Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
wow ninuta mi-au dat lacrimile...cum nu uiti tu "femeie" niciodata??? multumim pentru urarile frumoase si sa se intaorca la voi inzecit
ref tort...alex nu s-a hotarat inca cica mai e timp
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Monica, la cei ce mi-s dragi nu uit, doar daca am prea multe pe cap, in perioada respectiva.
Fiind mai relaxata acum, fara prea multe pe cap, mi-am amintit ca e ziua lui Alex pe 7 iunie !
Neaparat sa pui poza cu tortul, ca pe voi...greu va aratati in poze !
Duminica si noi mergem la o aniversare a unei foste colege de gradi a Cristinei. Eu am fost colega de scoala cu mama fetitei, dar fetita numai la toamna va incepe scoala.
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
monica-elizabet spune:
ce frumos...prietenie din generatie in generatie...sa aveti petrecere frumoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Multumesc, Monica !
Era frumos sa fie si colege de clasa, dar vor fi de scoala.
Oricum, nu suntem chiar prietene la catarama, ca ne intalnim mai rar. Dar ne intelegem bine.
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
monica-elizabet spune:
hello scorpiutele sa aveti o zi frumoasa
eu am intrat sa va las Tortuletul pentru maine si niste shampanie
la festa a fost tare frumos ne-am distrat super, sala ruxandrei a dansat si a cantat f frumos, au fost si concursuri si sala lor a castigat o excursie la o fazenda, o ferma cu animalute, ponei si tot tacamul si erau tare fericiti
dar din pacate azi noapte ea nu s-a simtit prea ok...a vomat si desi parea ca s-a linistit si a dormit ok toata noaptea, apoi azi dim a papat si acum zice iar ca o doare... sper sa-i treaca si sa ne putem vedea de program in acest we
va pup pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
miraklucker spune:
hallo dragelor.
Monica super arata tortul si cred ca e tare bun. tu l-ai facut?? cum ai pus poza cu ursuletii?
Draga de Ruxita, multa sannatate sper sa-i fie mai bine sa va vedeti de programul de weekend.
Noi suntem bine, tot asa, nimic nou. Saptamana trecuta am avut pentru cateva zile musafiri o familie din Bucuresti cu doua fetite Diana si Daria de 5 si 3 ani. A fost foarte fain. Copii s-au inteles de minune. Fetita cea mare era tot dupa David doar ca pe el prea putin il interesa. Dupa ce au pelcat David m-a intrebat acum cand vom merge noi la ei??
Azi am fost de dimineata la biserica cu ei, s-a tinut azi slujba de Rusalii. Preotul slujeste in mai multe parti si trebuie sa se imparta si el cumva. Apoi a fost si pomenirea mortilor cu parastas. Ai mei copii nu au mancat decat paine goala. Ca urmare cand am ajuns acasa au vrut mancare de la MC`.
apoi am intrat si intr-un magazin. Daria foarte dezamagita ca nu am cumparat nimic ma cearta " de ce nu am luat nimic???? Eu i-am zis ca nu am gasit nici din ce ne trebuie si costa multi bani.............la care ea " da tu lucrezi muuult ar trebui sa ai muuulti bani"
A plouat cu galeata la noi, acum mai picura. Dar nu conteaza ii echipez si ies cu ei ca altfel vor numai TV si computer.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica-elizabet spune:
mira multumim pe toti... bey ce haiosi sunt copilashii...deci lucrezi mult...tre' sa ai bani
tortuletul da, este facut de mine, desenul de pe el este aplicat...practic este o foitza comestibile, din orez pe care este un desen(zic eu acolo ca, colorantul folosit este unul natural, cica morcov si nu mai retin ce) ca altfel nu acceptam se pune peste frisca sau o crema deschisa la culoare(asa era indicatia...trebuie sa fie intins cat mai drept ca sa iasa fain...fapt care mie nu-mi reuseste )
deasupra ar fii trebuit cica sa-l ung cu gelatina transparenta ca sa fie mai intense culorile dar mie mi s-a parut ok sa ca n-am mai uns cu nimik..ca si impotriva aleia sunt
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor
Monica sa-ti fie sanatos feciorul si La multi ani!
Cat despre tort
bine ca nu mai sunt
Mira,Nina,Anuska,Esme,Mina,Adriana....
O duminica frumoasa tuturor.
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
o zi frumoasa si numai bine
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
nastasie spune:
monica, sa-ti traiasca baiatul cu intarziere.sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan