Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 18
andanii spune:
fetelor am nevoie de ajutor
mi-am cumparat balansoar
.... daaa superr fain
dar e fara bureti 
pentru ca nu mai erau cu bureti
... deh oferta buna si s-au terminat ca painea calda
.... acuma problema mea este confectionarea buretilor ...
am cercetat si am constatat, ca la spumotim pot sa cumpar burete la dimensiunile dorite de mine ... dar
..... materialul impermeabil cu care sa-i imbrac de unde sa-l cumpar?????? am cautat pe la magazinele stiute de mine si nici urma de asemenea material .... a vazut careva dintre voi ???? halllppppp myyyyyy pleaseeeee .... pupiciuri 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
silvana75 spune:
acasa se coc ciresele si caisele???!!!! aici abia saptamana trecuta au inflorit pomii si s-a incalzit putin
Aida, ti-am zis sa nu pleci ca fac fetele astea dezmat, numa io, numa io am fost cuminte ![]()
intalnire da da da 
ma duc sa-mi beau cafa, revin
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana75 acasa se coc ciresele si caisele???!!!! aici abia saptamana trecuta au inflorit pomii si s-a incalzit putin Aida, ti-am zis sa nu pleci ca fac fetele astea dezmat, numa io, numa io am fost cuminte intalnire da da da ![]() ma duc sa-mi beau cafa, revin Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel |
se coc la mariaa ca la mine nu inca .... or fi ale ei mai timpurii ... abia astept ... mi-a facut o poftaaa

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
aidaciolac spune:
andanii incearca tot la spumotim sa ti le faca imbracate pe ce dimensiune vrei si sa se lege sa nu ti le zboare vantul...
silva tie mai-mai ca tu esti cuminte , auzi , dar sa stii ca din devotament puteai sa pui putin biciul pe ele
sa o ajuti pe liana
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
... nuuuuu , nici la mine (adica gradina lu vecinu
) nu se coc inca , cred ca mariaa le stropeste cu o licoare ceva ... ![]()
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
aaaaaaaa nuuuuuu io am stat intr-un colt
si le-am lasat sa se destrabaleze ca dupa aia sa fiu numa io aia cuminte ![]()
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
vickip spune:
am vazut si eu azi cirese in 700 cu 25ronkg. 
, dar in schimb capsunile sunt 8 ron, asa ca dupa servici ma infiintez in piata 

Voi spune si eu prezent la intalnire sapt viitoare.....
ps: sper sa pot sa plec un pic mai repede de la servici, ca in mod normal am program pana la 6, dar daca nu reusesc, o sa o sun pe Anda si va gasec eu....
vickip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andanii fetelor am nevoie de ajutor mi-am cumparat balansoar .... daaa superr fain ![]() pentru ca nu mai erau cu bureti ... deh oferta buna si s-au terminat ca painea calda .... acuma problema mea este confectionarea buretilor ... am cercetat si am constatat, ca la spumotim pot sa cumpar burete la dimensiunile dorite de mine ... dar![]() ![]() ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" ![]() |
dar nu gaseti gata confectionati?
....la praktiker, jisk....sau la decathlon la budapesta
Mariaa spune:
Gasit femela Husky Siberian, varsta maxim un an, alb cu negru. Pentru moment se alfa la cineva in grija. Ce-i care au cunostinta despre ea sau stapani, rog dati un semn aici sau pe PM
anuntul e pe bune, deci daca auziti ceva in jur, ciuliti urechile va rog. as vrea tare mult sa-i gasesc stapanul. pentru moment e pe maini sigure insa cineva cu siguranta o cauta cu disperare cum am facut eu in urma cu 6 ani cu Oscar. mersi de helpuire. 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
andanii spune:
mariaa sigur e fata ????
vickip vreau sa incerc varianta cu confectionatul pentru ca probabil ies mai ieftine ... sunt cam scumpe si mi se pare ca nu-si merita banii 

merg sa-mi usc parul , a venit de la sala si sunt rupta ![]()
![]()
ANDANII