imi fac ceva in genul bob, dar mult mai scurt, insa stilistul meu are mereu alte idei si mereu ma aleg cu altceva decat imi doresc la inceput. Nu zic ca nu arata bine, dar...

Pupici si pt Sara. E o scumpa si Lisa a zis ca e "p(r)etty"

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Neata.
In loc de cafea:

-Gheorghe, cum face vaca?
-Mmmmmmmmmmmm....Mama!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaa.

Sunt la birou, tot asa cu tonus ridicat cum zice Bernix. Poze nu am pus spre rusinea mea, si eu am cazut lata devreme. A durat pana am descarcat, sunt aproape o mie de poze si au necesitat selectie. Abia am reusit sa fac o selectie pentru cele de vineri din Tulcea si nu am apucat sa le mai incarc.

Bernix, musai te sun sa imi mai povestesti de la turcafleti, eventual cu pozele in fata. Am pus si Nessebar-ul asta pe lista, 250 km nu e asa mult, insa trebuie facut cumva intr-o zi in care avem mult timp. Asa care va sa zica, ai plans dupa fata? In loc sa savurezi linistea? Eeee

Sim, bine ati revenit! Vazut si pozele, frumos pe acolo, dar frumos foc Stefan. Mama ce distractie pe el!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Neata.
In loc de cafea:

-Mmmmmmmmmmmm....Mama!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Maaaaaah....., ia baga interpretarea!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Neata.
In loc de cafea:

-Mmmmmmmmmmmm....Mama!!

Mah... vezi daca-l lasi prea mult cu dom' profesor (care mai e si suparat pe tine)?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, am vazut pozele cu Stefan, ma uitam la el si ma gandeam ca este un baietel de 2-3 anisori si nicidecum de nici doi ani, s-au facut mari..parca ieri ne plimbam in Ior si tatzileau baietii...aveau cateva luni......poate reusim sa ne mai vedem innainte sa va mutati la casa.....chiar asa cum merge treaba cu casuta, va mutati in toamna?

Tomasa....mai da un semn si spune-ne ce mai face printesa si fratiorul ei.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput