FIV IASI (3)
Raspunsuri - Pagina 15
silc spune:
ginabulina imi pare rau, dar mergem inainte. are sa fie si la noi cu ochisori. multa bafta in continuare.
perl spune:
S-a intamplat o minune! ...da chiar aici la Iasi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138975
Dupa 3 ani de incercari si asteptari s-a intamplat in cele din urma minunea si am ramas insarcinata.
Am avut un FIV nereusit, tratament la Sovata, tratament Andritoiu, 3 luni stimulare clomifen si apoi dupa alte 3 luni fara tratamente (doar mastodynon) am aflat vestea cea buna!
Speranta moare ultima, chiar daca dupa o cale asa lunga ne este frica sa ne bucuram si sa fim fericiti de cele intamplate - asteptam cu ardoare sa fie totul bine pana la capat.
Acest mesaj doresc sa fie un pasaport spre speranta pentru cele care traiesc momente prein care am trecut si eu!
Perl + Minunea = 5 sapt si 4 zile!
amir10 spune:
Felicitari, din toata inima, Perl!! Sa fiti sanatosi si sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
Cred ca ne cunoastem, ne-am intalnit o data pe coridoare la omini clinic, avem acelasi dr. Sper sa nu ma insel, nu esti subtirica cu par lung inchis la culoare si ondulat? Am stat chiar de vorba cateva minute..., poate iti aduci aminte de mine.
Se vede ca dr. nostru are mana buna la infertilitati, si noi ne-am chinuit timp de 3 ani si dupa 2 luni trat cu Puregon s-a intamplat minunea. Bine ai venit in club!!!, le mai asteptam si pe celelalte fete.
11
perl spune:
Felicitari si tie Amir10!
E o mare realizare!
Va multumesc la toate si va doresc sa vi se intample si voua cat de repede!
amir10 spune:
Fetelor, am ajuns pe pagina 4. Se vede ca toata lumea e in concediu.
E bine, ca acum se prinde bebe mai bine, pe malul marii.
Va pup pe toate.
12
bytzi spune:
amir,perl,felicitari pe sarcina!
despre ce dr vorbiti?
fetelor v-as ruga sa-mi dati si mie un sfat ,dr ,clinici ,spitale prin Iasi unde pot face o laparoscopie
amir,merci pt raspunsul de la celalalt sub
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
pogonici1977 spune:
buna dimineata fetelor...eu abia am sosit din concediu..la noi nimic noutati....
noi mai avem de tras multe
va pup dulce pe toate ca tare mia fost dor de voi

pogonici1977 spune:
bytzi....si eu sunt din piatra, dar parerea mea ca daca vrei sa faci laparoscopie, mai bien te indrepti spre iasi, iti faci o programare la vreun cabinet..ii povestesti istoricul tau si sa iti fac programare ptr op, ca dct iti recomand, dct irina dumitrascu care lucreaza la cab cu onofri, dct onofri, dct mihaila,..si nu cam atat stiu..dar in nici un caz la piatra neamt..aici nu avem dct competenti
camy77...din catr stiu eu la omniclinic iasi, nu au fost pana acum reusite de FIV...sfatul meu e sa faci in ungaria fiv, la budapesta sau la sghaghed..si costa si mai ieftin, dar reusitele sunt cam de 50% acolo, fata de la noi din tara..eu am citit numai pareri bu e despre ei..si sunt ffffffffffffff competenti..studiaza la FIV UNGARIA
bytzi spune:
pogonici,merci
acum sa te mai intreb ceva![]()
eu vreu sa merg la Cuza Voda nu la cab private
deci- dr Mihaila (e un el)e chirurg ?crezi ca are destula expierenta pe ginecologie?
-dr Irina Dumitrascu e ginecolog?
vreau un ginecolog bun la Cuza Voda ca inafara de Onofriescu nu cunosc pe nimeni
eu am umblat mai mult pe la Bucuresti ,pe la Giulesti acolo am facut si cealalta laparo si cunosc toti dr dar sotul meu nu mai vrea sa mearga acolo...
-Elena Miharceanu e ginecolog ?lucreaza la Cuza Voda?
dar dr Adi Bors lucreaza numai la Omni?
va rog care stiti sa ma ajutati ca vreau sa fac laparo in august si trebuie sa ma grabesc cu programarea
camy,dar tu nu mai mergi la Sibiu la dr Ispasoiu pt fiv?
sa stii ca mi-au zis fetele de la fiv ca dr Ispasoiu are f multe reusite in clinica
eu as fi vrut sa fac fiv cu el ,dar din pacate eu nu mai pot face fiv,cauza FSH 20 si nu raspund la stimulare
dar el nu a renuntat la cazul meu prea complicat si ia cerut sfatul prof Sthromer care mi-a mai dat o speranta
iti urez succes la gasirea clinicii
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)