FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

noutati am sa av zic

spermograma >45 mil,viabilitate buna, mobilitate 90%, la exam direct se obs leucocite, rarae hematii si foarte rare celule epiteliale, concluzii normospermie ( in 2007 avea oligospermie)....

dumnezeu a facut minuni cu sotul meu, sa lasat de fumat..si a luat 5 luni naturiste

restul analizelor sotului meu sunt ca la carte ( respectiv testeronul, HIV, VDRL, anticorpi absent)

eu in schimb nu sunt ok, mereu mereu infecti....cand am auzit ca am iar infectii imi venea sa urlu de suparare....
eu-analize
myclopasma-absent
ureoplasma- prezent
cultura secretii- sa izolat candida famata, nu sau izolat sterptococ hemolitic
anticorpi- absent
antigen HBs-absent
testare HIV- negativ
VDRL-negativ
clamydia-anticorpi Ig M-2DU
Ig G-9DU
toxoplasma gondii anticorpi Ig G- absent
Ig M-absent
citomegalovirus anticorpi Ig M-6 DU
Ig G-17 DU
Rubeola anticorpi Ig M-absent
Ig G-prezent
anticorpi antispermatozoizi-51

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Buna fetelor,astazi am facut inseminarea!Sa-ti spun Alina ce rezultate am avut;endometru de aproximativ 10mm,un folicul de 19 si unul de 17 fiecare pe cate un ovar.Deci ovulatia nu avusese loc si trecuse cam 32 de ore.Am vb cu bilogul si mi-a zis ca sperma preparata la ei traieste minim 24 de ore,mi s-a parut foarte bine.Mi-am pus toata speranta ina Dumnezeu,si dr BOrs si Onofriescu m-au incurajat ca am fi intrunit toate conditiile ca treaba sa iasa cum trebuie.Doamne Ajuta-ne pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Ginuta, super rezultate!!! Endometru foarte bun, foliculi de gemeni !!!
Foarte bine ca ai facut inseminarea inainte de ovulate, sa fie spermatozoizii in asteptarea ovulului, mai ales ca au ajuns exact acolo unde trebuie.
Pogoniciule drag, despre ce infectii vorbesti? Toxoplasmoza nu e, ca sunt negative ambele, Chlamidya nu e, ca a iesit sub 10 si Ig M si Ig G, Rubeola ai Ig G prezent, inseamna ca ai avut candva rubeola si nu o sa mai faci ca esti imunizata, anticorpii antispermatici mai mici de 60, deci bun totul ce a afisat. Nu te mai necaji. Precizare: Ig M pozitiv inseamna ca ai boala acum, iar Ig G pozitiv inseamna ca ai avut candva boala s acum ai anticorpi in sange, deci sanse foarte mici (nule aproape) sa o mai faci.
Va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor, ma scuzati ca dau buzna asa.....va rog imi puteti spune, poate vi s-a intamplat sa faceti aceste analize la Iasi......unde se pot face urm. analize: antitrombina III,
proteina C,
proteina S,
mutatia factorului V Leiden,
mutatia protrombinica,
gena MTHFR
anticoagulant lupic
rezistenta la proteina C activate
homocisteina
anticorpi anticardiolipinici
anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM)
toxoplasma
CMW
Rubeola
Chlamidia
Ureaplasma
Mycoplasma
FENOTIPARE LIMFOCITARE CELULE B,T SI NK
T3
T4
tsh??? Va rog mult daca imi pueti raspunde unde si cat v-a costat. Va mutlumesc multtt

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor sunt atat de bucuroasa...Dzeu si sfantul meu necatrie si sf ioan rusul ..au facut minuni cu noi

deci cum va spuneam azi am fost la HSG....TROMPE PERMEABILE--deci nu a mai aparut hidrosalpinxul..nummi venea sa cred...imi venea sa urlu de bucurie..iam multumit domnului

numi pot reveni din bucurie....sincer nu ma asteptam ca eu si sotul meu sa fim ok, caci anul trecut eram dezastru amandoi..deci sunt minuni

de maine eu si sotul luam 10 zile niste antibiotice.doxacilina vom lua..si poate Dzeu trimite si noua luna viitoare un bebic in burtica,..ptr potrivit investigatiilor suntem ok....

iti multumesc doamne ptr toate

cei drept ca pret de 2 min mia fost rau pe masa de HSG...am ametit si
mau luat caldurile..ca de exista o mica durere..dar a trecut

amir iti multumesc de sfaturi..dct mia zis ca e ceva in neregula cu ureaplasma, si ptr asta voi lua antibiotic 10 zile..si apoi liber la bebe
doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bravo, Pogonici. E bine ca esti optimista, crede-ma ca ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DANANGIE, informatii gasesti pe www.synevo.ro( la servicii si tarife) si www.medcenter.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

POGONICI ma bucur mult pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pogonici,bravo ,dumnezeu sa va ajute
unde ai facut analizele?
danangie,la Synevo se fac sigur aceste analize

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)