FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

draga bytzi , toti medicii mentionati de tine sunt medici ginecologi si activeaza la Cuza Voda.
pe dr. Mihaila (da ,e un el ) si pe Irina Dumitrascu ii gasesti si la Omini Clinc, pe doctorita Mihalceanu si cred ca si pe dr Mihaila (sper sa nu ma insel) ii gasesti la cabinetul prof Dragomir -spune mi daca ai nevoie de nr. telefon), sa stii ca toti sunt cunoscuti ca doctori buni si sunt aglomerati , pt o programare la ei -ma refer la cabinetele particulare- e bine sa suni cu veo 2 saptamini inainte.Pe oricare din ei vei alege cred ca vei fi pe miini bune.
Din cite stiu dr. Adi Bors activeaza doar la Omini.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt de aceeasi parere cu sophie...deci bityi...indearptate catre un dct la cuza voda..si nu mai pirede timpul in alta parte....

eu daca as fi in locul tau, mas duce la dct irina dumitrascu, ca e tare draguta, a cunoscuto, o gaseti la billa si la omniclinic, te duci vb cu ea sii ii zici ca vrei o laparo in spital, si iti va zice ce ai de facut
sau la dct mihaila....e fff bun si acesta
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,pogonici,merci mult
deci dr Mihaila e ginecolog nu chirurg?parca mi-a scris Amir ca e chirurg,sper sa nu ma fi inselat
deci voi imi recomandati dr Irina Dumitrascu,dr Mihaila si dr Mihalceanu,ok acum o sa ma interesez putin si apoi ma hotarasc ,vreau sa ma programez la unul din ei la cab sa vorbesc despre ce vreau sa fac,va dati seama ca vreau un dr de incredere caci eu din pacate mai am si un chist endometriozic de 17mm care sa facut din nou dupa laparoscopie si la care nu trebuie sa umble,sa nu ma pomenesc apoi ca mi-a umblat si pe la ovare

de dr Toma Gabriela care lucreaza la Omni si Ecoexplore si dr Iliev Gheorge ,stiti ceva?
sophie,da-mi daca poti si nr de tel de la cab prof Dragomir

ufff cred ca v-am inebunit,dar asa e cind pleci in necunoscut
dar cred ca nu comenteaza nici unul daca fac inseminari sau alte alea in alta parte ,nu? caci eu sint pacienta la Polisano Sibiu

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

pogonici,dar tu cu cine ai facut laparo?parca cu Onofriescu?

eu voiam sa merg sa fac laparo cu dr Rugina,mie mi-a inspirat multa incredere ,e singurul din oras in care mai am incredere,dar totusi ma gindesc la cineva care face mai fregvent laparo...
am vazut ca tu mergi la dr Popirlan,eu am patit-o cu el si cu dr Tataru,a trebuit sa nu mai fac inseminarea din cauza lor dupa ce am bagat 16 fiole de gonal in mine,am avut o expierenta groaznica...
te pup

bytzi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bytzi , nr. de tel de la cabinetul profesorului Dragomir este 0232218686; si stai linistita nu ne stresezi cu intrebarile tale, pentru asta suntem aici pe acest forum sa ne ajutam.
Multa bafta !!!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

bitzi..eu sunt pacineta lui poparlan doar in stadiul de analize, monitorizari si cam atat, ptr alceva nu fac nic la el..el se cunoaste ff bine cu sotul..si ne mai face din cand in cand reducere..dar nu fac tratamente la el..nici vb..ca stiu cat il duce capul..

gandul meu se indreapta spre budapesta..dupa ce sunt ok cu analiziele, iar CM sa fie ceas..si sa ma reabilitez financiar.apoi.trag o fuga la budapesta la dct KOVAL PPETRS parca asa il cheama..cred ca voi inceope o inseminare la el..si apoi om vedea

oricum as mai face o inseminare initial..iar ultima varianta FIV tot in budapesta

ptr cine ma intrebat, laparo eu am fcauto cu onofriescu..si in cel mai rau caz,,vad eu as mai face o inseminare la el..dar voi vedea....inca nu mam hotarat..intai la el si apoi la budapesta..om vedea

Mergi la inceput

sophie,merci dragutza
pogonici,dar tu ai mai facut o IA cu Onofriescu,nu?
pai si eu la Popirlan am facut o monitorizare sa nu mai merg la Sibiu in z8 pt prima eco,sa merg doar in z10 si 12 ,am zis ca aia e mai putin importanta ,dar uite ca la mine a fost fatala,nu a recunoscut un chist de un folicul si mi-a zis ca pe ov sting nu am nimik si chiar acolo aveam un folicul si pe dreptul nimik,am facut ovitrelle cind foliculul era de 16 si nu am mai putut face nimik...
si cit am dat pe 2 eco aici ajungeam la Sibiu dar asa a fost sa fie...am vrut sa mai scutesc un ban ca la a5a IA de la Sibiu am stat acolo o sapt sa nu mai fac atitea drumuri...

eu cred ca e ok sa mai incerci o inseminare,dar nu mai multe sa pierzi timpul ,ca mine...
Onofriescu e aglomerat?

spuneti-mi si mie vre-o unul din dr Mihaila ,Dumitrascu,Mihalceanu face inseminari?

bafta la toate fetele ,sa aveti numai succese

bytzi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bytzi, dr. Mihaila e f bun chirurg, specializarea lui este ginecologie-obstetrica. Nu mai lucreaza la cab prof. Dragomir, il gasesti doar la Omini.
Pt inseminari, fetele au fost foarte multumite de dr. Bors de la Omini.
Si dr. Toma lucreaza la Omini, intra pe site la omini si vezi toata echipa ce competente are: www.ominiclinic.ro. De fapt scrie si in mesajul postat la inceputul capitolului.
Pt FSH mare, eu as incerca un tratament naturist, da rezultate foarte bune, sa stii. Ai sa fii uimita peste maxim 6 luni. Incearca in paralel cu alte tratamente, ca nu strica.
Sophie, mai ai putin pana pe 13 iulie, iti tin pumnii.
Pogonici, parca ca te vad cu bebe la purtator dupa FIV la Budapesta. Du-te cat mai repede si tine-ne la curent.
Camy, a scris parca cineva pe aici de o reusita FIV la Ominiclinic. Probabil ca mai sunt, dar nu scriu pe forum.
Va pupici pe toate.

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Bytzi si eu iti recomand pe dr. Mihaila si pe dr Dumitrascu, am auzit ca sunt f buni. Eu merg la Onofriecu, cu el am facut o celioscopie si acum urmeaza sa incep un tratament de stimulare. Merg la el la Omini unde nu e asa de aglomerat.Am fost un timp, inainte sa aflu de problemele mele si la dr Toma de la omini, e f de treaba, amabila, iti explica sta de vb cu tine, dar sincer nu am auzit de reusitele ei. Rugasem acum 1 an pe o colega de-a mea sa se intereseze pe la Colegiul medicilor daca e ok si mi-a zis ca e ok doar pt consultatii de rutina, probleme medii, in nici un caz pt IA sau FIV. Ai grija de tine

Mergi la inceput

amir,bitza,merci mult

cei drept ma cam hotarisem pt dr Mihaila,nu stiu de ce dar eu nu prea ma inpac cu doctoritesper sa nu ma credeti nebuna sau mai stiu eu cum ,dar doctorii au fost dintotdeauna mai amabili

m-a sunat dr meu de la Sibiu si mi-a recomandat in Iasi pe dr Onofriescu si pe dr Socolov

azi am fost la o dr ginecolog si mi-a rec pe dr Onofriescu si dr Mihailceanu(cica o cunoaste personal e o dr care s-a dedicat meseriei si ca o poate suna sa ma ajute)

acum sunt total derutata

bitza eu vreau doar laparo ,nu inseminari caci pt asta am dr meu la Polisano care imi stie cazul si care chiar il intereseaza sa ma ajute sa reusesc,eu deja am facute 6 IA si fiv nu pot face ca nu raspund la stimulari

amir,trat naturiste am tot facut inainte de inseminari si in pauzele care le-am facut,nu mai am incredere in nimik,nimik nu ma ma poate ajuta

azi z12 am facut o eco de control sa vad cum mai stau cu ovulatia
si am un folicul de 16mm pe ov sting si endometru de 7,2mm
off saracele de ele tot mai lucreza cite un pic,as face o inseminare pe fol acesta dar daca intradevar trompele au aderente si nu pot capta ovocitul

va pup pe toate

bytzi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput