FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

Gina am facut inseminarea pe 11 mai si cred ca tu ai facut-o pe 13 mai , nu pe 13 aprilie, nu-i asa?
Din cate am citit pe forumul asta si pe cel de la inseminare se face testul la 14 zile dupa inseminare, altfel poate sa iasa fals din cauza pregnylului, asa-i?
Offf, ca tare-i grea asteptarea asta, dar poate o fi cu happy end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Pogonici, vezi ca am scris la cap. moldovence schema mea de stimulare, intr-adevar, nu am mai apucat sa fac inseminare...
Ma bucur ca ai devenit mai optimista. Sa stii ca s-au mai vazut cazuri cand dupa trat cu antibiotice au ramas fete imediat insarcinate. Fa si polidin injectabil ca te ajuta la imunitate.
Sophie, sunt bla-bla-uri chestia cu incompatibilitatea. O sa vina si randul tau, sunteti tineri si aveti timp. Ai sa vezi. Fii mai increzatoare si vei reusi. Stiu prin ce treci, acum imi vine usor sa dau sfaturi, dar crede-ma ca va fi. Drept dovada, analizele tale au iesit foarte bune, ceea ce e un inceput de bun augur.
Mara, kamynet, aveti rabdare si incredere. Nu va stresati cu teste, eu am cumparat testul cand aveam deja 2 zile intarziere.
Cu drag, va pupic pe toate.

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Ai dreptate Kamy eu am facut pe 13 mai inseminarea,scuze...Si eu stiu ca tb sa asteptam macar 14 zile de cand am facut pregnylul pt a nu influenta testul de sarcina,stii sa nu ne bucuram degeabaChiar si le 14 zile e bine pt ca eu am mai facut asa si nu s-a pozitivat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mare dreptate ai.....tiam citit povestile tale minunate....

atunci cand am facut analizele mia facut o asistenta care ma cunoaste..si e insarcinata recent..cum?? dupa un transa de polidin injecatabil

Mergi la inceput

Pogoniciule si eu am facut in ianuarie , februarie si martie cate o serie de 5 zile de polidin(2 fiole pe zi) iar ultima serie am combinat-o cu doxiciclina...Sa nu uit sa mentionez ca tratamentul l-am facut in timpul menstruatiei si bineinteles, degeaba, cel putin pana acum...Polidinul ajuta la imunitate si in caz ca exista ceva anexita , inflamatii, ajuta la vindecarea anexitei, asa ca nu cred ca mi-a prins rau, totusi.
Am fost si la un preot si mi-a dat o tinctura de obligeana si m-a asigurat ca 80% am sanse sa raman insarcinata, dar tot degeaba, pana la urma tot la inseminare am ajuns...Sunt in a 10-a zi de la inseminare si am inima cat un puricutz...

Daca tot am intrat pe forum, as vrea sa pup "elenele" si sa le urez sanatate, iubire si noroc si bebelusi sanatosi si frumosi cat de multi isi doresc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

LA MULTI ANI! celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

kamynet............nu fi dezamagita ac ai facut toate acele fara suucesc pana acum...de unde stii ca tu peste 4 zile vei tine in mana un test cu II liniute?????????????????..iat tot ce ai fcaut tu iti va ajuta sigur vei vedea

doamne ajuta sa fie cu ochisoriiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Pogoniciule multumesc pt incurajare ...Numai Doamne Doamne stie ce va fi. Oricum, nimic nu e intamplator in viata, sigur orice se intampla, bine sau rau are un sens.
Gina sa stii ca ma gandesc la tine, stiu ca ai facut inseminarea la doua zile dupa mine. Cum te simti? Eu am niste dureri e burta exact ca inainte de menstruatie, adica nici puternice , dar nici foarte usoare, care cand ma apuca ma tin cam jumatate de ora si apoi trec vreo 2 ore si apoi iar ma apuca
In mod normal ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia cam acum 2 zile (am ciclul scurt de 24-25 zile)...E posibil ca de la utrogestan intravaginal sa intarzie un pic? Sau poate de la Pregnyl? Cu fiecare zi care trece si vad ca nu a venit, imi mai incolteste un pic de speranta in suflet. Cu toate ca citeam pe forumul de la inseminare ca mai multe fete s-au pacalit crezand ca s-a intamplat in sfarsit minunea si de fapt intarziase cateva zile, inexplicabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

KAmynet si eu am dureri de burta ca la ciclu si sanii sunt f durerosi.Eu durerile de burta le-am avut si imediat dupa inseminare asa ca m-am obisnuit cu ele.Sunt in ziua a 11 de la inseminare.Tu cand o sa faci testul?HAi sa avem incredere ca luna asta ni se va trimite si noua minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

vai fetelor:gina si kami,ce emotii am .......curand o sa faceti testul.....sa dea dumnezeu sa aveti un acolo in burtica!
va tin pumniii!

mara

Mergi la inceput