FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

Sunt aici, intru in fiecare zi sa vad ce noutati au mai aparut, m-am bucurat mult pentru reusita lui amir.
Gina, eu sunt in a 8- a zi de la inseminare, ma cam doare si pe mine burtica, nu tare, doar asa, ca sa nu uit ca e acolo Pe mine ma ingrijoreaza tare durerile astea surde, sunt exact ca inainte de menstruatie, ma fac sa ma gandesc tot timpul ca "vai, imi vin problemele" Oricat as vrea sa gandesc pozitiv, mi-e foarte greu, ma macina incertitudinea asta, asta noapte am visat ca mi-au venit, is stresata rau de tot, imi vine sa ma ascund intr-un colt si sa plang sa-mi descarc tensiunea asta din mine...sunt revoltata, ma simt neputincioasa, nu stiu incotro sa ma duc, nu stiu daca sa ma mai duc, mi-e frica de o alta incercare esuata (desi inca nu am certitudinea clara ca asta a esuat)... Offff, nu vreau sa mai transmit si altora starea mea , stiu ca toate trecem prin asta, numai ca unele dintre noi poate au un fond psihic mai bun si reusesc sa se reechilibreze mai repede.
Revin cu noutati, intru pe forum, chiar daca nu scriu nimic, doar sa vad ce ati mai facut voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

ginabulina am facut ieri inseminarea si a fost bine!m-a durut putin dar a trecut repede!de acum urmeaza asteptarea.....cea mai grea parte....dar,asta e!mergem cu dumnezeu inainte!
kamynet,tu unde ai facut inseminarea?

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Kamynet, sa stii ca aceleasi dureri premenstruale le-am simtit si eu, de fapt erau contractii uterine ca se implanta embrionul. Au cam aceeasi intensitate si localizare, ca eu ziceam ca gata, vine...
Nu ma fi asa negativista, stiu ca e greu, tb sa crezi!!! Numai asa vei invinge si vei avea bebele tau.
Ginabulina, te asteptam cu test pozitiv. daca te doare inseamna ca lucreaza pe acolo si e de bine.
Tina, am reusit cu dr. mihaila, din a doua luna doar cu stimulare cu Puregon 50 ziua 3-10, apoi Pregnyl 5000, utrogestan cate 2 intravaginal si oestrogel pe burtica. Si multa speranta si optimism.
Sophie, unde ai disparut??? Multumesc pt pregnyl, a fost cu bafta.
Va pupic pe toate.

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

Mara am facut inseminarea cu dr Socolov (el).Eu sunt pacienta dr Socolov (ea), nu am inteles niciodata de ce nu face si ea inseminari, mi-a stat pe limba sa intreb, dar am renuntat la idee, sa nu o deranjeze intrebarea mea. Si pt ca ea nu face inseminari m-a plasat sotului ei, cu care lucreaza la cabinetul Avicena. Monitorizarea cu ea am facut-o, vorbeau la telefon despre evolutia foliculului meu de fiecare data dupa ecografie si se sfatuiau. Cu el am facut doar inseminarea propriu-zisa,tot el ne-a analizat si apoi prelucrat .

Amir multumesc pt incurajare, conteaza mult , sa stii, mai ales ca tu ai trecut prin asta si stii ce simt si fizic si sufleteste.

Mergi la inceput

amir,tu la cate zile ai facut testul?(de la inseminare)!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

amir acumpa , nu am disparut nicaieri, va citesc zilnic (de mai multe ori pe zi chiar) ,,dar nu am cu ce ma lauda!!! Sunt in Z1, asta dupa vreo 5 zile de intirziere a CM ,iti dai seama ca mi facusem deja sperante ca poate s a indurat si de mine Doamne Doamne , dar degeaba si acu sunt un pic dezamagita.Ma bucur enorm pt tine si ti urez inca o data sarcina usoara si bb sanatos ; experienta ta imi da speranta ca mai avem si noi "inexplicabilele" de peste 30 ani o sansa
Am inceput sa mi pregatesc dosarul de analize pt FIV, mi am facut analizele de secretie care au iesit OK, la clamidya voi avea rezultatul abia dupa 22, si lucrul cel mai imbucurator este ca pt prima data in viata mea am vazut la mine un test Papanicolau normal, eu am avut pb la col si am fost nevoita sa mi fac o conizatie acum vre un an, pentru mine asta e o mare realizare si usurare, sper din tot sufletul sa se mentina asa!!!
Analizele hormonale le voi face luna viitoare sa fie cit mai recente fata de data consultatiei, sper sa iasa OK.
Si inca ceva, o sa ziceti ca nu s in toate mintile, dar luna asta am facut si o sedinta cu un bioenergetician, care mi a zis ca am pb cu ovarul drept , desi nici un medic si nici o analiza nu a pus in evidenta asa ceva vreodata la mine, cu fierea - cica nu se varsa bine pe acolo si cu capul (asta stiam si eu) unde sunt blocate niste cai energetice .De fapt incerc sa capat o stare de liniste sufleteasca si de incredere si optimism, stiu ca fara ele nu am cum reusi dar le am cam pierdut de a lungul multilor ani de esecuri si suferinte

Amir , stiu ca ai sa spui ca mi e usor sa vb acum cind stiu ca ai reusit, dar sa stii ca eu am simtit de atunci cind ne am intilnit ca vei reusi , pt ca am vazut cit esti de increzatoare, ca iti duceai lupta plina de optimism, mie sincer asta imi lipseste acum si incerc sa mi le recapat pina la FIV, ca altfel stiu ca dau banii de pomana.
La ultima intilnire am intrebat o pe doctorita mea totusi ce crede ea despre cazul meu, chiar atit de inexplicabila sunt?, si mi a zis ca probabil este o pb de compatibiliatte intre parteneri, ceea ce sincer deocamdata refuz sa accept

ginabulina, mara80, kamynet va tin pumnii si va astept si pe voi cu vestile bune aici, dupa cum vedeti amir a deschis drumul spre odisee si va mai trage si de minuta sa veniti dupa ea , asa ca urmati-o repejor

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Mara cu cine ai facut inseminarea?Tu nu ai acel discomfort iun burtica?Kamynet tu in ce zi ai facut inseminarea?Eu pe data de 13 aprilie,sper sa fie cu noroc

Mergi la inceput

gina,pai daca ai facut inseminarea pe 13 aprilie,nu ar trebui sa stii pana acum daca esti graviduta?

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

amir nu a facut inseminare fetelor..ci a avut doar o schema de tratamnet..daca gresesc sa ma corecteze ea

hai fetelor va astept cu testul pozitivvv

vreti sa incep galeria??? mara..ci toate celelate

eu sunt cu antibioticele acuma..ihhhhhhhhhhhhhh

Mergi la inceput

simt un discomfort acolo in burtica dar ma gandesc ca asa ar trebui sa fie,nu?
cred ca se lucreaza intens acolo....

mara

Mergi la inceput