Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 11
mina spune:
salutare!
Miez de noapte si eu tot bantui...
Noi o tinem, vorba ceea, langa...Joi a fost zi de mers cu copilu la dr, vineri cine facea febra mare ? tac-su! Probabil de "bine" ce s-a ingrijit si odihnit dupa recenta bronsita....
L-am doftoricit la domiciliu cu indicatii telefonice de la dr, luni merg cu el ne-mancat, ne-spalat (si, la nevoie, legat) la radiografie si analize de sange.
Asa ca we meu fuse marcat, pana acusi, de gatit supe de raciti, si alte mancaruri multe si variate sa avem a satisface mofturile, de luat temperatura, de tipat la el ca nu sta in pat si tot asa....acu cica lucrez dar mi se cam impaienjenira ochii....
va tzuc!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
mina, of, saracuta de tine.tu doar stii ca barbatii cand se imbolnavesc sunt mai rau ca niste copii.daca il vezi pe al meu cum face, mori.se mai si vaita prin casa:"sunt bolnavior".deci bolnavior nu bolnav si inchipuieti ditamai 90 si ceva de kg.insa eu am noroc ca lui ii trebuie somn cand e bolnav.si se doftoriceste singur.mai sunt momente cand insist sa ia pastile ca de multe ori el crede ca trece asa de la soare boala.cand am fost de 1 mai si a fost cu branula si-a scos-o cu 2 zile inainte ca sa mearga berea la gratar, desi ii spusesem ca mai bine o lasa si ii injectam direct berea.
si eu am profitat ca pilotul e la mama si ieri am lucrat toata ziua si am zis ca innebunesc de ochi.ma usturau groaznic.de dimineata si pana la 18 cu ochii in calculator
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mina spune:
Ah, nu, ca al meu nu se vaita asa. Neeeee, al meu e ipohondru. "de la ce oi fi facut febra? ce oi avea? o fi ceva grav? uite, daca ma apas aici in piept cand tusesc, ma doare asa si pe dincolo...mi-e sa nu am ceva grav". Eu ii tot spun ca n-are si, chiar daca ar avea, cea mai normala miscare e tot sa mearga la medic sa faca analize. Concluzia "aha, deci fac analizele, aflu ce am si dupa aia mor!" . Dap, daca nu te omor io intre timp sa nu ne mai chinuim.
Dupa o zi de texte d'astea, cand ii trece febra si durerea de ce-a avut, prinde tupeu. Nu mai sta in pat (ca-l doare spatele), se pune sa butoneze la lapt (ca el e bine, nu il oboseste) si sa piarda noptile cu butonatul ....
Azi de ex ne-am certat crunt ca vreau sa ma duc cu el maine la consult si analize, ce, il cred handicapat? Handicapat nu, da molipsit cu virusu inconstientei suprainfectat cu ipohondrie...numa bun!
Ma scuzati, m-am refulat. Acu cica le-am dat sa pape si ar avea bnuunu simt sa doarma fro doua ore sa lucrez. Daca mi-o iesi.
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Ana68 spune:
Ioiiii...Mina draga,wek end de week end ai avut,ce sa zic?!Sper ca ai reusit sa-ti duci soata la doftor...si ca Mateiasu' e bine acum.Te pup sa treaca nervii si spor la trebi!
No,fete,sa aveti o saptamana cu realizari si sanatate multa tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
o saptamana frumoasa si numai bine.
Noi ne-am intors din parc;copii au primit o ciocolata mare din partea primarului s-au jucat si urmarit spectacol
La multi ani tuturor copiilor!
Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
pe toate si urez La multi ani! copilashulor de scorpiute si tuturor copilashilor, sanatate multa
sa aveti o saptamana minunata
mina, sanatate multa alor tai
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
nastasie spune:
la multi ani tuturor copilasilor!!!!
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mina spune:
Salut
Multam tuturor de gandurile bune. Da. L-am dus la doftor, mi-a iesit. Cand oi avea timp va si povestesc ce frumos a fost. Is tare mandra de mine
Cat au iesit pana acu din analize pare ok. Adica doar cu gripa care nu fuse de fapt pneumonie.
Mai nasol ca m-au placat si pe mine si m-au consultat. Nimic la plamani, nimic in gat, in rest aparent nimic, numa coloana cica arata a scolioza si lordoza, si n-ar fi f alarmant, daca nu ar fi aparut in ultimul an.
Bun, si acu ma uit cat e ceasu si ma intreb daca statu pe scaun si lucratu pana la ore mici nu cauzeaza . Putin probabil, voi ce ziceti?
Va pup!
Mina si
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
o zi frumoasa va doresc si numai bine.
La noi e nor
Astrele spun:
Lasa visele deoparte!
Cu toate ca iti faci planuri marete si vise de viitor, concentreaza-te asupra lucrurilor pe care le ai deja de facut.
Cu toate ca pot parea sarcini grele, te vei descurca de minune.
{pup]
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
la toate scorpiutele
nina...pe unde esti?
cum merg pregatirile pentru serbare fetelor?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post