FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

dintre analizele ce le fac acum sunt ptr prima data ca lee fac atat eu cat si sotul...iar dct nea recomnadat sa vedem unde ne situam

iar HSG il fac ptr a vedea daca a reaparut hidrosalpinxul..in caz ca nu stiai, eu am fost op in dec de laparoscopie si mia gasit hidrosalpinx ce la eliminat si acum treb repetat HSG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Kamynet tu cand faci inseminarea si cu cine?Tot la omini mergi?Eu am facut ambele inseminari la 36 de ore de la pregnyl si o data ovulatia avusese loc iar alta data inca nu se rupsese foliculul in ziua inseminarii.Asa ca se pare ca nu este o regula.Luna asta eu o sa fac inseminarea cam la 24 ore asa ca eu cred ca e doar cum vrea Dumnezeu sa randuiasca lucrurile.
Bytzi eu stiu altfel,ca ovocitul traieste cam 24 ore in medie iar sperma preparata vreo 6 ore iar cea nepreparata si pana la 3 zile.Am auzit ca acum la prepararea spermei s-ar folosi niste medii nutritive mai complexe ce ar face ca spermatozoizii sa traiasca mai mult de 6 ore.IN acest caz e bine ca in ziua inseminarii foliculul sa nu fie rupt,dar cine mai stie,chiar am de gand sa intreb si eu luni dr cat si cum traiesc ca la cate inseminari au facut stiu sigur,ca doar lor le mai ramane de la fiecare donator niste sperma si daca ii intereseaza s-au putut documenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

Am intrebat azi pe dr. ce se intampla daca se sparge foliculul mai devreme de cele 36 de ore. Mi-a spus sa stau linistita pt ca ovocitul este matur si traieste 36 de ore...Acum, sper ca stie ce vorbeste
Am mai studiat si eu pe net si am gasit 2 variante:una - ca ovocitul ar trai , dupa spargerea foliculului, intre 12-24 ore si alta varianta e ca ar trai 1-2 zile.
Inseminarea o fac cu dr. Socolov (el).
Pregnylul, oare sa indraznesc sa mi-l fac singura? A mai incercat vreuna din voi sa-si faca injectia singura?

Mergi la inceput

KAmynet cat costa inseminarea la Socolov acum ca am facut si eu acum vreo 2 ani la el una.Cu ce ai facut stimulare si spune-ne si ce rezultate ai la monitorizari!multa bafta la inseminare,cand va fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

kamynet,pregnylul si eu mi l-am facut singura sc

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Fetelor care ati facut inseminare cu dr Bors vreau sa stiu daca ati platit toate ecografiile de monitorizare sau doar unele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

ginabulina, eu am fcaut o singura eco pt monitorizare la iasi, inca un am facut la BT si dr. Bors mi a zis ca nu tb sa platesc.
Multa bafta, iti tin pumnii!!!!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hai fetelor..cam slabuta miscare...sau atatea am mai ramas si nu mai avem nouttati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

pogonici - pregnylul expira in 2011

ginabulina - pentru prima inseminare am platit toate ecografiile, pentru a doua la fel iar acum cand m-am dus la eco nu am platit

kamynet - pregnylul daca vrei poti sa-l faci la sectia de ambulanta - in tudor, io asa am facut ca mi-a fost frica sa mi-l fac singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Buna dragele mele,
Pregnyl eu mi-l fac singura de obicei. Il fac intramuscular (nu subcutanat) in peretele anterolateral al coapsei. E foarte simplu de facut, nu e dureros ca alte injectii. Singura conditie este sa nu se faca cu bataie si sa nu se frece locul injectiei dupa, ci doar sa se tina o compresa sau un tampon cu alcool. Dar daca nu va pricepeti, e bine sa apelati la o asistenta.
Kamynet, cat costa inseminarea la Dr. Socolov, ca sa trec si pe prima pagina, si mai
Fetelor, am auzit ca se inaugureaza o clinica de FIV in Iasi, maine, miercuri 13 mai, stiti ceva de asta? Cica sunt invitati de pe la bucuresti, dr. Laura Dracea, dr. Cezara Bucur si multi altii.
Doamne ajuta sa fie si alte optiuni de tratament si la Iasi pentru toate fetele aspirante.
Va astept cu noutati si ma gandesc cu drag la voi.

Mergi la inceput