Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 5
Doris-Alina spune:
Neatza...
Dau si eu o cafa...sa fie...

Liana,pupiciuri fata...
Ai emotii?
mai putin si facem galerie...
Monica, mi-au zis aseara elevii cum au gasit filmarea...scrie pe google coafura de proba realitatea, prima afisare e cu filmarea noastra...vizionare placuta!
Aidule, io cu doua chiunele in casa, nu mai pot sipisica...cu toate ca Ines ar vrea, dar o sa zica vecinii ca-mi deschid gradina zoo...![]()
Silvana, pasi marunti si siguri, numa` maine nu-i poimaine...![]()
Geta, si io banganesc de somn...inca, darma mobilizez...pentru calcat...![]()
sunt prin zona...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
'Neata lume si bobor si de la mine...si mie mi-e oleaca somn...da' nu-i bai...bine ca e asa soare afara si pasaricile cipciresc...deci e de bine.
Pupacim gasca de timisorence si de adoptate si va urez o zi bestiala!
Hai ca beau cafeaua si revin...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
vickip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet ce ma oftic...numai eu nu reusesc sa o vad pe Doris... mie mi se deschide realitatea tm si sunt numai stiri, am pus la cautare cum a zis vickip coafura de proba si-mi zice ca-s 0 rezultate :( pe toate si mai sap monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
'Neatza si de la mine!
@monica pe site am vazut ca se pot vedea doar stirile din ac zi, iar spre seara le inlocuiesc pe cele de dimi cu cele de seara,
dar daca dai un search pe gogu gasesti:
http://www.google.fr/search?q=coafura+de+proba+realitateatm&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
http://www.realitateatm.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=7867:COAFUR%C4%82-DE-PROB%C4%82---Inva%C5%A3%C4%83-meserie-cu-ajutorul-familiei!-Vorbim-despre-%C5%9Fomerii-care-urmeaz%C4%83-cursuri-de-recalificare-profesioonal%C4%83-%C5%9Fi-care-aplic%C4%83-teoria-%C3%AEnv%C4%83%C5%A3at%C4%83-la-cursuri--pe-propriile-rude--_2009-05-05-08-25-25&catid=12&Itemid=13
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana68 Pupacim gasca de timisorence si de adoptate si va urez o zi bestiala! |
dupa urarea asta...tind sa ma conformez
auzi..pff...o zi bestiala...pai asa sa fie mai ano !!!
tzuc fara numar fara numar

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
aidaciolac spune:
'neata si io ... vad ca azi avem
din belsug ca nu s-a bagat dana in oala ![]()
liana draga , huh , asa emotii am si abia astept sa te intorci acasa sa ai si tu net 
pe toate
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
danitin spune:
Salutare! Tocmai ma pregateam si eu sa dau un www.realitateatm.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=7867:COAFUR%C4%82-DE-PROB%C4%82---Inva%C5%A3%C4%83-meserie-cu-ajutorul-familiei!-Vorbim-despre-%C5%9Fomerii-care-urmeaz%C4%83-cursuri-de-recalificare-profesioonal%C4%83-%C5%9Fi-care-aplic%C4%83-teoria-%C3%AEnv%C4%83%C5%A3at%C4%83-la-cursuri--pe-propriile-rude--_2009-05-05-08-25-25&catid=12:social&Itemid=13" target="_blank">linkpentru stirea cu Doris.
Ati pus cafea din belsug, de frica mea
, dar nu e cazul. Am baut ca desteapta o cana mare de cafea, da mare rau, si acu am palpitatii ... asa ca azi nu fur numik.
In plus, ma simt asa 
aidaciolac spune:
dana daca te simti asa tot e bine. Pierzi o foaie ... si mai ai multe ... hai
si mai usor cu 
![]()
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
mie mi-ar prinde bine oala aia de
acuma.
tzucuri multiple 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
Liana30 spune:
hai ca va mai dau io cafea

si o oala mareeee pt Maria
geta mai ia muma de aci daca nu te trezisi![]()
Dorisache legat de nastere nu am emotii deloc..poate doar cateva pt intalnirea cu bubulina
ca nu-sh cum voi reactiona..ori plang ca bleaga .
ori incep sa rad ca nebuna
dehh mama dilie..la ce sa te poti astepta![]()
aiduleee ce emotii muma?sa nu te aud..nu iti trebe tie acu emotii..tu nu auzi ca io nu am diloc?
legat de casa moamaaaa abia astept ca mi s-a facut un dor nebunnnnnnn
te puppp
dana te simti tu asa
da e frumoassaaa,gustoasaaaaa
mai ca-mi vine sa te mananc
te puppp
va pup pe toatee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"