FIV IASI (3)
Raspunsuri - Pagina 12
sophie76 spune:
kamynet, gina

capul sus!! din pacate stiu prea bine prin ce treceti si stiu ca orice as spune nu v-ar putea consola, dar nu renuntati la lupta si la speranta!!! va iesi el soarele si pe strada noastra![]()
sophie
mara80 spune:
of,fetelor....de acum si mie mi-e frica de un esec!
dar ce sa facem?nu trebuie sa ne demoralizam!eu cel putin daca nu va fi sa fie nici luna asta nu voi fi suparata de fata cu sotul ptr. ca il intristez si pe el!o sa incercam sa trecem peste si sa ne apucam cu forte noi de inca o inseminare!
poate nu va fi totusi nevoie......vom vedea....pana pe 4 iunie mai e o saptamana!
totusi la mine schema de tratament este cu 2 utro pe zi din z15 pana in z25!oare sa-l iau in continuare sau sa ma opresc la z25?
mara
pogonici1977 spune:
capul sus fetelor...azi e ziua sf ioan rusul mare facator de minuni..rugativa la el sa va intareasca
nu nadajduiti...ca va veni si ziua noastra
eu sapt viit repet analiza de ureaplasma si apoi fuga la control
vanessa80 spune:
FETELOR, va rog sa nu disperati.... Si eu am 3 inseminari nereusite si am facut si sdr de hiperstimulare( nu mai am voie sa fac inseminari). Dar viata merge inainte si noi nu renuntam la bebe...Pe 30 iulie merg la dr Dracea la Bucuresti. Pana atunci tre sa fac investigatiile pt FIV.
Multa bafta tuturor 

pogonici1977 spune:
te rugam 

dane teste cu II liniute atat mie cat si fetelor dragi mie aici pe forum...vanessa, ginuta, kynette,delphinas, mara....bitza...sper sa nu fi uitat vreuna 

..dane si noua un 
ginabulina spune:
VAnesa cum ai facut hiperstimulare?Ce ai folosit ?Sa inteleg ca la ultima inseminare ai facut aceasta hiperst?
Astazi am fost la dr si mai incercam si luna asta o inseminare.Stii la ce ma gandeam MAra?Prima care s-a inscris in acest capitol a fost Alina care e deja insarcinata,a doua ai fost tu si a treia eu.CUm eu imi doresc ca la urmatoarea inseminare sa raman insarcinata tu tb sa fii deja
.Capul sus la toata lumea ,mie mi-a trecut dehja su[pararea ,ma gandesc la bebe de luna asta ca pe cle de luna trecuta l-am uitat.
mara80 spune:
of,gina nici nu stii cat de mult imi doresc sa fie asa!
trec asa greu zilele..........
dar o sa vezi ca asa o sa fie !cat mai curand vom fi mamici!
mara
vanessa80 spune:
GINABULINA, eu am luat in ianuarie Clomifen si nu a crescut suficient endometrul. Februarie si martie am facut Gonal F injectabil. Ianuarie si martie am folosit Corioni, iar in februarie Pregnyl. Dupa primele 2 inseminari am luat Duphaston 14 zile. La ecografia dinaintea inseminarii nr 3 s-a vazut ca ovarul stg era cam crescut ( sdr hiperstimulare usoara) si ma durea, asa ca mi-a zis dr sa nu mai iau Duphaston, si mi-a recomandat repaus la pat si antiinflamatoare si antialgice ( si 2 l lichide/zi). Dupa o saptamana, am facut o criza noaptea pe la 4, iar dimineata am fost la dr si mi-a facut iar ecografie. Deja facusem sdr de hiperstimulare moderata: concediu medical, stat aproape toata ziua in pat, si tratament injectabil.( 2 litri lichide/zi)Dupa inca 10 zile, cand am repetat ecografia, ovarul stg incepuse sa isi mai reduca dimensiunile, dar crescuse si ovarul dr. Dupa inca 15 zile, ambele ovare erau aproape de dimensiunile normale.![]()
vanessa80 spune:
Fac cinste cu multa 

. Poate va mai treziti
Sa aveti o zi frumoasa si cat mai putin stres.