Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pupice si de la mine....
Aidule,aferim coana mare pentru cafeluta...tre',musai...si sa nu ma bati ca zic,da' visele vin pe neasteptate si pe nechemate.

Ohohohooooo...s-o dat boboru' pe ciucalata?!Pai si un' vi curu de slabire,bre?!

No haida...ma'c sa-mi bag cafa pe gat si mai vorbim...Io-s veselie pe campie...e viiineeeeri!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...mai aveti cafea?

ca vorba cuiva... imi dau cu dreptu-n stangu...
m-am culcat dupa 1, da cu folos...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata buna ...

merci Aidule de cafea ... . io-s treaza de la 6 cand o inceput Alex: "mami, hai sa ne sculam " ....

revin ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

moamaaaa ce v-ati destrabalat aseara aici cu ciocolati si gogosi

azi e vineri si sunt hapyyyy .....

deci de luni ne apucam de slabit fetele ?????? ati hotarat titlul subiectului ????? abia astept ... ma inscriu pe lista

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

No, gagix...io incerc sa pun de-o mare si faina adunare...

zau mi-era dor...sa mai scriu anunturi din astea...

asa ca...vineri, 15 mai, ora 18, in Unirii la Celebra fantana, mare intalneala...

invitam in mod special, fetele noi, emag, vicki, adi, si tot in mod special, pe Andanii si Geta...si pe Danitin,o invitam in mod special, sper sa schimbe tura cumva...

nu am pus sambata, ca toata lumea pleaca, si nici duminica, cand seara avem chestiuni importante de pregatit pentru luni...
Deci, nu se accepta scuze...puteti impaca si capra si varza...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Liana, lasa, tu...ca dupa ce nasti, si mai creste comoara ta, i-o plasezi la grasu, te urci pe tren, si facem o intalneala numa pentru tine...si te fac si gri in cap, ca n-am uitat!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

...deci pe 15 mai
liana tu esti scuzata , dar ne poti vedea la camera on line ... ce zici? o sa ai net atunci?

Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si am uitat sa va mai zic ceva , ca de fapt camera din unirii are si microfon , asa ca daca vorbim un piculet mai tare ne puteti auzi

Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput