Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Hei, am revenit mai devreme dar am fost prinsa cu o intalnire. Deci gura mi-e intepenita de la maseaua de minte in crestere. Am facut radiografie, totul e normal, nu e stramba, nu impinge. Si totusi nu stiu ce nerv afecteaza acolo si mi-a inclestat falcile. Antibiotic 5 zile. 
Papanash, multumesc ca m-ai pus la curent despre Sabina.
F bine asa! Cat despre desfacatorul meu de sticle, sa stii ca acum nu mai reuseste decat daca nu strang tare dopul. Dar tot mester e! Povestiri promit diseara, nu mai pot acum, si asa am stat o ora pe la dentist si radiografii.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Carpatina, orice ai da bun, sa fie blenduit ca eu nu pot deschide gura. Si legat de cresa, daca ai stii ce a facut si Andrei la FTK azi...plansete, tavaleli si administrare pumni la educatoare.
Adriana30, sper sa nu mai aveti probleme de sanatate. Cat despre adormit, eu zic ca gasiti voi o solutie sa il dezvatati de leganat. Cu cat e mai mare, renunta mai greu.
Babylina, constat ca la voi e mai rau cu distrugerile. Nici nu ma mai plang de acuma.
Myral, toti copiii trec prin perioada asta de razvratire, mai devreme sau mai tarziu, mai intens sau mai putin intens. Andrei face foarte urat cand e cu mine, se tavaleste, fuge, etc. Can zice tati vino si da manuta, se executa imediat si merge de mana. Probabil asa e si la tine. Deci rasfatul este de fapt testarea limitelor tale, fireasca pentru varsta asta, si daca altora nu le place e problema lor.
Danielle, am vazut o familie frumoasa si vesela in pozele de la zoo. Foarte frumos!
Cecilia, am vazut pozicile din parc, frumos! Dar chiar 114? ![]()
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Danuta, ma bucur ca v-a priit iesirea si a socializat fata. Pare sa fie o alergie ceva din ce povestesti.
Ali, bine ati revenit, ma bucur ca v-a priit iesirea. Deci si acolo a plouat...
Bernix, pozele le-am vazut, insa povestiri detaliate ai pus? Ca voiam sa stiu ce am pierdut. Am vazut cateva poze si nu am recunoscut locurile si ma interesa pentru plecarea din iunie. In Taxim ati fost?
Bebeka, ma bucur ca ti-a placut melodia, si eu am ascultat-o pana la refuz. Acum sunt in pauza de ea. ![]()
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Bernix, dar ce plimbareti ati fost. Nu stiam ca mergeti iar la Nessebar, arata super, am trecut si eu pe lista. Cat de departe e de granita?
Rox , mamica
cecilia L spune:
Roxana, de obicei nu sortez pozele din albumele picasa![]()
Au schimbat iar doamna la FTK sau a fost doar o criza?
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Cecilia, mii de scuze, cataratorul meu care-mi sta cu picioarele pe burta sa-l vada pe "Chisti" a sters montajul, unul sau doua. In orice caz, la ala cu catararea ne uitam si comentam impreuna. te rog sa-l mai pui o data
.
editez sa zic ca nu stiu sigur daca l=a sters el, dar ne uitam si el a apasat ceva butoane si a disparut .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Annisia spune:
Hei, salutare!!! Noi abia ne regresaram de la mare. A fost foarte dragut, chiar daca timpul fu mai morocanos. Noi ne-am gasit indeletniciri si pe ploaie, vant si frigushteanu...
ce mai fac fetele, care mai este viata voastra? M-ati amuzat cu "Istambulu" vostru... Hahahaha...
Noi a trebuit sa amanam plecarea pentru septembrie, ca am primit o invitatie la o nunta de la care nu pot sa lipsesc. Cica sunt un fel de nasa, la o adica... O imbarligatura totala, dar ce va mai mirati?! Asa ca tre sa o prind pe Rox pe plaiuri mioritice, ca nu vreau sa raman datoare.
Oricum, ca sa nu pierd toata distractia, mi-am luat bilete la noi (o luna de zile, insumate). Adicatelea 7 - 21 iulie, 27 iulie - 3 august si 25 august - 1 septembrie. Daca va lovesc pe careva in perioada asta, poate bem o bere impreuna. Eu nu va stiu pe toate fetele, dar daca ma vedeti prin peisaj trageti-ma de maneca; nu musc, parol!
Acusica mai incarc ceva pozici, pentru doritori si curiosi... hihihih...
V-am pupat!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
babylina spune:
Erina ,Sincere condoleante!
Multa sanatate fratelui tau.
Roxana, ai dreptate cu distrugerile. Eu nu pot sa il las pe Bogdan 2 minute fara sa fiu cu ochii pe el. Daca nu distruge ceva face cate una nefacuta de nici nu pot povesti. De la turnat apa pe mobila . Azi era foarte ocupat in bacon cu "haine" Adica imi stransese rufele de pe suport si le-a pus in lighean ( rufe pe jumatate uscate) si apoi le-a imprastiat pe jos. De obicei cand intind
eu le pun pe o parte el le strange si le pune gramada sub suportul de rufe. Asta am rezolvat-o usor. Ii iau 2-3 rufe uscate si ii dau cate una , el o aseaza frumos pe suport dupa care cand se intoarce dupa a doua , iau rufa de pe sarma si i-o dau din nou. Asta pana termin de intins rufele si se plictisesete .
Cu alaptatul ce sa zic, am eu tot sugar am. Suge de parca are 4-5 luni. CAnd vrea el ( si vrea mai mereu). El suge cand se trezeste, dupa ce mananca, cand venim de afara, dupa baie, inainte de culcare, de 2-3 ( sau mai multe ori depinde de ce a mancat sau daca il dor dintii, si acum abia ii sparg maselele , (ca noi avem doar 8 dinti deocamdata))si inca de cateva ori cand are chef. Pana si in masina. Ma intreb cum o sa fac cu el in vacanta la mare, ca daca o sa ma vada in costumul de baie.........asta pentru ca ma incapatanez sa ii dau sa suga pana la 2 ani.
Pediatra mi-a zis ( cam tarziu, dupa ce m-a sfatuit sa ii dau pana la 2 ani) ca, copii mai mari se intarca mai greu.
Cat despre crize si manisfestari, la inceput ma speriasem dar m-am mai linistit cand am vazut ca este specific varstei si ca intr-un fel sau altul toti copii trec prin asta. Si mai ales cu nepretuitul ajutor de la Adimercedes 

,care in fiecare postare are un sfat intelept.
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Roxana, de obicei nu sortez pozele din albumele picasa Au schimbat iar doamna la FTK sau a fost doar o criza? Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Nu au schimbat educatoarele, este aceeasi de ceva timp. Dar nu e nici o simpla criza, este doar cea mai mare dintr-un lung sir.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Noi a trebuit sa amanam plecarea pentru septembrie, ca am primit o invitatie la o nunta de la care nu pot sa lipsesc. Asa ca tre sa o prind pe Rox pe plaiuri mioritice, ca nu vreau sa raman datoare. |
Si eu mi-am amanat plimbarea din motive de "concediu canci", asa ca astept cinstea in weekend la marea noastra sau in septembrie la turcafleti. Dupa cum iti convine.
Nenica dar ce planuri incarcate aveti. Eu cu ce am gresit de predomina munca?
Rox , mamica