FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

Offff, am scris o multime despre experienta mea cu inseminarea, si am pierdut O sa incerc sa o iau de la capat.
In primul rand, vreau sa va multumesc pt raspunsurile cu pregnylul.

Inseminarea la dr Socolov costa 300 ron (consta in spermograma +inseminare propriu zisa), iar monitorizarea costa 100 ron (consta in 2-4 ecografii).

ginabulina, nu am facut stimulare pt ca eu am ovulatie spontana si dr a spus ca nu are rost sa fac stimulare in conditiile astea. Am avut un singur folicul pe ovarul drept, care a crescut singurel, fara ajutor. Pregnylul l-am facut la 12 ore dupa ce foliculul meu avea 19,2 mm; in momentul inseminarii foliculul incepuse sa se rupa (avea deja 18 mm) si dr a spus ca atunci e momentul optim.
De durut m-a durut manevra pe care a facut-o la inceput dr, apoi a fost ok, a durat f putin, am stat intinsa 10 minute si apoi gata.
Acum trebuie sa iau utrogestan intravaginal 3/zi; si va intreb daca introduc o capsula dimineata inainte de a pleca la servici , nu exista riscul sa o pierd pe drum, sa curga de acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

kamynet tinem pumnii sa vezi dublu dupa 2 saptamini.
Cit despre utrogestan stai linistita ,eu am luat 6 /zi tot intravaginal si ele se topesc si se absorb , e posibil ca o parte din medicament sa se mai elimine dar pastila intreaga no way!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

Multumesc, Sophie! Incerc sa nu-mi fac prea multe iluzii, ca sa nu fiu fff dezamagita apoi.
Sunt putin ingrijorata pt ca ieri, dupa inseminare, inclusiv toata seara (pana la culcare), m-a durut burtica, ca inainte de menstruatie. Azi , ma simt balonata si in continuare ma doare burtica, dar nu ca la menstruatie de data asta.
Starile astea or fi de la inseminare, sau pur si simplu am eu un disconfort si e doar o coincidenta? Dr nu mi-a spus nimic de simptome de genul asta. Voi ati patit la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Ieri in ziua a 13 aveam un folicul de 17.5 si endometru de 8mm.Astazi am facut pregnylul dsi maine o sa facem inseminarea.Sper sa fie cu noroc de data asta si sa ne trimita si noua Dumnezeu minunea mult asteptata.Eu sunt sigura ca Dumenzeu ne va trimite la toate la timpul lor copilul dortit!Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_2003 spune:

kamynet

s-ar putea durerile si balonarile sa le ai fiindca inseminarea s-a facut cu sperma incomplet preparata, asa mi-a povestit biologul de la omini.
am mai scris despre asta in fiv 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ginabulinuta..si kamynet..va asteptam peste 2 saptamani cu II liniute...

ih..noi suntem la stadiul de investigati..cahhhhhhhhhhh

dar ce clinica de fertilizare se inaugureaza maine??? oare tot ca omniclinic neautorizata?????

deci pana la urma ne zice careva si noua unde se face cariotipul ina iasi??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

MAra si pogonici nu ne spuneti ce ati facut la monitorizari ,faceti inseminare luna asta?
Kamynet eu am facut pregnyl la 18 ore de la ultima eco cand foliculul meu avea cam 17.8 mm mai bine zia 20mm/15.5mm si cam pe la 32 ore de la pregnyl o sa facem inseminarea.O sa va spun maine ce rezultate aveam inainte de inseminare!Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Fetelor, clinica FIV care se inaugureaza la Iasi este de fapt Omini Clinic, probabil ca au primit autorizarea. Tot este un lucru bun, de acum asteptam si reusitele sa apara.
Si pana in toamna se mai face un centru FIV de catre niste investitori israelieni, la Tudor Office Center (cred ca pe Sf. Lazar, cladirea aia noua de birouri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ginuta...noi facem investigatiii si analazie..monitorizari facem doar luand temp bazala...in rest dupa ce term dosarul at vom pune probl cu dct altfel...

sambata e gata dosarul nostru...abia at e verdictul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Cariotipul se lucreaza la Sp. Sf MAria, etaj 6.

Mergi la inceput