Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
si zici ca mai ai 24 de zile ? ... hm , vezi ca fetitele sunt mai grabite de obicei si prin saptamana 38 deja vor afara ![]()
oooooh , abia astept sa va vad ... si mai ales lasa indicatii cuiva unde sa intre si sa dea vesti 
... cred ca o sa razi , la cat te stiu ... eu ca alta nebuna am plans de atata dragoste , frumusete si fericire
... si inca mai plang
din alte motive acum ...
scumpo
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
... si mai o 

mica de pranz pt somnorosi ...
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Liana...cautam disperata o poza cu tine cu burtik...am gasit-o...ptiuuuuu, ptiuuuuuuuu, sa nu-ti fie de deochi!
esti faina, femeie...totala...
Aida, ia baga un ochi aici si minuneaza-te...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:
... ce sa mai minunez si io ca e ea minunata destul
... uitandu-ma la poze vad deja ca seamana cu tine
ptui ptui
olteanca zapacita
Aida ... 20+
Poze cu noi
danitin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 hai ca va mai dau io cafea ![]() ![]() si o oala mareeee pt Maria![]() geta mai ia muma de aci daca nu te trezisi Dorisache legat de nastere nu am emotii deloc..poate doar cateva pt intalnirea cu bubulina aiduleee ce emotii muma?sa nu te aud..nu iti trebe tie acu emotii..tu nu auzi ca io nu am diloc? dana te simti tu asa va pup pe toatee luptatoarea mea![]() "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma" |

geta_florina spune:
no, hai ca m-am trezit si eu ![]()
Aida multam de cafeaua de pranz, pica bine ... 
Liano ce placere mi-a facut sa o sorb si pe aia data de tine, merci ca te gandesti la somnorosii din timisoara ...
si io abia astept sa-ti facem galerie 
mie somnul mi-a trecut dar chef de lucru tot nu am
, noroc ca ii o zi mai lejera ...
Dana varza noastra
ce mai zici? sper ca ti-ai mai revenit. 
o dupamasa faina sa aveti
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
danitin spune:
Si acum vestea cea mare! Am 5 zile de concediu pentru a sarbatori cum se cuvine si intr-un mod cat se poate de special 10 ani de casnicie!
Tocmai am iesit din jurnalul de 13.00 si in loc de varza sunt LIBERAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
aidaciolac spune:
... olteancoooo , ce nume puneti la printesuca ? Mai fata ce greu mi s-a parut ca trece timpul de cand ai zis de bb , huh , acum mai e putin 
... abia astept 
Aida ... 20+
Poze cu noi
Liana30 spune:
auzi la ele minunata
pe draku..sunt grasaaaaa
dar fericitaaaa
breee Dorisaketu vazusi ca nu-s gri in cap?
tot ajung io odata si odata la tine..nu scapi pana nu ma faci gri![]()
aidule ia bga tu un ochi sa-l vezi pe grasu ca e leita el..cu mine nu seamana decat la sex
ce zici tu de 24?asa zice calculiciul ala
io de fapt mai am ffff putin
toate la timpul lor..stai linistita ca anunt![]()
vezi ca tu ma stii pe mine..legat de plans..nu sunt io in masura sa-ti dauu sfaturi.dar tu stii ca plangand poti sa o superi..stii ca ei nu-i placea sa te vada plangand..o sa ma crezi nebuna dar trebe sa-ti zic,,eu o vad acolo ..nu e singura .sunt multi multi..se joaca si sunt fericiti.zambesc toti cand ea le da sfaturi cum sa aibe grija de pisicuti...sa ma ierti iubita dar asa o vad eu.sper ca nu te-am suparat.te pup si te iube mult.
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
aidaciolac spune:
dano sa inceapa sarbatoarea
![]()
geta si io la fel ca tine cu cheful ... hai sa facem o hora 
Aida ... 20+
Poze cu noi