Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dormi in pace, 'zapa' drag , Aida, pup pe suflet.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata

Licurici frumos fie-ti somnul lin ...
Aida ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Regretele eterne le unim cu amintirea ce i-o vom pastra...pretioasei Emma!
Fie-ti somnul lin, Licurici!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Emma, fetita frumoasa si curajoasa, sufletul tau frumos e inconjurat de atata dragoste, iar dragostea nu are limite! Din lumina, trimite alinare parintilor tai, sufletel...
Aida,pup,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Somn lin sa ai Ema!Sa ii intaresti pe cei dragi tie,ramasi acasa.

ps:Ana sa ne intelegem eu nu vin la intalnire de dupa canapeadaaaaa?Ca cine stie ce intelege lumea.

Studiez revein....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Deya....pai daca asa era acoloo...baga si tu alt emoticon...la mintea mea scapatata si rasa cu foarfeca pe neuroni...ce drac' sa-n-teleg?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Anaanunt la locul faptei cum am plecat de acas

Glumesscc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Licurici drag odihneste-te in pace
Aida

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Bun gasit!
Imi cer scuze ca dau buzna, dar poate ma ajuati voi cu o lamurire...
Cele care sunteti in concediu ingrijire copil si care ati depus dosarul pentru cei 85%, ati primit banii sau tot 8 milioane au intrat in cont? Eu nu am primit indemnizatia de 85%, dar stiu persoane care beneficiaza deja de indemnizatia marita.
Multumesc!

o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Subiect inchis

va astept aici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput