Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)
Raspunsuri - Pagina 20
Annisia spune:
Andreea, eu vorbeam de a nu fi inteles de celalat... Ceea ce i-a reprosat sotul Mariei ca ea l-a indepartat. Eu nu judec pe nimeni si nu vorbesc decat din proprie experienta. Am asteptari si pretentii de la omul de langa mine. Vreau ca lucrurile care ne leaga sa nu se rezume la casa, copii, masa de pranz si un secs trist sa nu bata la ochi. In momentul in care ajungi la 30 de ani sa duci viata unei femei de 50 (si sa fii tratata ca atare), pai mama ei de smecherie ca oricine cred ca ajunge sa isi doreasca mai mult, mai bine, mai frumos.
E delicat subiectul, pentru ca nici nu vreau sa bat Baraganul cu filosofii ieftine, nici nu vreau sa ma intelegi gresit...
Ideea era ca intr-o relatie e nevoie de doi. Nu e ok nici cand amandoi intra in hibernare, nici cand unul trage la jug si celalat doarme...
Cat despre problema fidelitatii, mi-am mai spus de atatea ori opinia aici. Pentru mine e frectie la picior de lemn. Mi se pare ca e cea mai mica problema de pe Pamant si nu inteleg de ce i se acorda atata importanta. Atat timp cat nu simt, cat esti baiat destept, fa vere ce-ti trebuie. Nu as vrea sa regrete nimeni ca din cauza mea nu si-a putut face o tzaca pe lumea asta...
Mai important este sa imi vii cu drag acasa, sa te uiti cu drag la mine, sa iti fie drag sa ma iei seara in brate si dimineata sa ma saruti tot cu drag. Mai important este sa ma sustii, sa-mi dai umarul tau sa plang pe el si sa-mi intinzi mana cand imi e greu, sa ma intelegi ca om si sa te increzi in forta, valorile si judecata mea...
Cel putin asa gandesc eu. NU ma joc de-a familia si, in niciun caz, de-a mama si de-a tata. Legatura dintre mine si omul meu e legatura dintre un barbat si-o femeie, nu dintre un sot si-o sotie, dintre o mama si-un tata. Nu-mi foloseste la nimic sa-mi stai alaturi doar ca imi facusi un plod, indiferent daca ne mai leaga sau nu ceva. Copilul va creste si va vedea ca parintii lui sunt doar doi straini, doi colegi de apartament...
Am mai spus ca nu numai barbatii inseala. Situatia poate sa fie si invers, nu-i bai. Cred doar ca barbatii au impresia ca lor li se cuvine mai mult si se pot desprinde mai repede de trecut, ca sa inceapa o noua viata.
Femeia, in schimb, mai ales cea cu copil, nu are cum sa plece si s-o ia de la capat. Ea ramane acolo sa-l creasca pe bibic si sa joace si rolul de tata... Cele mai multe aleg sa se sacrifice, in loc sa isi refaca viata si sa-si castige dreptul la fericire...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
ANDREEA11 spune:
Annisia eu am glumit sa sti
. Chiar imi place modul tau de-a gandi
, esti genul optimist, de care fuge tau raul
. Nici eu nu cred in fidelitatea masculina, insa nu suport barbatii, care nu sunt barbati. Barbatii care fug de responsabilitate. Si nici nu cred ca o relatie se destrama, doar din vina unuia. Si mie imi mai vine sa o iau pe aratura, dar ii zic la al meu,, Draga, vezi ca ma simt ca la 70 de ani cu tine si parca imi place c.rul aluia
'' si invers, si ne trezim la realitate. Cred ca dc nu-ti mai convine ceva tb sa o zici raspicat.
Annisia spune:
Andreea, ce intelegi tu prin barbatul care fuge de responsabilitate? Acum vorbesc la modul general. Stiu ca Maria noastra este o femeie foarte frumoasa si sunt convinsa ca domnul ei va regreta astenia asta de primavara care l-a lovit in moalele capului.
Dar sa o luam si pe partea aialalta. Poate omul ala chiar s-a indragostit, poate ca dupa 10 ani de casatorie nu isi mai vede femeia atat de apetisanta. Ea nu ii mai sare de gat cand vine acasa, nu ii mai ia chipul in palme si nu-l mai saruta frantuzeste (asa cum face o amanta). Cred ca noi uitam sa fim amante in timp... Si aici gresim!
O amanta da intotdeauna ce are mai bun in ea, vrea sa incite, sa atraga, sa agate un barbat. Este intotdeauna aranjata, dichisita, epilata, miroase frumos si zambeste!!!!! Atat timp cat tu nu-i oferi aceste nimicuri dulci, nu va fi nevoie sa le caute la alta, ca sigur se va oferi una voluntar sa i le ofere...in bunatatea ei....
Stiu ca e o prostie, dar barbatul trebuie sa se simta centrul Universului, sa aiba impresia ca pentru tine nu mai exista alt Soare pe cer, ca il sustii si-l urmezi pana-n panzele albe, ca e 'al mai frumos si mai dotat mascul... In acelasi timp nu-i da siguranta deplina in tine si in relatia voastra...
In momentul cand vei pierde controlul acestor chestii, e sigur ca incepe sfarsitul.
Barbatul trebuie imbrobodit, ametit, zapcit. Sa nu stie ce-i cu viata lui, sa nu aiba timp sa gandeasca prea mult, sa nu aiba ochi sa vada... Ia joaca-te mereu cu mintea lui, da-i mereu impresia ca-i scapi printre degete si ca nu te va domina in veci. Ia tine-i mintea mereu ocupata, cand cu factura la intretinere, cand cu ce i-ai promis ca-i vei face de cum va intra pe usa... Ia fii tu mereu scoasa din cutie, ca o faci in primul rand pentru tine si nu-ti ia decat 10 minute pe zi. Fa toate astea si sa vedem care e ala de-i mai arde de umblat brambura... Parol ca niciunul?!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
ANDREEA11 spune:
Mai, Annisia ti-am mai zis o data ca mi place modul tau de a gandi
. Sunt de acord cu tine, dar parca sunt atat de plictisita, incat stau mai lejer in colanti si in tricoul asta labartat, si stiu ca gresesc, dar parca nici Dan, nu-si lucreaza fesele astfel incat sa ma faca sa zgari peretii cand il vad
. Da sunt putine femei care fac ceea ce spui tu c-ar trebui sa faca, iar pentru acelea jos palaria, dar majoritatea sunt mult prea obosite, stresate si poate nefericite ca sa mai fie scoase din cutie tot timpul.
Barbatul care fuge de responsabilitate, este acela care nu e capabil sa-i zica nevestei " Fai, nu mai imi placi, si cred ca iti pierzi timpul cu mine'', este barbatul las, caruia ii este frica de a spune lucrurilor pe nume, barbatul care profita de 2 femei, barbatul care nu se poate decide. Nu cred ca 2 oameni sunt obligati de o hartie sa stea toata viata impreuna, daca unul simte ca nu mai face parte din intreg, sa fie franc sa zica de la inceput. Asa gandesc eu, insa eu sunt cu traume....
Annisia spune:
Andreea, ai dat o super definitie barbatului care fuge de responsabilitati. Pot sa te citez uneori? Hahahahaha....
Despre bombeul lui Dan nu stiu ce sa zic. Iti spun de al lui B ca-i perfect lucrat. Asta nu inseamna ca nu ma calca pe sistem uneori, cu toata frumusetea lui... Si tine cont ca eu nu spal, nu calc, nu fac mancare, nu fac mai nimic din ceea ce face o sotie normala la cap. Si tot am de comentat... In concluzione oricum o dai, tot nu e bine. Nimeni si nimic nu-i perfect. Si mai cred ca fiecare trebuie sa-si gaseasca propria reteta a fericirii si succesului. E ca un abonament nominal la viata; nu se poate da de la un om la altul...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
danielle02 spune:
annisia,ai mare mare dreptate in ceea ce spui 
insa nu sunt de acord cu faza,cu inselatul.nu iti dai seama daca toate sunt asa intelegatoare ca tine?? ce zice barbatu`?hai ca seara asta m-a plictisit sotia,nu a sarit din cutie cum ma asteptam si dau o fuga pana la colt la... iar apoi sa vina in pat langa femeie,bleahhhhh nu se face asa...
eu una nu as putea trece peste asa ceva,as putea suporta multe dar nu si asta.daca a apucat omu` sa insele,nu cred ca o sa ezite si a doua oara,a treia etc
si ca sa fii mereu dichisita,parfumata aranjata e greu cateodata,mai ales cand ai un job,copiii,casa de ingrijit,nu iti mai arde sa ii tii mintea ocupata mereu ca sa nu se plictiseasca el...
ia las i o saptamana copilul lui B si dute intr-un concediu,dar el sa aibe si job,sa aibe grija de casa,mancare etc sa vedem daca ii mai arde sa sara din cutie mereu.
eu i-am lasat fata un weekend la al meu sot ai apoi a dormit 2 zile
dapi` sa mai aibe si grija mea.ce?el nu are voie sa ma impresioneze mereu?sa se aranjeze si sa miroase frumos ptr mine?daca imi gasesc si eu un amant??![]()
daca amandoi am intrat in hora,amandoi jucam,nu m-am lasat pana ce l-am dat la cale ![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Roxana_G spune:
Buna seara. Am disparut brusc din peisaj dupa-amiaza pentru ca am avut o intalnire mai lunga si apoi niste mailuri de terminat. Am ajuns la fix sa o iau pe Alex de la balet, inainte sa inceapa ploaia torentiala. Pe drum ne-a plouat rau, dar ei i-a placut.
is
Mandarinutza si Yaia, multumesc pentru retete, s-au notat. 
Danielle, te inteleg ca nu ai cum alerga dupa Ebonee, mai ales asa cu burtica. Cat despre nazdravaniile Alexandrei, sa stii ca odata cu varsta le vin idei din ce in ce mai ciudate.
SabinaY, deci e de durata procesul cu bibe. La noi s-a inceput la gradi si mi-a atras educatoarea atentia sa incercam sa o dezobisnuim pe Alex si acasa. Nu a mers cu trecerea treptata, ea avea tetina f larga si degeaba. Asa ca intr-o zi am aruncat biberoanele la ghena, in fata ei. Si gata. Andrei nu accepta nici tetina largita, asta e problema. Apa bea din sticla, insa lapte nici gand.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
SabinaY, v-am vizionat cu mare drag toate pozele, si pentru ca m-a cucerit Erika misunatoare si mamoasa cu bebelusul ei
, dar si pentru ca perisajele erau super. In primele poze parea sa fie caldut, cam ce temperatura era afara? Aaa, si legat de bibe, chiar daca il scoti pana apare BB, sa te astepti sa il ceara din nou. Noi am avut probleme si cu Alex care e mare.
Crishtina, uite asa se nasc talentele in bucatarie! ![]()
Babylina,
. Eu nu am mai fost de la 14 ani cand am mers in Delta. De fapt am mai fost prin 1999 la un client, dar am stat o zi si aia la munca.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia barbatul trebuie sa se simta centrul Universului, sa aiba impresia ca pentru tine nu mai exista alt Soare pe cer, ca il sustii si-l urmezi pana-n panzele albe, ca e 'al mai frumos si mai dotat mascul... In acelasi timp nu-i da siguranta deplina in tine si in relatia voastra... In momentul cand vei pierde controlul acestor chestii, e sigur ca incepe sfarsitul. Barbatul trebuie imbrobodit, ametit, zapcit. Sa nu stie ce-i cu viata lui, sa nu aiba timp sa gandeasca prea mult, sa nu aiba ochi sa vada... |
In ritmul asta, daca nu ai o clona, cred ca uiti copilul la magazin, servesti doar un sandwich cu salam expirat si il lasi per berbant cu chilotii murdari cateva zile. Ca altfel practica ne omoara, desi recunosc ca teoria este mai mult decat adevarata.
Si pana la urma ce naiba, femeia nu merita sa fie Centrul Universului?
Rox , mamica
Annisia spune:
Dany, la mine e simplu ca-i las copilul doua saptamani... Abia o sa aiba o belea in minus pe cap. oricum, mereu el are grija de Y cand e la noi. Iar cand nu e Y, are grija de mine. deci nu ar simti niciun fel de apasare. Dar faza sa plec singura e o idee excelenta. Mai trebuie sa lucrez la psihicul lui pana va accepta si asta. Hihihihi...
Despre inselat... Mhhh... Si daca a facut si l-am iertat dupa doua luni, la ce sa-i mai fac soro morala si sa ma tavalesc pe jos de durere? Daca tot il iert, la ce sa mai pierd timpul??? Ca tot acolo ajung....
Uite de asta eu nu suport certurile in familie, ca le consider timp pierdut. Oricum te impaci, de ce sa strici un weekend sau o vacanta sau macar o ora, in care ai putea face altceva, ceva care sa-ti faca bine...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic