Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxana, nu ai inteles exact.... Ideea era ca el trebuie sa se simta, nu sa si fie. Totul este doar o iluzie, o chestie de PR. Depinde cum te pricepi sa-ti faci lobby... Ca doar nu te doare gura soro...
Teoria se poate pune perfect in practica. Nu e greu. Trebuie doar sa te consideri mai desteapta si mai coapta la minte ca el. Trateaza-l ca pe un bebelus; la modul ca nu astepta prea multe de la el si acorda-i putin mai multa atentie. Le merita din plin, doar e omul care ti-a furat inima!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Sa va povestesc si eu ceva hazliu cu Robert de azi :) Am fost la cumparaturi amandoi si cand am venit...pana sa desfac cumparaturile m-am luat cu ceva in camera alaturi. Robert a disparut...liniste. ma duc sa vad ce face...recunosc ca am mai stat un minut in ideea ca am gasit el ceva si controleaza in plase. Uitasem ca am cumparat oua Cand ma duc...el a scos o oala din dulap...o farfurie alaturi...si ce a facut? a separat un ou ...albusul frumos in farfurie...galbenusul in oala...pe langa...pe maini...dar el facea treaba...a vazut la mine cum faceam...de obicei ii pun un scaun si ma mai ajuta si el la ce fac. Si asta cu ouale...il lasam el sa le sparga...ii placea f mult...si eu le separam...a prins ideea si a facut singur

Crishtina & Robert
09.09.2007

Crishtina, pupici pt micul bucatar!!! Ce dulce e el...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput