FIV IASI (3)
Raspunsuri - Pagina 11
mara80 spune:
amir,multumesc pentru corectie!eu oricum nu am de gand sa fac testul pana la data prealabila a menstruatiei,pentru ca am facut destule pana acum si am fost dezamagita!mai bine astept decat sa vad o singura liniuta!
kami,poate este semnul nidarii acea pata roz,nu?hai,inca un pic si o sa fii fericita!bafta maine la test!
mara
pogonici1977 spune:

...te rugam sa dai la inseminatele noastre teste cu 
eu declar ziua 1
...si sunt bucuroasa ca mia venit la 29 zile......deci sunt un om normal...ii multumesc domnului
si ptr asta
mara80 spune:
multumim pogonici,esti o draguta!
sa fie intr-un ceas bun la toate!doamne-doamne nu ne uita!
mara
ginabulina spune:
BUna fetelor!Mi astazi mi-a venit menstruatia,deci a treia inseminare nereusita.Nu stiu ce voi face in continuare dar sincer acum simt ca n-as putea sa mai trec iar prin stresul unei alte inseminari!VA pup si bafta multa celorlalte.Ma gandesc ca mi-a venit mai devreme decat ma asteptam,cu toate ca eu nu am mai luat utrogestan de sambata.
pogonici1977 spune:

. e ptr ginuta..poate poate ii mai revine un pic de zambet pe buze
nu uita ca doamne doamne nu ne uita si ne va trimite si noua un bb mic
mara80 spune:
curaj,gina!asta e...mergem mai departe!
ia o pauza ,te mai linistesti si .....o iei de la inceput!

mara
kamynet spune:
Gina, de ce ai oprit utrogestanul de sambata? Eu stiu ca trebuie sa-l iei pana vine menstruatia...dar poate gresesc....eu totusi asa am retinut de la doctor.
Eu in locul tau as face o pauza, m-as bucura de vara, eventual de o mica vacanta, iti mai incarci bateriile, iar la toamna , daca nu se intampla pe timpul verii sa vina bebe din proprie initiativa, mai vezi ce faci.
Eu sunt in ziua 16 de la inseminare si am incercat un test de sarcina in dimineata asta, care a iesit negativ. Ma asteptam sa reactionez urat, in sensul ca ma asteptam sa fiu fff deprimata, sa bocesc, dar sunt mandra de mine ca am fost curajoasa si am luat lucrurile asa cum sunt. O sa mai repet testul peste vreo doua zile, daca tot nu apare menstruatia....niciodata nu mi-a intarziat atat de mult , dar niciodata nu am mai luat utrogestan....e posibil sa intarzie de la utrogestan luat intravaginal?
amir10 spune:
Ginuta, sorry ca nu ti-a iesit luna asta. Capul sus si fa deja planuri pentru luna viitoare. Esti tanara si o sa vina, nu te necaji, cu fiecare esec faci un pas inainte spre reusita. Si eu zic ca nu tb sa opresti utrogestanul. Eu il intrerupeam doar in ziua cand aparea menstruatia. La inceput mi-a intarziat menstruatia cu 3 zile, dar apoi s-a reglat foarte bine, da kamynet, se poate. Dar poate la tine o sa intarzie 8 luni jumatate, cu tot cu testele care inca nu s-au pozitivat.
Gina, poate ar tb sa iei mai mult utrogestan data viitoare, macar 4 pe zi.
Mara80, facem galarie pt bebe.
Va pupici.
7
kamynet spune:
Plange sufletul in mine, imi vine sa urlu de durere si dezamagire sufleteasca!! De ce Dumnezeu isi bate joc? De ce? De ce mi-a intarziat atatea zile, cand mie nu mi-a intarziat niciodata in viata mea? De ce m-a lasat sa-mi fac sperante?
Mi-a venit menstruatia. Acum 10 minute am fost l-a baie si parca m-a pocnit cineva dupa cap. Nu mai vreau sa ma incerc, am obosit psihic, nu mai am putere si nu mai vreau sa ma mai umilesc pe la usile medicilor.
Am sperat atat de mult , am fost asa de convinsa ca va fi bine cand am vazut ca trec zilele si nu apare menstruatia, am visat acum 2 nopti mai multe berze pe cer si m-am gandit ca e un semn, ca o sa avem si noi copilasul nostru. Ma doare atat de tare sufletul, se invarte totul cu mine, stiu ca trebuie sa-i spun si sotului meu drag si stiu cat o sa sufere si el... Imi doresc atat de mult sa-l fac fericit, sa-i daruiesc un copil, stiu ca ar fi lumina ochilor lui, ca ar fi cel mai bun tatic din lume... Sunt ingrozitor de trista.
ginabulina spune:
Multumesc fetelor de incurajari.Imi pare rau Kamy,mie mi-a mai trecut ca ieri a fost la mine zi de bocet.Mi-am sunat dr si a spus sa ne vedem in ziua a 3,deci joi ma prezint la Iasi.Vom hotara ce e de facum impreuna chiar daca eu i-am cerut parei despre Fiv el mi-a spsu ca inca nu vrea sa dicute cu mine despre asta,mi-a promis ca va gasi o solutie buna pt mine(nu stiu la ce s-a referit dar m-am gandit ca poate sa obtina o reducere la o alta inseminare pt mine)despre care va voi povesti dupa ce dicut cu el.
Alina,sa stii ca ma vrut sa renunt dar apoi m-am gandit ca asta e visul meu chiar daca voi cheltui toti banii pe care ii muncesc doar p[t el nu voi renunta .Va pup si astapt sa vad ce -mi spune maine.Mi-e cam teama sa nu fi facut o hiperstimulare