FIV IASI (3)
Raspunsuri - Pagina 3
bytzi spune:
vanessa,in cautarile mele pe net si numeroase tel nu am gasit nici o clinica in Iasi unde s-ar face aceste analize
gasisem intr-un loc nu mai tin minte unde ..le trimite in Germania dar mi-a zis de 23 mil si de fapt la Buc costa intre 7,5-8 mil
doar in Bucuresti la Medlife,Genetic lab,Bios diagnostic...
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
vanessa80 spune:
Tre sa sun la CUza Voda, am inteles ca acolo se poate face cariotip, sau la Sp Sf Maria. Sper sa aflu mai multe informatii luni.
pogonici1977 spune:
bytzi..vezi ca team intrebat ceva la FIV CLUJ.....te rog sami raspunzi..aici sau acolo
pogonici1977 spune:
bytzi..iti multumesc ptr raspuns, dar ai auzit de dct moshin de la chisinau?? eu cu cu el am vb pe email..si astepta sa vin...dar nu a fost sa fie sa ajung
tu unde faci procedura CLUJ sau SIBIU??...mie ce imi recomanzi din aceste 2 clinici??..eu de cluj nu am auzit prea multe cat despre sibiu unde ffffff laudat si de cei din austria si ungaria, cica cei de la POLISANO SIBIU au cele mai multe reusite din tara..e edevarat?? stii ceva?????
bytzi spune:
pogonici ,hai ca ne mutaram![]()
Nu, eu ultimile 2 IA le-am facut la Sibiu
la Cluj nu am fost
dar am citeva fete dragi acolo si mai intru sa vad ce fac
de dr care zici tu nu am auzit,la ce clinica e...
da asa am auzit si eu ca Sibiul are multe reusite,procentul la Fiv e mai mare la ei....
acum cum crezi tu,dar mie mi sa urit Chisinau si am facut decit 2 drumuri caci am mai stat acolo pe la hotel,la vama e ingrozitor cind iti rascolesc aia tot ce ai in masina,politia cind vedea o masina cu nr de rom imediat ne oprea,spagi ,etc...
si mi-am zis pt ce sa merg acolo cind noi avem in Rom destui dr si clinici f bune
uite si dr Dracea la Gynera are rezultate f bune
eu poate voi incerca un FIV prin toamna daca ovarele imi permit
si oscilez intre Sibiu (dr meu Ispasoiu)si Gynera (dr Dracea),de Ispasoiu nu m-as desparti caci ne-a dat f multa atentie si cu stimularile care mi le-a dat el(gonal) am descoperit ca de fapt eu nu raspund la stimulari ...si dr Dracea am vazut ca are multe reusite si am fost la ea si am discutat anul trecut pt un FIV ,dar ea a zis sa mai incerc citeva inseminari si atunci am plecat la Sibiu si am mai facut 2
la Sibiu pt un FIV daca vrei ti-l rec pe dr Chicea
acum tu hotarasti,succes!
ca tot intrai la sub asta ,ca nu am mai citit de mult ...sint curioasa ce a mai facut alyca trebuia sa fac FIV la Chisinau si Laura,te-ai mai dus la Dracea?
succes la toate fetele

pogonici1977 spune:
eu acum vin de la dct, miam inceput dosarul de investigatii ptr FIV , nu stiu de ce dar ma simt fff stresata...o caruta de bani ne costa aceste analize eu si sotul....luni dim merg in spital sa fac HSG, doamne ajuta, sper sa nu fie probleme...si sa numi zica ca a reaparut hidrosalpinxul pe trompa stanga, ca lesin acolo cred...
nu stiu, dar imi vine sa plang.

..am obosit de 2 ani jum, investigatii, sperante, analize, stres....mia recolatat sangele o graviduta....va dati seama ce era in sufletul meu...

doar Dezeu poate face o minune....nu stiu dar simt ca sunt la capatul puterilor ....parca e un cosmar ce nu se mai termina
te rugam doamne

fa o minune
kamynet spune:
Eu mai am o dilema 
Poate exista riscul ca foliculul sa se rupa inainte de a se "implini" cele 36 de ore care trebuie sa treaca de la injectia cu Pregnyl?
Si daca se intampla asa, inseminarea propriu zisa mai are rost?
Adica, daca se rupe foliculul dupa 10 ore (de exemplu)de la momentul in care faci Pregnylul, pana la momentul inseminarii ar mai fi 26 de ore...si atunci nu e prea tarziu? 
bytzi spune:
Pogonici,dar pt FIV nu trebuie sa faci HSG ...
mai bine o histeroscopie
analizele unde le faci?
asa e costa o gramada analizele dar ce sa facem...
eu am 4 ani de cind umblu pe la diferite clinici si uite ca nu am rezolvat nimik...6 inseminari fara succes,la intervale mai mari intre ele si de aia a trebuit sa repet analizele nu's de cite ori si mai am si 3 HSG facute...
acum trebuie sa o iau iarasi de la 0
te-ai hotarit unde mergi pt FIV ,e bine sa le faci anal cit mai aproape caci alea de secretie cica se repeta la 6 luni...
kamynet,dar inseminarea ti-o face la 36 de ore de pregnyl?
eu pe unde le-am facut se faceau la 24 de ore de la pregnyl
eu stiu ca sperm traiesc 48-72 ore ,pe cind ovocitul doar 6-7 ore,de aceea e bine ca sperm sa fie pe trompe cind se elibereaza ovocitul...