Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Si eu l-am ratacit pe Tudor duminica, la party! Era langa mine, m-am intors sa iau geanta sa plecam si...ia copilul de unde nu-i! L-am cauta vreo 10 secunde, pana m-au strigat ceilalti sa mi-l arate printre multitudinea de picioare ale celorlalti adulti si copii, scaune, mese...Oricum, ala 10 secunde de spaima mi s-au parut o eternitate!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Rox, foxy, adica esti dama bine, ce mai!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, ce faine poze, copiii adorbili!

Carpatina, da, blondina din poza e sora mea, o frumoasa foc cu 2 fete la fel de frumoase! Ptiu, ptiu!!!Coafura e usor de aranjat, eu termin repede treaba in 10 minute intorc cu o perie rotativa si iese bine, apoi nu mai am treaba pana la urmatorul spalat!
Ieri am inscris-o si eu pe Sara la gradi, din august, mergem! Am niste emotii!

Ceamica,

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Roxana, ce faine poze, copiii adorbili!

Carpatina, da, blondina din poza e sora mea, o frumoasa foc cu 2 fete la fel de frumoase! Ptiu, ptiu!!!Coafura e usor de aranjat, eu termin repede treaba in 10 minute intorc cu o perie rotativa si iese bine, apoi nu mai am treaba pana la urmatorul spalat!
Ieri am inscris-o si eu pe Sara la gradi, din august, mergem! Am niste emotii!

Mda.. nici nu seamana sora ta cu tine..

Lol.. Sara gradinareasa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna,
va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine ,va multumesc pentru sfaturi ,nu stiu ce se va intampla ,timpul le va rezolva pe toate ,sper doar sa se tina de promisiune si sa se mute ,sa ne lase singuri o perioada ,vreau sa-mi pot limpezi gandurile ,sa inteleg si eu ce astept de la viata mea ,acum sunt asa confuza am momente cand sunt hotarata sa ma duc sa depun actele de divort ,am momente cand cred ca viata mea fara el nu mai are nici un sens...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna,
va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine ,va multumesc pentru sfaturi ,nu stiu ce se va intampla ,timpul le va rezolva pe toate ,sper doar sa se tina de promisiune si sa se mute ,sa ne lase singuri o perioada ,vreau sa-mi pot limpezi gandurile ,sa inteleg si eu ce astept de la viata mea ,acum sunt asa confuza am momente cand sunt hotarata sa ma duc sa depun actele de divort ,am momente cand cred ca viata mea fara el nu mai are nici un sens...

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

mii de si de
trebuie sa fii tare ptr puiutii tai,altfe nu se poate.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

maiiiii,si pe mine ma bagati in sperieti,eu totusi sper ca pe la 4-5 ani sa nu le mai vina a juca in wc,cu oalele de mancare,sa rupa albumele cu poze,sa faca crize prin magazine,sa lase saracul caine fara par si restul le stiti
de "pierdut" am patit-o de multe ori,in 2 secunde disparea de langa noi,si de cand cu povestea asta uitati ce am cumparat eu:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Harness-girl/dp/B000IEYPO0/sr=1-2/qid=1241603812/ref=sr_1_2/275-2597606-5813360?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core
o duc ca pe un catel acum si nu mai are scapare sa fuga
cu,caruciorul imi e greu sa o scot fiindca obosesc repede,asa ca...ii place sau nu,nu are incotro :))

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Gabi, sunteti superbe!

Maria, te imbratisez.
Eu sunt mai grea de cap si nu am inteles problema.

El nu s-a potolit cu prostiile...sau comportamentul lui dupa boacana nu e destul de frumos ca sa asigure o "compensatie"?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

nu esti tu grea de cap ,nu am dat eu prea multe lamuriri ,
au trecut 6 luni de cand am aflat ca sunt inselata ,6 luni foarte grele ,ei bine dupa atatea luni el tot nu constientizeaza ca el a facut o greseala ,nu isi asuma aceasta greseala si nici mai mult nici mai putin imi reproseaza mie ca nu am stiut sa-l tin langa mine .
Au fost perioade in aceste luni in care mergea totul bine ,erau momente in care chiar reuseam sa uit ,dar de vreo saptamana il simt iar absent ,cu gandul aiurea ,il intreb si imi raspunde ca nu are nimic ,nu are pe nimeni ,dar ca e constient ca nu mai poate fi totul ca inainte ,ca nu mai e capabil sa se iubeasca nici pe el ,asa ca nu mai iubeste pe nimeni ,ca el crede ca imi va fi mai bine fara el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, nici nu mai stiu despre mail si ce reply vorbesti, cred ca nici IT-ul. Asa ca nu mai astepta, iti scriu despre orice altceva mail nou. Ma intereseaza desigur treaba cu bibe, vreau si eu sa demarez procesul. Poate la gradi de vara sa se descurce ei mai bine, daca nu reusesc eu. Insa si Andrei refuza altceva, i-am schimbat tetina si a refuzat biberonul, l-a dat de pamant, d-apoi sa ii iau bibe. Desi vad ca e interesat de canile Alexandrei, poate il fraieresc asa. Desi eu nu il vad in stare sa tina singur ditamai canoiul. Aaa, si multumesc de compliment .

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela,

Danielle, cred ca Andrei ar face apoplexie sa ii restrictionez libertatea de miscare asa. Cat despre 4-5 ani, poate nu ar face lucrurile enumerate de tine. Daaar: face mancare din sampon, sapun si pudra de talc si le gasesc in frgider amestecate cu oua sparte (cu tot cu coaja), lasa apa deschisa la baie si face flescaiala pe jos, tunde papusile, covoarele, hartiile si orice prinde, lipeste te miri ce pe pereti, imbraca toate jucariile ci hainele proaspat calcate, rupe mugurii copacilor sa ii gateasca, face ciorba din florile proaspat plantate, si lista ar continua. Fiecare varsta are problemele ei. Cred ca si noi pe ale noastre.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput