FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

eu cred ca fac testul dupa 3 saptamani ptr ca mi-a mai dat dr. sa fac un pregnyl la 7 zile de la inseminare.
si daca efectul lui in corp dureaza 2 saptamani......
hmm,mai am ceva de asteptat!sotul meu ma intreaba in fiecare zi:cat e amr-ul azi?

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

Mara esti o dragutza ca te gandesti la noi si ne tii pumnii
Gina , tare ma pun pe ganduri durerile astea de burta, tare mult as vrea sa-i fac o bucurie mare iubitului meu drag, care isi doreste enorm de mult o fetitza (o bebelina, cum spune el) dar tot el mi-a spus sa nu entuziasmam prea mult, ca sa nu fie dezamagirea si mai mare. Ciudat ca nu ma dor sanii...De obicei, inintea menstruatiei ma dureau destul de rau, acum simt doar o usoara jena... Si inca ceva, am asa o stare de nervi, imi sare mustarul din orice prostie si imi vine sa ma cert cu toata lumea
Stiu ca-s tare dificila, offf, de ar trece o data asteptarea si starea asta de incertitudine, ca nervii mei au luat-o razna
Mai am doua zile si fac testul. Ma rog sa ne iasa test pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Eu astazi am facut un test de sarcina si a iesit negativ,nu s-a pozitivat nici macar de la pregnyl.Si durerile de burta si de sani sunt exact ca inainte de menstrutie asa ca o sa ma rog ca la tine Kamy sa se pozitiveze.Mara tu cine ai facut inseminarea pt ca nu am mai auzit sa se dea pregnyl si dupa inseminare!

Mergi la inceput

am facut la omini iasi cu dr dumitrascu!
nici eu nu prea am auzit dar cred ca e pentru sustinere:e progesteron(am mai citit ceva pe net).
eu am incredere in d-na dr.....merg pe mana ei.....sper sa fie bine!
si........gina sa stii ca ai facut cam devreme testul...........poate fi fals negativ............ai putintica rabdare...

mara

Mergi la inceput

Gina si eu cred ca e cam devreme pt test. Daca eu sunt in ziua a 12-a de la inseminare , inseamna ca tu esti in a 10-a, asa ca hai sa mai avem un picutz de rabdare.
Si pe mine m-a tentat sa fac un test, dar am rezistat tentatiei si sunt hotarata sa -l fac in ziua a 15-a, daca nu apare menstruatia pana atunci, bineinteles.

Mara, chiar dr Dumitrascu ti-a facut inseminarea?

Mergi la inceput

da,kami,chiar ea!de ce ma intrebi?

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu fetelor inseminate ma voi ruga ptr voi. ...pana veniti cu testul II

nu va lasati speranta..moare ultimaa

Mergi la inceput

sigur pogonici,si tu trebuie sa gandesti la fel!toate vom veni cu doua liniute cat mai curand!
doamne-doamne nu ne uita!

mara

Mergi la inceput

Mara, te intrebam daca dr Dumitrascu ti-a facut inseminarea pt ca eu ramasesem cu impresia ca doar Onofriescu face inseminari la Omini. Mi se pare foarte ok ca nu e singurul si s-au implicat si ceilalti medici in chestia asta.

La mine azi e ziua 14 de la inseminare. Ma doare burtica in continuare, aseara am tras o repriza de plans pt ca am vazut pe tampon o pata mica mica de un roz foarte pal, primul gand a fost ca vine menstruatia, dar pana azi dimineata nu s-a mai repetat "fenomenul". Oricum sunt foarte ingrijorata, nu stiu ce a fost scurgerea aia, ma rog sa nu fi fost inceput de menstruatie. Mai vad ce se intampla cu mine azi si poate maine dimineata incerc un test. In continuare sper si ma rog

Pogoniciule, multumim pentru gandurile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Mara80, Pregnyl nu este progesteron, ci gonadotropina corionica umana, un hormon care ajuta la spargerea foliculilor (aproximativ la 36 ore de la inseminare), cat si la fixarea sarcinii. Dispare din sistem dupa maxim 10 zile de la administrare, asa ca testele nu ies fals pozitive dupa aceasta perioada. Nu faceti teste mai devreme decat data probabila a venirii menstruatiei, iar daca nu aveti cicluri fixe, incercati la minim 14 zile de la ovulatie.
Va tin la toate trei pumnii, sper sa fie cu noroc.
Si pe mine m-au durut sanii mai ciudat, de obicei incepeau sa ma doara la 7 zile de la ovulatie, si inainte cu menstruatie cu cam 3 zile se relaxau, dar cand a fost cu ochisori, au inceput sa ma doara cu 3 zile inainte de data probabila a menstruatiei.
Iar crampele abdominale sunt similare celor premenstruale, eu ziceam, ca gata, vine, dupa cum ma durea burtica.
Noi suntem binisor, avem greturi cam, tb sa mananc imediat ceva - slava domnului ca nu vomit. Si sanii dor rau, si s-au marit foarte tare. Astept cu inima la gura ecografia de la 7 saptamani implinite, cred ca va fi duminica, sa ii vedem bataile inimioarei si sper din tot sufletul sa fie bine.
Cu drag, ma gandesc la voi.

7

Mergi la inceput