FIV IASI (3)
Raspunsuri - Pagina 14
katthy spune:
Buna ziua tuturor!
Numele meu este Catalina si mi-as dori tare mult bb2.
Am o fetita de 2 ani si de cca 1/2an incercam pt. inca un bb.
Pentru fetita am urmat nenumarate tratamente timp de aproape 2 ani. Multumesc Domnului ca ne-a binecuvantat cu un inger de copil.
Acum se pare ca sunt din nou probleme.
Am facut stimulare cu clomifen 3 luni, o histeroscopie luna trecuta care spune ca trompele sunt ok la fel si uterul.
Urmeaza o stimulare cu puregon si eventual o IA la OminiClinic cu dr. Bors.
Am si eu cateva nelamuriri.
Cam ce preturi sunt la puregon?
Pt inseminare artificiala am vazut 450 lei prepare+inseminare, preparare 400. Si nu mi-e clar. O inseminare cu prepararea spermei e 450 sau 450+400=850?
Multumesc tare mult.
silc spune:
bine ai venit catalina,
inseminarea artificiala costa 850RON(prepararea spermei + inseminarea), iar in ceea ce priveste puregon-ul de 100unitati este in jur de 200RON iar de 50unitati 90RON.
ce tratament urmezi pt stimulare? iei ceva si pentru endometru?
tine-ne la curent.
multa bafta si sa-ti vezi visul implinit cat mai repede
ginabulina ce mai faci? ai facut o noua inseminare? ce tratament ai urmat?
mara ce vesti mai ai de la ultima inseminare?
fetelor eu am mai facut o inseminare pe 1iunie si acum asteptam rezultatul.
va tin la curent
v-am pupat
ginabulina spune:
Eu am facu inseminare pe 8 iunie tot cu puregon la stimulare am folosit.Silc tu cu cine ai facut inseminarea ?Tot puregon ai folosit.Mult noroc la testul de sarcina,sa inteleg ca mai e putin pana il faci nu?
silc spune:
z1 a cm. sunt tare trista, incerc sa ma refac, simt ca nu mai pot.
ginabulina iti tin pumnii.
v-am pupat
ginabulina spune:
M-am bagat eu in sema cu noul capitol,cred ca m-am garabit,va rog sa nu ma certe ninemi...
vanessa80 spune:
KATTHY, unde ai facut histeroscopia? Cum a fost? Trebuie sa imi fac si eu in iulie si nu stiu prea multe.
laurafiliuta spune:
Salut
Numele meu este Laura,si sunt din Barlad.Am 33 de ani si sunt insarciunata in 9 saptamani,am ramas insarcinata la IASI ,la clinica OMINICLINIC.. cu dl.prof. Onofriescu si doctorul Borsa Adrian(un doctor super
)
Sunt diagnosticata cu ovare polichistice si cu toate acestea tot am ramas :X .
Am avut 2 inseminari si a 2-a a fost cu succes :D
De curand am fost la ecograf si am vazut bebelu'
Sanatate si multa BAFTA va doresc si voua fetelor :*:*,si aveti incredere in medici.
ginabulina spune:
Nici la mine nu a fost cu succes aceasta inseminare.O sa mai mergem la doctori dupa vacanta.
LAura sunt curioasa ce probleme au fost la voi,si eu sunt pacienta dr Bors si Onofriescu dar eu nu am avut bafta ta.Sarcina usoara!