Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Chiar nu le are nimeni cu ciorba de loboda si spanacul? ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Maria, poate detasarea unul de altul si de problema o sa va prinda bine sa limpeziti sentimente, ganduri si planuri de viitor. Te imbratisez tare, sa fii puternica si inteleapta! 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria imi reproseaza mie ca nu am stiut sa-l tin langa mine . asa ca nu mai iubeste pe nimeni ,ca el crede ca imi va fi mai bine fara el... |
Mey, dragoste cu forta nu se poate. Ce e asta, trebuie sa-l tii langa tine? De-i place langa tine, sa stea. De nu, stie unde-i usa.
Tare imi suna a dorinta de a pleca. Imi pare ca s-a decis ca vrea sa plece si nu stie cum sa te faca sa-l alungi tu de langa tine...
mandarinutza spune:
Buna dragele mele
Azi am fost in pauza i Auchan si m-am italnit cu Cecilia si Cristian-scump si cumintel.
Am vazut mesajul disperat al Roxanei. Te ajut cu ciorba de loboda: deci ce folosesc eu 5-6 legaturi de loboda, le speli bine si detasezi numai frunzele, o legatura de ceapa verde taiata bucatele mici, cartofi noi taiati patratele si morcovi taiati rondele. Se pun la fiert toate aceste verdeturi si legume in apa rece, cand da in clocot adaugi si ulei de masline-o lingura si sare daca vrei. In total se lasa cam 1 ora sa fiarba. Eu fac ciorba de loboda si cu perisoare, pun perisoarele cam la 30 min dpa ce am pus legumele si mai las sa fiarba 30 min. Daca pui perisoare, nu mai pui ulei de masline. Daca vrei poti sa pui la sfarsit si o cana de bors - eu il fierb separat in alta craticioara pana da si el in clocot si il pun la sfarsit inainte cu 5 min de final.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Gabriela, Danielle, cred ca Andrei ar face apoplexie sa ii restrictionez libertatea de miscare asa. Cat despre 4-5 ani, poate nu ar face lucrurile enumerate de tine. Daaar: face mancare din sampon, sapun si pudra de talc si le gasesc in frgider amestecate cu oua sparte (cu tot cu coaja), lasa apa deschisa la baie si face flescaiala pe jos, tunde papusile, covoarele, hartiile si orice prinde, lipeste te miri ce pe pereti, imbraca toate jucariile ci hainele proaspat calcate, rupe mugurii copacilor sa ii gateasca, face ciorba din florile proaspat plantate, si lista ar continua. Fiecare varsta are problemele ei. Cred ca si noi pe ale noastre. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
ebonee se crizeaza si incepe a urla cand ma vede ca ii pun lesa,dar numai cand mergem in oras io pun ca altfel o pierd pur si simplu.daca nu o vrea si nu o vrea nu mai placeam nicaieri si atunci sio pune singura
pe afara pe aici,in parc sau cand iesim la plimbari ci tati nu ii mai pun lesa ca are cine fugi dupe ea
m-ai ingrozit cate face Alex,Ebonee face mancare de oua in cada,le fura si le arunca in cada apoi le amesteca cu paletele de bucatarie.ingrediente:jucarioare maruntele,hainute,capace de oale etc
mai baga rufe la spalat,apoi le scoate si le pune la uscat,peste cinci minute le calca
lista ar fin lungaaaa,dar ma opesc,stiu ca am un copil cuminte si destept,perfect normal la varsta asta

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, nici nu mai stiu despre mail si ce reply vorbesti, cred ca nici IT-ul. Asa ca nu mai astepta, iti scriu despre orice altceva mail nou. Ma intereseaza desigur treaba cu bibe, vreau si eu sa demarez procesul. Poate la gradi de vara sa se descurce ei mai bine, daca nu reusesc eu. Insa si Andrei refuza altceva, i-am schimbat tetina si a refuzat biberonul, l-a dat de pamant, d-apoi sa ii iau bibe. Desi vad ca e interesat de canile Alexandrei, poate il fraieresc asa. Desi eu nu il vad in stare sa tina singur ditamai canoiul. Aaa, si multumesc de compliment . |
Cu biberonul, problema e ca la gradinita deja l-au dezvatat, dar eu am ratat momentul si nu am profitat sa i-l scot si acasa. La gradinita deja isi bea laptele de dupa masa din cana cu cioc. Numai ca acasa a refuzat sa bea din cana cu cioc...hmmm.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Chiar nu le are nimeni cu ciorba de loboda si spanacul? |
Ciorba de loboda nu am facut pentru ca aici nu gasesc loboda.
Spanac nu mananc, dar cand ii fac sotului (sa manance cu Tudor), fierb spanacul si il scurg de apa. Il toc marunt, dar nu foarte (nu il fac chiar pasta). Calesc putina faina in ulei, pun sare, piper si adaug spanacul. Pun usturoi pisat...si parca putin lapte. Si gata, il servesc langa ochiuri sau friganele.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
devylla spune:
Uite aici gasiti noua tunsoare: http://family.webshots.com/album/571772825IcqhwM
si ceva mai tarziu pozici din excursie.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Erina condoleante pentru pierderea lui tatucu.Tare frumos vorbesti despre el,trebuie sa-ti fie greu.
Si da,excursia a insemnat si gratar si onsen si voie buna :)
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
cecilia L spune:
Da, ne-am intalnit in Auchan cu Mandarinuta care arata fffff bine
...nu va speriati eram abia intrasem in magazin, din cauza asta statea Cristi cumnte in carutul de cumparaturi, e adevarat cu mine nu ''misca in front'', chiar daca se opune tot unde vreau eu ajunge
si fara tipete, insa daca tati este cu noi nu il putem tine in carut
devine tare suparat ca el sta acolo si noi nu....
tare greu cu misunatorii, ii scapam o secunda si gata au si disparut, eu am patit-o o singura data, sper ca si ultima, innainte de Craciun in magazinul Titan, voiam sa platesc ce cumparasem si el s-a desprins de piciorul meu si asta a fost, noroc ca am simtit si l-am strigat,se bagase deja dupa tijghea si se distra deja acolo, iar vanzatoarea radea, intr-un final mi-a spus ca este acolo,si mie mi s-a parut o eternitate cele cateva secunde....asa ca stiu ce ati simtit....

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem