FIV IASI (3)
Raspunsuri - Pagina 17
bytzi spune:
amir,merci pt link,eu l-am citit prin ianuarie cind a aparut si nu era asa detaliat
acum am vazut dr care lucreaza acolo,dupa ce v-am inebunit atit
merci
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
pogonici,am citit undeva nu mai stiu unde ca nu reusesti sa scapi de ureaplasma?
si eu am avut-o poz de 2 ori,o data cind am fost la Chisinau
si o data anul asta
dr meu de la Sibiu mi-a dar sa luam amindoi 14 zile ,zanocin 200mg -2zi si fara contact sexual si mi-a mai dat ginecologul meu de aici flucoric 7 zile -1zi si ginofort crema sa nu fac candida de la antibiotic
dau eu am avut si clamidia si candida pe linga+un stafilococ,nu stiu de unde naiba le adunasem pe toate si trat asta a dat randament ![]()
te pup
bytzi

bytzi spune:
sophie,tu ziceai ca ai facut o laparo cu dr Mihalceanu in 2006,ai mai fost la ea de atunci?e ok sau e mai bine la dr Mihaila sau Dumitrascu..uff asa sint eu ,greu ma mai hotarasc 
eu pe dr Mihalceanu o eliminasam de pe lista dar mi-a zis dr mea ginecolog ca vorb cu ea si ma gindeam ca e bine daca pune o vorba buna...dar pe mine ma intereseaza sa fie dr bun...
amir,de tine cine s-a ocupat de ai ramas gravidutza ?s-a intimplat natural sau cu inseminare/fiv?
sophie,tu faci fiv?
bytzi

pogonici1977 spune:
bityi..ai mare dreptate..chiar ma interesa un tratament mai puternic ptr uracioasa de ureaplasma....mare pomana facui...voi lua si eu acest tratamnet...lam mai facut anul trecut ptr clamdyia
sati dea dzeu sanatate ca miai zis un sfat tareeeeeeeeeeeeeee bunnnnnnnn
bytzi spune:
pogonici,cel de al 2-lea daca vrei sa-l ei si care citisem pe prospect ca e pt candida este furgolan si mi-a dat sa-l iau 8 zile si eu si sotul 1/zi...flucoric sau furgolan nu stiu daca are acelasi rol-dar asta mi la dat dr mea ginecolog de aici
dr de la Sibiu mi-a dat doar zanocin in dozele care le-am scris mai sus...dar gynofort ,e bine sa iei ,daca nu crema e bine si ovule sa nu faci candida , se ia 1 seara la 5 zile
pupici
bytzi

sophie76 spune:
bytzi, intr-adevar eu am facut laparoscopie in 2006 la dr. Mihalceanu , si de atunci pina in prezent este medicul meu si sunt multumita de ea pe acest plan. Eu am mai facut cu ea si o conizatie si daca mi se va cere pentru FIV voi face si o histeroscopie tot cu ea. Parerea mea e ca este un bun profesionist si un om cu suflet, cred ca poti face o laparoscopie fara pb cu ea . De ceilalti doctori am auzit si eu lucruri bune ,dar nu i am cunoscut personal.
Da, intentionez sa fac FIV, merg saptamina viitoare la o prima consultatie la dr. Dracea sa vedem ce mi spune, din pacate resursele finaciare nu mi permit decit un singur FIV asa ca tot ezit unde sa l fac, unde sa mi sporesc sansele, as incerca si in Ungaria..
Astept sa vad totusi ce impresie imi face dr Dracea ,desi e destul de scump FIv ul ...
bytzi tu esti o mare luptatoare, sincer te admir pentru tenacitatea cu care iti urmaresti visul si sunt convinsa ca ti se va indeplini
sophie
bytzi spune:
pogonici inca nu 

acum imi intra alta idee in cap ,FIV pe CM natural,i-am scris mail dr meu sa vad cit costa la ei,l-am disperat pe bietul dr cu cite idei am eu in cap,azi zic una miine alta si el saracul ma suna mereu sa ma lamureasca cind imi mai vine cite o idee...
dar cum ai zis si tu sophie,nu imi mai permit altceva,asta este ultima mea sansa,sotul a zis ca s-a saturat de dus banii doar pe la dr si de 4 ani chiar ne ajunge..
amir,dr Mihaila este comunicativ?am ramas cu un fix de cind am fost pacienta lui dr Niculescu la Giulesti,un dr fff bun dedicat meserii,stie ce face ,dar nu poti discuta cu el...
va pup,sper sa nu fie prea tirziu pina ma hotarasc eu pt programare la un dr ,caci in august vreau sa fac laparo
bytzi

amir10 spune:
Bytzi, am povestit in capitolul anterior, FIV Iasi (2) toate aventurile mele. Dr. meu e destul de comunicativ, depinde ce iti doresti tu de la un medic. Daca nu pui intrebari sau nu te pricepi, nu prea are ce sa-ti comunice. Eu am avut inainte o dr. femeie, super de treaba, comunicam foarte bine cu ea..., din pacate nu m-au ajutat prea mult trat. care le-am facut cu ea, sau nu a fost sa fie.
Din experienta mea, comunici mai bine cu o femeie ginecolog, dar depinde...
Graviduta am ramas natural, fara inseminare sau FIV, doar 2 luni stimulare cu Puregon..., si trat cu Pregnyl, Utrogestan si muuuuuult optimism.
Bafta si tie, sa nu te lasi batuta daca nu reusesti din prima, sa ai rabdare (valabil si pt Sophie
).
Medicamentul care il iei este FUNGOLON (contine ca substanta activa fluconazol, care este un antimicotic puternic - pogonici, ti-am spus si eu de el), nu furgolan....
Zanocin este ofloxacinum, un antibiotic recomandat si in infectiile urinare. Gynofort este mai mult pt trat si nu pt preventia candidei, oricum e bun.
Va rog, nu luati antibiotice dupa ureche, faceti neaparat o antibiograma si o antifungigrama, ca sa vedeti la ce este sensibil microbul, pt ca altfel, mai rezistent il faceti. Dr. nu prea au timp sa explice si din dau trat care merg la majoritatea pacientilor, dar nu la toti, din pacate...
Cat despre FIV pe ciclu natural, nu prea cred ca o sa riste cineva sa iti faca, pt ca e f mica probabilitatea sa se formeze embrion bun dintr-un singur ovul... Incearca inseminare pe ciclu natural, poate cine stie..., ai bafta.
13
bytzi spune:
amir,merci
amir nu ma dau batuta de aia tot lupt , deja am 6 inseminari facute...
eu trat cu zanocin l-am facut dupa antibiograma
astazi mi-am facut programare la Omni la dr Mihaila pt miercurea viitoare,acum tot stau si ma gindesc daca nu cumva ma va respinge si nu imi va face laparo ,venind de la alta clinica...
nici nu stiu cum sa pun problema
ca am citit in urma ca face si inseminari....
bytzi