FIV in Ungaria 55

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenyka

Nu neaparat pentru asta mergem, oricare varianta este potrivita pentru noi iar informatiile necesare le-am aflat tot prin email, corespondenta fiind foarte obiectiva. Ma gandeam ca daca au inceput si ei sa aplice IVM atunci costurile ar fi mai reduse, din cauza ca nu trebuie sa iei toate medicamentele clasice pentru FIV care cantaresc destul de mult si pentru sanatate.
In cazul nostru, si eu si sotul meu avem nevoie de tratament corespunzator, eu pentru PCOS si sotul pentru nr mic si slab calitativ al mostenitorilor, asa ca, pana la FIV, IVM, ICSI etc mai avem mult de parcurs. In principiu mergem acolo pentru a face analizele corespunzatoare, plus tratament, plus orice altceva este nevoie. Ne-am gandit ca daca tot trebuie sa incepem de undeva sa incepem in Ungaria si sa se ocupe ei de tot.
Ca fapt divers in Romania ne-a luat 2 ani sa aflam ce avem.

Iti doresc ca totul sa decurga perfect! Si sa se finalizeze cu un bebelus sau chiar doi!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

liana - cuvintele sunt prea putine ca sa exprime fericirea ta. M-am emotionat foarte tare. Parca as fi nascut eu. Sunt foarte fericita pentru voi. Il felicit si pe tatic ca a avut atata rabdare. A meritat. Asteptam multe foto. FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Iti doresc ca totul sa decurga perfect! Si sa se finalizeze cu un bebelus sau chiar doi!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Multumesc foarte mult. Si tie sarcina usoara si la cat mai multe bucurii din partea bb.
O sa revin cu amanunte dupa ce ne intoarcem din Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

In primul rand felicitari mamicilor si viitoarelor mamici. Am citit pe acest forum numai vb de lauda despre Dr Zadori si se pare ca nu ati exagerat deloc.Aseara i-am trimis un email , in care am specificat problema mea, iar astazi am si gasit raspunsul.Sunt atat de fericita si sper sa ajung cat mai repede sa-l cunosc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alsima, tin pumnii sa te muti la Odisee! ai embrionasi superi in burtica! cat despre endometru, Filipu' meu s-a prins pe endo 9.2 , asa ca, zic eu, stai calma ca e bine!

Liana, asteptam si noi poze cu printesa mult asteptata! dar mai mult decat atat, detaliiii!!! cum e, ce face, papa bine, doarme bine?..

Pupy, bun venit si bafta multa! dr Zadori este si pt noi cel care a reusit minunea!

Daca vreti sa il mai vedeti pe juniorul meu, avem poze proaspete la semnatura.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Liana sa-ti traiasca printesa. Astept si eu poze.

Intre timp noi suntem bine, am facut eco morfofetala si suntem ok ba chiar am vazut si sexul. O sa avem un baietel pare-se.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

repede va spun ca e mancacioasa..rauu da totmi-a facut rani..da e minunat..trec ele..doarme si manaca..cuminte ca taso
pana ajung io acasa sa va pun poze..bagati aci un ochi sa-mi vedeti vedeta
http://www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822

Miramar felicitariii pt baietel..va pup
multumesc la toate de urari..scriu pe fuga dar cand o sa am timp o sa va scriu la toate in parte..

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Liana, olteanca draga, ai o minune de fetita....
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte, sa te bucure mereu
Va pup pe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Liana, felicitari pentru fetita, e superba! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Doamneeee, liana ce frumusete de copil...e superbaaaaaa...

Klu 27+

Mergi la inceput