Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEA11 spune:
Mai, eu nu am mai fumat pana azi nik de pe 11, deci, de peste 3 saptamani. Azi nu stiu ce-mi veni si mi-am aprins una.
Dar parca nu mi-a placut deloc....Sper sa ma tin tare in continuare.
Te-am intrebat ca am nevoie de motivatii, alti fumatori care au renuntat. Ma enerveaza sotul care doar le-a redus
aeperju spune:
Erina, condoleante!
Fratele tau sper sa fie bine si sa se refaca rapid!
Pupici!
--------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Annisia spune:
Andreea, nu cred ca numaratul zilelor de abstinenta este o solutie... La mine nu ar functiona sigur. Bine, la mine nu prea functioneaza nimic ce este normal pentru altii. Eu m-am lasat intr-o joi, ca asa mi s-a pus pata mie (nu lunea, ca tot romanu'). Ce a fost mai dragut, fu o adevarata epidemie pe care am lansat-o la mine la job. S-au luat toti dupa mine si au renuntat la fumat. Hihihihi... Mai dragut o sa fie cand io o sa ma apuc iar si o sa rad de ei... Hiihihihi...
Glumesc! Sper sa nu o iau iar pe drumul asta, ca urat obicei mai este. Nici cand eram o fumatoare inraita nu-mi placea, dar aveam impresia ca nu ma pot lasa. Acum ca am vazut ca pot, imi e teama sa nu ma apuc iar, cu gandul ca o sa ma pot lasa iar de cate ori voi avea chef. Parca ma vad o babuta bine de 40 de ani, zbarcita, ridata toata, ingalbenita, cu luleaua-n coltu gurii, tusind de zor...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Roxana_G spune:
Am vazut si pe Cristi catarator, si pe Sara fericita la Deva, si frizura cea noua si super a mamicii Gabriela! 
Azi am facut exces de forum, nu-i asa?
Profit si eu de zilele mai linistite la birou, cine stie cand ma mai intalnesc cu ele.
In rest am inceput antibioticul, ma seaca maseaua. Abia acum realizez ce or simtii bietii piticii nostri cand le ies maselele, si noi ne vaicarim pe aici ca sunt prea nervosi.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
danuta36 spune:
Erina sincere condoleante!
Multa sanatate fratelui tau!
Roxana multumim...alergie,da,dar nu stim exact la ce..si azi i-au mai aparut pete noi,dar am inceput tratamentul cu Zyrtec solutie recomandat de dermatolog,si speram sa scapam cat mai repede..nici nu prea am inteles diagnosticul 
Gabriela iti sta tare bine cu noua freza
pupam fetele frumoase..
bernix spune:
Erina, sincere condoleante!
Asa frumos ai povestit despre tatucu' ca mi-au dat lacrimile gandindu-ma la babuta mea nascuta in 1916, care a nascut tot 6 copii si a muncit singura pamantul 10 ani cat i-a fost barbatul concentrat. Nici ea nu mai are multe zile de trait in lumea asta.
Sanatate multa fratelui tau si la multi ani sarbatoritilor din familie!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Rox, povestiri detaioate despre Istanbul n-am apucat sa scriu, ca toata sapt trecuta m-am culcat o data cu Degetica si in we am avut musafiri gramada. Fost si la Taksim si prin o mie alte locuri.
Poze cu noi razand n-avem. Am facut mult haz de necaz ca ne-a plouat rau in prima zi si a batut vantul in continuu. Alte hohote de ras au fost legate de camerele de la hotel, mai mici chiar ca la Paris, desi ne era greu sa ne imaginam si cea mai mare parte au rasunat seara, la "betie". Io in prima seara am plans de m-am umflat dupa fetita mea, asa ca am hotarat sa nu risc si serile urmatoare si i-am tot dat cu burbon.![]()
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
De la granita la Nessebar sunt cam 250 km dupa calculele mele (da' io sunt bata cand vine vorba de cifre) pe ruta Buc. - Ruse - Varna - Nessebar. Ce stiu sigur e ca de la Varna la Nessebar sunt 90km.
Noi am hotarat sa ne intoarcem de la Istanbul prin Burgas ca drumul prin Stara Zagora e plin de gropi (ni s-a strambat zdravan o janta de-am avut nevoie de echilibrare roti in Turcia - ii zice rot balans, scris cum se citeste, poate mai are cineva nevoie), iar cetatea Nessebarului e doar la vreo 10km de soseaua principala spre Varna, sosea care era in lucru intre Burgas si Nessebar, iar drumul era deviat chiar prin oraselul de langa cetate. Cum s-ar zice, era si pacat sa nu oprim, mai ales ca stiam ca se mananca bine acolo.
bernix spune:
Carpatina, tare mila mi-e de Ioana!
Si de tine.
bernix spune:
Rox, si pozele promise?! Abia astept sa vad imagini, ca din ce scrii pare ca ai un tonus ridicat dupe we asta, ceea ce inseamna ca ti-a priit, cu toata durerea de masea.