FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor la acest cap noutatile au disparut????

suntem pe pagina 3....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

nu disperam pogonici!vestile nu vor intarzia sa apara!trebuie doar sa avem putintica rabdare!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Gina, ma bucur ca faci si luna asta inseminare. Sa stii ca se merita. Ce schema de stimulare faci?
Vanessa, si eu am facut anul trecut in martie hiperstimulare. De la clomifen + merformin. Eu nu am PCOS, dar dr. mea de atunci a zis ca are rezultate bune cu acest metformin, tocmai ramasese insarcinata dupa aceasta schema o pacienta de-a ei care incerca de ani de zile... Dar la mine nu a fost sa fie, ca am facut un ditamai chist hematic de 6 cm pe ovarul stang, se speriase de acum dr. ca tb sa ma opereze. Noroc ca a trecut dupa cam o saptamana, am facut polidin si ketonal injectabil, aveam ambele coapse umflate si vinete... Nu am mai luat nici progesteron, nimic..M-am dus si luna urmatoare sa ma monitorizeze sa vad daca am ovulatie si nu se mai fac chisturi.. Noroc mare am avut.. Apoi am facut o pauza pana in martie anul acesta.., doar cu incercari naturale.
Mara, te astept cu vesti bune. Ai rabdare, sa nu faci test pana nu iti intarzie macar o zi doua.
Pogonici, cand mergi la Chisinau?

7+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, am fost vineri la eco si dr. a dat sonorul sa aud bataile inimioarei.... A fost grozav, va urez si voua sa traiti aceste momente cat mai repede. Se auzea foarte repede, ca la bebelasi bate cu peste 150 batai pe minut. M-am bucurat mult ca e sanatos si creste.

7+

Mergi la inceput

amir dar eu nu mai merg la chisinau..caci sunt inchise vamile ptr noi romani...ca de om avea purici noi si nu stim

cat despre invitatie nici vb nu am de unde face rost..deci treb sa ma reorientez dupa concediu..respectiv in iulie om vedea incotro apucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

AMIR sper sa te urmam cat mai curand cu II si sa fie cati mai multi moldoveni mici frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Rusinica, fetelor, am ajuns pe pagina 3... Chiar nimeni nu mai are noutati? Stiti doar ca asta e subiect cu noroc, cine deschide capitol nou ramane insarcinata.
Ginuta, ce ai facut la Iasi? Ai avut cumva hiperstimulare? Desi nu prea cred, pt ca ti-a venit ciclul la timp, de obicei la hiperstimulare foliculii se transforma in chisturi care intarzie menstruatia.
Vanessa, sigur ca veti avea toate doua liniute. Cat de curand, numai sa fiti optimiste.
Pogonici, cum ti-a iesit ureaplasma? negativa sper.
Pupici si week-end placut la toate.

7+

Mergi la inceput

amir..ce sati zic..luni abia merg sa repet analiza de ureaplasma...caci sunt si in ziua 15 si am vrut sa fac si un control..sa vad daca imi incepe ovulatia atunci..cas tare derutata, si vreau sa discut cu dct ce imi recomanda pe viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Buna Alina!Nu am facut hiperstimulare,totul a fost bine.Luni o sa incercam inca o inseminare,cred ca o sa mi-o faca dr Onofriecu,pt ca e i doi colaboreaza foarte bine.M-am intalnit la clinica si cu Dr Mihaila.M-a privit initial oarecum de sus dar apoi am sta normal la discutie.Spunea Bors ca sunt clien6ta lor fidela iar Mihaila a spus ca ar vrea sa raman la ei si cand o sa fiu cu burta,si ca vrea sa ma vada asa cat mai curand.
Mara tu ce ai mai facut,nu mai mai dat nicio veste.Kamy mai incerci ceva si luna asta sau nu ?Pupici!

Mergi la inceput

doamne ajuta ginuta.......te asteptam sa ne zici peste 2 saptamani rezultatul

Mergi la inceput