Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Vicki, merci

ce vedeta ma simt...daca ati sti cat am ras la fimari, o sa va pove eu la intalnire...cand o fi asta nu stiu...

Hai pupixuri, ca fug la munca...

o zi excelenta!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

cine vrea pisicutzi ca am deja 6 si cred ca mai vine 1
... of , unde e Emma sa ii vada tare mult ii placea cand fata o pisica

Aida ... 19+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

io vreau unul! io vreau!!! dar e cam greu, sunt niste sute de km intre noi... are cineva drum spre mures in viitorul apropiat?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Nici la noi o noutate, am mai semnat ieri o tura de acte pentru apartament, ne-am mai usurat de ceva banuti si tot ieri s-a stabilit termenu final cand se va incheia totul: 1 iunie, asa ca daca totul merge bine la 1 iunie ne mutam

Va

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Silvana....tinem pummnii si Doamne ajuta!Sa faci poze cu noua casuta,en gross si en detail!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

lizzy gasim noi o solutie. Merci mult si

silva deci de ziua mea o sa te muti in casa noua abia astept. Imi plac la nebunie chestiile astea ... stiu sunt truli

doriseasco si io vazut pe net vedeta cifuleasca ... bey , cred ca ai stofa de profa bestiala ...

Pupez toate fetele en detail

Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ce ma oftic...numai eu nu reusesc sa o vad pe Doris...
mie mi se deschide realitatea tm si sunt numai stiri, am pus la cautare cum a zis vickip coafura de proba si-mi zice ca-s 0 rezultate :(
pe toate si mai sap

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

cine vrea pisicutzi ca am deja 6 si cred ca mai vine 1
... of , unde e Emma sa ii vada tare mult ii placea cand fata o pisica

Aida ... 19+
Poze cu noi

io vreau unul! io vreau!!! dar e cam greu, sunt niste sute de km intre noi... are cineva drum spre mures in viitorul apropiat?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Waw, ce i-ar placea si flacaului meu... Si mie, doar ca la bloc e cam greu. Alex e innebunit dupa pisicute.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata

ajunge?

io mor de somn ...

va pe toate
revin cand ma mai trezesc ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput