FIV IASI (3)
Raspunsuri - Pagina 7
ginabulina spune:
Feteel care au facut inseminare astazi sunt in a doua zi de la inseminare si din ziua cu inseminarea am frecvent dureri de burta ca cele de la menstruatie,si nu pot spune ca sperma la noi nu a fost preparata.Inseminarea am facut-o la omini si am dat o groaza de bani pt prepararea spermei.S-a mai intamplat la cineva inafara de kaminet care a facut inseminare la Socolov?
Pogonici ce naturiste a luat sotul tau de are asa bune rezultate la spemograma,ca nici la noi nu e chiar ok.Ultima spermograma ati facut-o tot la omini sau in alta parte.Pupci si mult noroc la toate.
pogonici1977 spune:
sotul meu sa lasat de fumat si anul trecut in vara, a mai tras una ocazional..respectiv acum 1 luna....a luat din decembrie brancuta si napraznic...si cam atat
la noi sunt aceste minuni se datoreaza doar rugaciunilor noastre si a preotilor ,,
spermograma am facuto la micromedica..eu in iasi nu am mai fost din ianuarie
toate investigatiile le facem aici la piatra...om vedea pana unde e capabil dct sa ne ajute..
e normal sa te doara burta dupa inseminare..cam 2 -3 zile max
silc spune:
ginabulina si io avut dureri la a doua inseminare 2 zile. nu stiu daca este normal pentru ca la prima inseminare nu m-a durut burta deloc, am avut un discomfort dar nu durere. ambele inseminari le-am facut la omini. tu cu cine ai facut inseminarea?
amir10 spune:
Dragele mele,
Sa va spun vestea buna. Am 3 teste de sarcina pozitive (eu care n-am vazut 2 liniute in viata mea!!!), un bhcg de 1834 facut joi si azi la eco s-a vazut sac gestational 13 mm. Adica varsta sarcinii de 5 sapt si 4 zile (un pic mai mult decat iese din calcul dupa UM, pt ca ovulatia a avut loc in ziua 12). Oficial sunt in saptamana a 6-a, ma simt destul de bine, doar ca sanii ma dor, am greturi usoare dimineata (trec daca rontai ceva) si am si niste crampe, dar putin diferite de cele menstruale.
Am reusit!!!, sunt foarte bucuroasa si peste 2 saptamani merg din nou la eco sa vedem bataile cardiace fetale. Sper sa fie bine, sunt destul de ingrijorata, maine merg la dr. mea de familie sa ma ia in evidenta. Deocamdata iau doar acid folic si 2 utrogestan pe zi.
Am emotii, sper sa fie totul bine, ca tare greu am obtinut aceasta sarcina, nici macar nu-mi vine sa cred. Va pup pe toate cu drag.
P.S. Vedeti daca am deschis capitol nou.... a fost de bun augur.
6
Mona40 spune:
Amir, draga drasgutza,
Eu citesc toate postarile voastre si ma simt foarte aproape de voi..
Nici nu stii ce bucurie ai produs celor din jur.
Sa-ti dea DL numai bucurii si sanatate...
Esti Divina.....
Ar fi o mare onoare daca ne-i aminti povestea ta pe scurt...
Din cate imi amintesc eu esti si trecuta de 35 de ani, si asta face totul si mai special....
Minunat-o si fericit-o,[red] FELICITARI SI AI MULTA GRIJA DE TINE [red]
mULTI PUPICI
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
amir10 spune:
Mona, am postat toata povestea mea la cap inseminare. Inca nu am 35 ani, dar sunt aproape, am implinit in aprilie 34.
pe scurt, dupa 3 ani de incercari, am gasit un nou dr., am facut stimulare cu puregon, iar in a doua luna s-a prins. Sper sa fie totul bine si sa am un pui sanatos in ianuarie.
6
silc spune:
amir felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! ai grija de tine!
ma bucur extraordinar de mult si speram sa te urmam toate cat de curand.
noapte buna
ginabulina spune:
MAra si cu Tina ce ati mai facut?Incercati inseminare luna asta sau mai amanati?
kamynet cum te simti dupa inseminare,eu sunt in ziua a 6 si am dreri de burtica,cam ca cele de la menstruatie dar nu atat de putrnice.Mult noroc la testul pe care o sa-l faci curand
pogonici1977 spune:
hai fetelor cu testul????..ca va sunt alaturi eu cu rugaciunile..ca noi acum suntem sub antibiotice si apoi om vedea...
tina_2003 spune:
amir1
FELICITARI MAXIME!!!
cu ce doctor ai reusit????? ce schema?????
ginabulina
noi am facut spermograma (oligospermie moderata), se preteaza pt insamantzare
am facut analizele hormonale si am recoltat tot felul de probe infectioase vaginale, care la ei cica sunt obligatorii.
Aveam facute in alta parte analizele uzuale , pe care mi le-au luat in consideratie, si nu a trebuit sa le fac.
Pana acum a mers bine,a fost chiar netraumatizant:-)), sunt lamurita, bioloaga a stat si ea de vorba cu mine si am platit doar ecografia, nu si consultatia:-)
Luna urmatoare ne pregatim de insamantzare. Trebuie sa vin la ei in ziua 3.