FIV in Ungaria 55

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenyka spune:

Aaaa, si tu zici ca va duceti pana acolo doar ca sa aflati daca fac IVM? Nu ati putut afla informatia pe mail de la dr? mie mi-a raspuns la toate intrebarile pe mail... pot sa te intreb de ce te avantajeaza aceasta tehnica?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Nu neaparat pentru asta mergem, oricare varianta este potrivita pentru noi iar informatiile necesare le-am aflat tot prin email, corespondenta fiind foarte obiectiva. Ma gandeam ca daca au inceput si ei sa aplice IVM atunci costurile ar fi mai reduse, din cauza ca nu trebuie sa iei toate medicamentele clasice pentru FIV care cantaresc destul de mult si pentru sanatate.
In cazul nostru, si eu si sotul meu avem nevoie de tratament corespunzator, eu pentru PCOS si sotul pentru nr mic si slab calitativ al mostenitorilor, asa ca, pana la FIV, IVM, ICSI etc mai avem mult de parcurs. In principiu mergem acolo pentru a face analizele corespunzatoare, plus tratament, plus orice altceva este nevoie. Ne-am gandit ca daca tot trebuie sa incepem de undeva sa incepem in Ungaria si sa se ocupe ei de tot.
Ca fapt divers in Romania ne-a luat 2 ani sa aflam ce avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

adya, m_i_s_s_y - aveti PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Liana, felicitari mamico!Bun venit printesei!

Avalon, sarcina usoara si felicitari pt reusita!
Determinarea si perseverenta trebuia sa iti fie rasplatita!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

alsima - fata daca nu e Klu si nici liana iau eu bata la tine stai cuminte si lasa stresu..e super bine 10 celule..stie dr ce face, ca asta e treaba lui..treaba ta e sa nu te streseszi, sa te uiti la filme usoare cu printi, printese si happy-ending-uri, sa citesti carti usurele, sa te gandesti la floricele pe campii verz verzi...sa bei muuuulta apa si sa fii cuminte!!

dado - ai PM

25+cu bebelina

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

missy sunt aci cu bata
Avaloaneeeeee muma sa ma ierti da di la anestezie cred ma lasa vedere si nu vazui Felicitariiiiii din tot sufletul
va pup si va multumesc la toate..nu pot inca sa va scriu la toate in parte cum v-am promis..sunt io luptatoare..sunt io puternica..dar recuperarea e cam durada DACA SUNT OLTEANCAimi revin io in forta
va puppp

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Gata missy...sa traiti am intzeles...!!!
De maine pe campii cu mine...sau in ocean mai bine, ca tot sunt ca o balena...azi mi-am batut recordul de 4,100 Litri...Da cineva mai mult???

Va pup!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Avalon, multumesc mult de ajutor .

Laura Garner, ti-am scris un mesaj privat .

Alsima, procedura ta FIV a avut o evolutie f buna pana acum, asa ca eu zic ca nu are rost sa iti faci nici un fel de griji. Bafta in continuare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

alsimaaaaaaaaaaaa, iubita mea si endometrul meu a fost tot de 9 mm iar embrionii tranferati au fost de 8 celule...ce mai ai de comentat ???
Relaxeaza-te...si bea multa apa !!! o sa fie bineee ...

oltencutza mica da si pe cea mare

Klu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

missy sunt aci cu bata
Avaloaneeeeee muma sa ma ierti da di la anestezie cred ma lasa vedere si nu vazui Felicitariiiiii din tot sufletul
va pup si va multumesc la toate..nu pot inca sa va scriu la toate in parte cum v-am promis..sunt io luptatoare..sunt io puternica..dar recuperarea e cam durada DACA SUNT OLTEANCAimi revin io in forta
va puppp

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Multumesc, Liana! Sa-ti traiasca fetita sanatoasa, cred ca sunteti cei mai fericiti parinti din lume! Recuperare usoara iti doresc si laptic mult pentru fetita sacreasca mare!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui antosit

Liana, felicitari mamico!Bun venit printesei!

Avalon, sarcina usoara si felicitari pt reusita!
Determinarea si perseverenta trebuia sa iti fie rasplatita!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Multumesc mult! Sa dea Domnul sa ai si tu bucuria asta curand, iti doresc din tot sufletul!

Avalon 11+

Mergi la inceput