FIV in Ungaria 55
Raspunsuri - Pagina 18
m_i_s_s_y spune:
Liana..Doamne ce minune de fetita! Sa fiti sanatoase amandoua!
Pupy - Dr Z este el un minunat..o sa vezi... ia ziceti fetelor Pe bune, e omul care chiar face visele sa devina realitate. Multa bafta!
25+cu bebelina
ce mare sunt
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liana30 repede va spun ca e mancacioasa..rauu da totmi-a facut rani..da e minunat..trec ele..doarme si manaca..cuminte ca taso pana ajung io acasa sa va pun poze..bagati aci un ochi sa-mi vedeti vedeta http://www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822 |
E tasu' intreaga. Cred ca nici nu era nevoie sa-i spuna care e a lui ca o recunostea dintr-o mie. FELICITARI INCA O DATA!!!
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
georgia_c spune:
mei ...ce pui de olteanca ..frumoasaaaaa foc ... ptiu ... parca va vaz cum o feriti de baietei peste vreo 15-17 ani.... sa va traiasca , sa fiti sanatosi , si sa va aduca numai bucurii
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Liana30 spune:
pai normal ca e frumoasaaaa doar e a mea
va pupam pe toate si multumim..
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
alsima spune:
Liana....e cel mai frumos copil pe care l-am vazut in viatza mea....
Serios!!!!
Iti doresc tot binele din lume, doar azi am citit toata povestea ta!!!Ai toata admiratia mea! Vei fi o mamica minunataaaaaaa!
Mii de pupici ingerasului abia poposit pe pamant!!!!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
BoboMom spune:
Liana, sa va traiasca! E superba!
Noi suntem bine. Am ascultat azi inimioara iar (am avut programare). Eco abia peste 4 sapt facem.
Laura 14+ baby