Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 19
devylla spune:
Roxana noi am reusit performanta cu canuta de numai cateva saptamani.
In prima faza am inceput din iarna sa ii largesc tetita,la acelasi biberon,o data pe saptamana,apoi am tot largit la ea,am trecut de 2 ori pe saptamana,iar apoi o data la doua zile.Treptat,nici n-a simtit diferenta.A ajuns sa bea din bibe mai mult gurite decat supt,stand in fund in bratele mele.
Intr-o zi cand am avut treaba si-am rugat-o pe socrela sa vada de ea cateva ore,mi-a spus ca a baut laptele din cana(uitasem sa ii las biberonul minune).Si ca bause circa 100 ml.a doua zi am incercat si eu,dupa cateva miorlaituri a baut totusi tot cam 100 ml.A doua zi n-a mai vrut deloc,a treia zi a baut doua gurite dimineata iar dupa-amiaza n-a mai vrut.A patra zi i-am pus un pai in cana si langa intr-o farfurioara un biscuite.I-am zis ca daca bea lapte papa si biscuite.Cu ciu cu vai a baut laptele(cam 150 ml) si a papat biscuitele.A cincea zi a fost mai lejer...si deja la o saptamana Erika bea singura din cana plus un biscuite alaturi.Pe zi bea cam 300-400 ml lapte...depinde de starea ei,iar eu o las chiar daca sunt zile cand nu are chef deloc.Nu o oblig cu nimic,ii dau in schimb un iaurt sau un cub de branza.Eu am vrut sa scap mai repede cu bibele,pana se naste bb2...ca sa nu umblu atunci cu sticlute pt amandoi.
Si cum zicea si Yaia,laptelela cutie cu pai e tare avantajos...se distreaza si isi bea si portia ![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
gata am reusit sa uploadez pozele,le gasiti aici
Am fugit sa culc fata
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Mey, dragoste cu forta nu se poate. Ce e asta, trebuie sa-l tii langa tine? De-i place langa tine, sa stea. De nu, stie unde-i usa. |
Mah.. teoria cred ca o stie si ea...
Practica e si mai grea dupa atatia ani de trait impreuna, si facut impreuna casa, copii, visuri...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Cum mai Mario sa nu mai aiba viata ta nici un sens fara omul care "nu mai e capabil sa se iubeasca nici pe el asa ca nu mai iubeste pe nimeni" ?????? Ia vezi ca acusica vin sa te trag de urechi!
Eu nu zic sa fugi la tribunal cu actele de divort... insa nici asa nu-i viata, de cate ori e abatut sa-ti sara inima de gandul ca iar a calcat dansul pe langa carare...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mah.. teoria cred ca o stie si ea... Practica e si mai grea dupa atatia ani de trait impreuna, si facut impreuna casa, copii, visuri... |
Din mesajul ei, parea ca a uitat teoria...ca tare nesigura pe ea e, de parca a facut ea ceva gresit.
Ca sa ma explic, eu nu cred o clipa faza cu "are si celalalt partea lui de vina, ca nu i-a acordat destula atentie celui care a inselat". Da, de cate ori nu sunt bagata in seama, dau o fuga sa insel...hai, ca nu e chiar asa...Suntem adulti si responsabili de actele noastre...sau ar trebui sa fim!
Si stiu ca stie asta toata lumea, doar ca asa imi exprim eu indignarea acum (pt. ca personal ma asteptam ca el sa fie spasit si sa incerce din rasputeri sa indrepte greseala, ma asteptam sa se comporte exemplar...macar pt. o perioada).
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
crishtina spune:
Sa va povestesc si eu ceva hazliu cu Robert de azi :) Am fost la cumparaturi amandoi si cand am venit...pana sa desfac cumparaturile m-am luat cu ceva in camera alaturi. Robert a disparut...liniste. ma duc sa vad ce face...recunosc ca am mai stat un minut in ideea ca am gasit el ceva si controleaza in plase. Uitasem ca am cumparat oua
Cand ma duc...el a scos o oala din dulap...o farfurie alaturi...si ce a facut? a separat un ou ...albusul frumos in farfurie...galbenusul in oala...pe langa...pe maini...dar el facea treaba...a vazut la mine cum faceam...de obicei ii pun un scaun si ma mai ajuta si el la ce fac. Si asta cu ouale...il lasam el sa le sparga...ii placea f mult...si eu le separam...a prins ideea si a facut singur ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
ANDREEA11 spune:
Maria ma alaturi si eu fetelor care il crucifica pe sotul tau. Eu nu suport barbatii care se victimizeaza, care nu sunt in stare sa fie SEXUL TARE. Fii barbata, e greu, dar tb sa-i arati ca poti fara el si ca ti-e chiar bine, sa vezi ce sentiment va avea.
Esti o femeie frumoasa, tb doar sa ai incredere in tine. POTI!!!
Un om care zice ca nu mai iubeste pe nimeni, se eschiveaza, parerea mea!!!!
AI GRIJA DE TINE!!!!

.
babylina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Neataaaa. Sunt la birou, tot asa cu tonus ridicat cum zice Bernix. Poze nu am pus spre rusinea mea, si eu am cazut lata devreme. A durat pana am descarcat, sunt aproape o mie de poze si au necesitat selectie. Abia am reusit sa fac o selectie pentru cele de vineri din Tulcea si nu am apucat sa le mai incarc. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Frumoase pozele de la Tulcea.

. Mi-ai readus aminte de orasul copilarie. Eu nu am mai fost din 2007. Chiar imi era dor
Annisia spune:
| citat din mesajul lui papanash Maria, tot la tine ma gandesc.sa ma scuzi ca-ti scriu aici, dar poate-i mai bine sa dezvoltam putin subiectul impreuna, sa te limpezesti mai bine si mai repede, sa-si mai spuna si fetele parerea. eu nu cred ca-l mai iubesti. ce iubesti ? infidelitatea lui ?minciuna ? sau obisnuinta de a fi impreuna ? eu cred ca doar te temi sa ramai fara el, ca asa te-ai obisnuit. dar..... esti o mama puternica, ai 2 copii destepti si isteti care merita sa traiasca invatand prin tine ce e corect si cinstit in viata. Nu e momentul sa mai lungesti agonia, ca o sa suferi mai tare, si prin tine o sa sufere si copiii. Eu nu as concepe sa mai stau in aceeasi casa ( nicidecum sa mai dorm alaturi ) de o persoana ( care-i si sot si tatal copiilor) care s-a dat in barci hai-hui, si-apoi vine nonsalant sa pupe copiii ca si cum nimic nu s-a intamplat. Inseamna ca-i complet infantil, nu si-a putut tine nadragii pe el in fata primei fufe ( sau a doua, sau a treia), deci familia, tu, copiii vostri nu inseamna nimic pentru el, ca s-a sculat virilitatea-n el si a uitat totul, brusc. pai cum sa uiti asta ? pai de unde stii ca la anu' nu se intampla iar, si iar ? tu vezi in oglinda ce femeie frumoasa esti ? eu cred ca la voi s-au inversat rolurile, lui trebuia sa-i tataie fundul de teama sa nu te piarda. am asa niste nervi .Maria, vin sa te ajut sa-i faci bagajul ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Papanasule, nu ai cum sa intelegi un om decat atunci cand treci prin ce trece el... Crede-ma pe cuvant... Numai ca la mine situatia e pe dos... Hihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic

.
?????