Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
pe unde sunteti?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Anina_n spune:
Buna, fetele mele dragi !
Suntem bine, am terminat cu toate, asteptam serbarea si vacanta mare !
S-au reechilibrat glicemiile Cristinei(in sfarsit!), a terminat azi cu evaluarile finale la scoala, am terminat si eu, azi, cu plimbarile pt. innoirea certif. cu grad de handicap, de acum...doar serbarea o mai avem. Serbare care va fi sapt. viitoare, marti.
Luni, de ziua copiilor(la multi ani, tuturor copilasilor ! ), am insotit-o pe Cristina la pizza cu toata clasa ei, sa se poata bucura alaturi de ei, de ziua copiilor.
Apoi am fost in oras cu ea si mama mea, sa-si cumpere Cristina, creioane colorate, o carte, stickere cu printese si inimioare. [;0]
Apropos, Ana ! Multumesc pentru ideea de a trimite inima de pe asfalt la "Inimioare gasite" pt. a ajuta Asociatia "Inima Copiilor".
Va anunt cand vor apare si inimioarele din colectia noastra.
Multumesc pentru prezentarea carnavalului sau personajelor de basm, unde Luana a iesit in evidenta prin simplitate si frumusete, totodata ! Tare mult mi-a placut costumatia ei ! I s-a potrivit la fix !
Gabi, frumos s-a distrat Bodo de 1 iunie si Isabella, din carucior ! incepe sa semene cu fratiorul ei mai mare, zic eu.
Monica, voi nu aveti poze de la sarbatoarea de sapt. trecuta ?
Mie tare rau mi-a parut ca am uitat ap. foto acasa si n-am pozat copiii in uniforma scolara la pizza, mai ales cum stateau unii dintre ei(printre care si cristina) la masuta de 2 persoane, de parca erau la separeu.
Mina, uf, tare rele sunt problemele cu spatele ! Refacere usoara si multa sanatate !
Adriana, cum merge rezolvarea problemelor cu dintisorii lui Razvan ?
Ai mai avansat cu munca ?
Mira, ce faci, cum sunteti ?
Francisca, ai grija de tine !
O zi faina in continuare, fete dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
nastasie spune:
nina,si noi tot marti avem serbare.
de dinti ce sa zic.nu mai vrea la dr asta, vrea la cea veche(care e un simplu stomatolog, dar o femeie de nota20, care are rabdare).am sunat-o si i-am spus povestea pe larg si ca razvan vrea la ea.acum ce sa fac.ne intoarcem la ea decat deloc.nu pot sa detaliez aici.
aseara am stat afara de la 15.30 pana la 20.a cazut la 21.30 mort.mai nou iesim cu bicicleta.avem aici un liceu si are curtea scolii asa mare si e plin de copii din cartier.
pe mama am dus-o ieri tot la dna dr stomatolog si i-a scos maseaua de minte.saraca ii facuse 3 anestezii ca tot simtea, dar pana la urma a fost ok.
eu sunt un pic mai "avansata" cu hartiile, dar stai ca se termina si iunie si incep toate iar de la jumatatea anului:declaratii, bilanturi iar.nici nu vreau sa ma gandesc.
ma bucur ca sunteti bine.mai aveti putin si vacanta, spre fericirea cristinei cred.noi avem deschisa gradinita pana la 1 august.apoi i-am zis lui ionut sa-si ia si el concediu.sa vedem.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor ,
o frumoasa ca voi va doresc si numai impliniri.
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Gabi, frumos s-a distrat Bodo de 1 iunie si Isabella, din carucior ! incepe sa semene cu fratiorul ei mai mare, zic eu. |
Nina asa zice mai multa lume...inseamna ca asa o fi ca seamana amandoi...
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Ziua buna, fete minunate !
N-ati dat si voi, o . Hai, minunatelor, la si povesti !
Ana, ce faceti, sunteti bine ?
Adriana, fain cu spatiul acela din curtea liceului chiar langa voi. Asa avem si noi, o gradinita si o scoala. Numai sa fie portile deschise.
Cu dintisorii...aste e, daca pilotistul sta la cealalta d-na. doctor, acolo sa mergeti !
Asadar, marti suntem impreuna spectatori.
Gabi, da' tu ce zici, cu cine seamana printesa voastra ?
Monica, ce faceti, cum mai sunteti ?
Mina, Mira, voi ?
Uf, azi dimineata ne batea soarele in fereastra, iar acum tot cerul e innourat. Cu ploaie a inceput Cristina, anul scolar, oare tot cu ploaie sa-l termine ?
Haide, soare, haide !
O zi cat mai faina, fete minunate !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Ana68 spune:
Saliu gagice....suntem bine,oleaca ajitata...da-mi trece...pupixuri maxime la toate scorpiile si o zi formidabila!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
nastasie spune:
nina, e tot timpul deschisa.ca au ore pana tarziu.iar cu dr ne-am facut deja programare pentru maine.sper sa stea macar aici.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
sunt in zona dar cu nasul in batista
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
pe unde sunteti deja ati plecat in we?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Adriana, bafta si s ane povestesti cum a fost !
Ana, sanatosi sa fim, ca toate vin si trec, pana la urma !
Monica, cu nasul in batista, acum, cand ai de pregatit o petrecere ? Ce tort ii faci micului tau cavaler de 8 ani ?
Insanatosire grabnica si spor la pregatiri !
Eu, urmeaza sa imi vopsesc parul, ca tare repede imi creste si deja, se vad bine firele albe.
Cristinuca se bucura de un weekend prelungit. Azi a avut liber, pt. ca e ultimul clopotel la cei de-a XII-a, iar luni e a 2-a zi dupa Rusalii si e zi libera oficial.
Iar marti, avem serbarea de final de cl. I.
Un weekend super fain, fete dragi !
La multi ani, Alex ! (pentru duminica)
Sa cresti sanatos si voios !
Sa ai o copilarie ca-n basme, alaturi de
surioara ta scumpa si parintii vostri minunati !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Monica !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, prima voastra minune !
Copilasi din 2002
Scorpiutze