Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata

dau si ma duc la culcare

o zi faina sa aveti

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Silva, merci de cafa...

Bey, voi ati vazut anuntul cu intalnirea? ca am citit prea putine reactii...ia hai sa aud, care spune prezent?

Azi ce faceti? pe unde iesiti?
Ca vreme faina va fi, cel putin asa pare...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Helloooooo....io-s stand up de la 6.30M-a taiat o napralnica de sfanta cacare....si gata somnu'.

Ciufuleasco,vorbim,da???

Io am zis ca vin la o cafa cu voi,vinerea aviatoare...

Sambata la superlativ la toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata si de la mine

Silvana merci de cafea .... uite acum o sorb ...
Doris noi suntem in Timi weekendul asta, ma pregatesc sa plec la piata sa cumpar bunataturi . in rest doar curatenie si papa in programul zilei de azi, maine ne plimbam si ne relaxam... inca nu stim pe unde.
io am zis deja "prezent" .... adica asa sper ...
Andanii mergi la sala? te admir ... esti ambitioasa
Ana ce-i cu tine? abia mai dai vreun semn pe aici. sper ca esti ok ...

no, fetele, va , va doresc un weekend placut
eu fug la treaba

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine ... abia acum ca mi-a tot fost lene sa intorc capul sa vad cat e ceasul si iote ce ora m-a prins ...
... noroc ca am pc care merge si el normal ... asta cu ajutorul maestrului Radu ... si-a bagat degetele prin el si l-a rezolvat frate si nici nu l-a miscat din loc

... ma duc afara sa vad ce mai misca si revin

we super sa aveti

Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza!
Imi bagai si eu nasu` in oala voastra cu cafea pana ii spui Andei ca pe Calea Aradului, UTT-ul are magazin de desfacere la poarta fabricii, sigur gasesti acolo ce-ti trebuie...sa ai spor
S-aveti WE fain cu mult soare!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Gagix, aveti cap nou deschis aici

O zi perfecta!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

o mai bea cineva?

ma termina nervos vecinii astia de sus, abia astept sa ne mutam ca fac cu nervu altfel
io acu am apucat sa ascult, piesa dragostea din tei in varianta opera e bascalie, nu? ca nu pot sa cred ca e pe bune ...
Doris, tu stii ca eu ca de obicei vin la intalnire, nu mai are rost sa intrebi

va un we fain va doresc

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pana ajungem sa scriem la capitolul nou deschis de Ciufuleasca ,sa va spu io ca Deya e indragostita iremediabil....ca n-o vazut ca mai avem o pagina acilea si s-o grabit ca murga-n ham sa posteze la capitol nou ca vine si ea vineri la intalneala,de dupa canapea....

]Silvanelu'...hai cu mama,shushurel...mult o fo',nitica o ramas...ultima suta de metri e cea mai grea,da' trece....Baga un snaps si te culci si nu mai auzi nika!Tzucam nacajata!

Getutilii...may....sincer,da' sincer si pe bune sincer rau de tot...n-am nici pe dracu'...."tomnai" aia este...ca n-am...ca si de as aveaaaaa.....heheheiiiii...as fi avuta!
"Tomnai" zicea socra-mea,bunica lui Alex adica....si la toaleta zice "tauleta"Si mai are ea niste inventii d-astea pur romanesti de care nu-mi amintesc acuma...

Io acusica ascult niste muzica....ma binedispune Nino D'Angelo....ce voce are asta...ca sa nu mai zic ca incalzirea si antreul au fost compuse din cele trei piese "Biondo"Yummyyyyyyy....

Tzucuri voua...mai bantui oleaca netu'!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ma primiti si pe mine la intalneala vostra? ah ce-as mai veni...da tot vin eu odata si-o data si aduc cafeaua tare si mare asa cum place la tot poporu'

pe toate Duminica placuta

azi se implineste o luna de la plecarea ingerasului
Dumnezeu sa te odihneasca in pace

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput