Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Babylina, asa sunt puii, binevoitori sa ajute la treaba. Chiar daca pe dos! Ia sa ii vezi cand devin barbati, nu mai intind rufele de nici un fel. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Annisia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Eu cu ce am gresit de predomina munca? |
Ti-a placut cartea??? Hihihihih...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Roxana_G spune:
Carpatina, pe unde umbli? Sper ca esti plecata dupa blenderul pentru gustarea mea.
Yaia, gata trainingul?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Multumesc mamici
!
Sabina, it's a small virtual world.
Tatucu a plecat linga mamuca la ingeri. S-a nascut in 1917, a luptat in Siberia, a avut 6 copii, nu a spus o singura vorba urita toata viata si a fost lucid pina in ultima clipa. Dumnezeu sa-l odihneasca!!!
Sotul face tot posibilul sa vina si el la inmormintare desi e foarte ocupat la job. Sper din inima sa poata veni.
Vin toti nepotii din strainatate sa ii aduca un ultim omagiu lui tatucu-poza de acum doi ani.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!!!!
Erina, 
Maria, m-am executat si am copiat reteta de Dobos, acusica o pun pe mail! Am balotat iar ca a facut mama! O nebunie!
Am revenit si noi pe acasuca! Tare bine a fost acasa la Deva, am fost rasfatate, Sara s-a bronzat, s-a ingrasat, s-a jucat toata ziua afara cu fetele!
Uitati si niste poze cu noi si freza mea noua
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Pana ma pun la curent cu noutatile, va sarut cu drag!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
papanash spune:
Cecilia, am recuperat montajul, era la carti, l-am pus la loc
. e meserias cataratorul Chiti ( asa zice)
si Andrei e tare vorbaret. mai nou invatam sa deosebim culorile, mai mult la masini sa avem ocu[atie in timpul mersului masinii, pana acum stie sa spina gri ( ghi), rosu ( oshu, adica rosu fara r ) si alb ( ab).
Gabriela, foarte misto freza
. Sa va fie de bine relaxarea, Sara e draguta foc si bronzata si nebronzata .
Maria, cum a fost la nunta ? Indragostitul ce mai face ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
cecilia L spune:
Am vazut-o pe Sara,
clar ii prieste la Deva, cred ca trebuie sa o duci mai des.
papanash, si noi deosebim culorile, doar ca rosu este ''osia''(de la bila rosie), albastru''basta'', alb''alb'', verde''vee''si maron''mao'', le mai si incurca uneori... ce ai vazut este doar o mica reusita sa-l filmez, avea treaba cand am luat telefonul,daca ma vede vrea sa asculte el alunelu sau sa vb la telefon![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Annisia spune:
Ahhh, fetele mele, tare mai sunt suparata...
Dupa ce am postat la voi, am vazut ca nu prea e activitate si zic asa, intr-o doara, sa mai intru la subiectul doctorului meu sa vad ce mai fac fetele. Nu mica mi-a fost mirarea ca aparusera o gramada de fete noi si ma bucuram pentru sarcinile lor si vestile bune de la doctor. Apoi una dintre fete pierde sarcina, dar taria ei si forta de a merge mai departe m-au impresionat. Nu a trebuit decat sa dau pagina ca sa aflu ca aceasta fata nu mai este printre noi...
Nici nu va spuneam, ca sa nu va intristez si pe voi, dar am o rugaminte la fetele din Ploiesti... Poate maine, poate zilele astea, puteti sa treceti pe la cimitirul Mihai Bravu din Ploiesti sa puneti o floare la mormantul Alinei, o mamica DC care a murit pe 1 mai... Va rog sa faceti asta pentru mine... Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anca Micaela CU MULTA DURERE IN SUFLET ANUNTAM DECESUL PREMATUR AL MULT IUBITEI MAME, SOTII SI FIICE ALINA BEATRICE IORDACHE VA PUTETI LUA RAMAS BUN INCEPAND DE LUNI, 4 MAI, LA ADRESA SOSEAUA VESTULUI NR.18 BL. 102 SC. A ET. 3 AP.14 - PLOIESTI INMORMANTAREA VA AVEA LOC MARTI, 5 MAI, LA ORA 12:30 LA CIMITIRUL MIHAI BRAVU - PLOIESTI DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE! Acesta este necrologul ei, cu toate detaliile... |
Puteti lasa mesaje de condoleante, pentru familia si fiul ei aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136787&whichpage=1
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Da Andreea, m-am lasat de ceva timp. Cu toate astea, la nervi, mai trag cate o pipa. In doua luni am fumat un pachet, deci fura cativa nori si pe cerul meu... Hihihihi... Dar vad ca una peste alta merge treaba. Nu mi-am impus, ca nu sunt genul care sa-mi spun mie: nu mai face asa, nu e bine, nu e sanatos, bla-bla... La mine nu tine cu asta... A trebuit sa ma iau pe partea aia ca ar fi mai frumos sa nu mai put a tutun cand ma pup cu baietii, ca mi s-au ingalbenit dintii si nu mai dau bine in poze, ca mi-au aparut riduri si o sa ma doara mai tare operatiile estetice, ca banii pe 3 cartuse de lulele i-as putea da pe un smac sau o bluza... Chestii d-astea grele... Hihihihi...
Tu? Te mai prostesti cu cate o pipa? Recunoasteeeeee....
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic