Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

E da...Aidule ai dreptate... am uitat...si Silva ne poate vedea...si cine mai doreste...numa sa stim cate doritoare de peste mari si tari avem... iar o sa se uita oamenii crucis la noi, e clarrrrr...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

`neata!
Dupa doua cafele, tot ca o curca bleaga eram... pana am vazut ca-i rost de intalnire . Mi-am revenit brusc, mi s-a desfundat si nasu` de bucurie.
Abia astept sa va vad! Saru` manaaaaa!

Aida, mi se invart inca gogosile alea infuriate prin minte... Ma consolez cu gandul ca oricum n-as simti gustul, in caz ca as gasi pe undeva, de racita ce sunt.

fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

mooama, v-am citit da mi s-a ingramadit neuronu de la atitea vesti.
ma duc sa le macin...revin.

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

ia poftiti la o cafea de pranz

deci ... se pune de-o intalnire yupiii .....

in alta ordine de idei, mie tare-mi place titlul cu "gogoasa infuriata" .... asa ma simt io dupa ce mananc seara
Emag sanatate multa si tie si fetitei
Aida ce ne-ai adus bun din Ungaria?

merg sa mai beau o cafea
see you later alligator ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

hellauuu, am ajuns si eu de pe teren, mai aveti careva o gogoasa, o ?? stiti ca in sfarsitul asta de saptamana avem 29degrade, da?

vesti de pe teren : este expo de flori la 6 martie si cred ca fac (evident) si niste mici, era full de lume pe acolo.
ma duc sa ma racoresc cu putin apa rece si revin, e o caldura afaraaa...pfff!
jar mancam la vara!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mariaa de la mine gogosi nu ... daca vrei capsuni , mere , pere

oo ce fain .. tre sa fac o vizita la expozitia de flori stiam de cea de la opera doar multumesc de pont

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

capsuniii, daaaaa!!!
mey, se coc ciresele si caisele, e o betie prin pomi

luati de aici de inviorare sau de belly, cum vreti

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ma omori ... vin la tine in drum spre casa ... cirese , caise ...

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai aidule daca este camera atunci poate aveti voi noroc si va intalniti si cu bubulina mea in directsi daca mai este si microfoane apoi o ciup putin sa auziti ce plamani are
va puppp ma duc sa ma gandesc cand nasc

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

liana draga , mai bine mergi si gandeste la nascare nu cum sa ciupesti copila sa urle sa o auzim , ca acolo e o camera si un microfon , nu un ecran si un difuzor ca sa putem sa va vedem si auzim noi :))))))
te fata doar sa nu ciupesti printesaca o sa avem timp sa o auzim gangurind si vorbind

... ma duc afara la soare putin , ca apoi trebuie sa plec cu Kissy la tuns si frezat daca vrea careva sa o faca fara programare ...

tzuc fetele cucuietele

Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput