FIV in Ungaria 55

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Buna, fetelor! .

Sunt usor confuza: P-ICSI si celelalte tehnici de ultima ora nu se folosesc oare la toate clinicile Kaali, ci doar la cea din Budapesta? De exemplu, eu as prefera ca in cazul meu sa se aplice P-ICSI in loc de ICSI si eram decisa pt Szeged, dar daca la Szeged se foloseste doar ICSI si nu P-ICSI, poate ca am sa ma reorientez spre Budapesta. Va rog, lamuriti-ma daca stiti ca la Budapesta se folosc tehnici mai avansate ca la Szeged. Multumesc .

Liana, mai zic inca o data sa iti traiasca minunea de fetitza . Nu iti stiu toata povestea, dar fiind olteanca, e clar ca esti f f ambitioasa si pana la urma reusesti tot ce ti-ai propus (si eu la baza sunt olteanca, doar m-am 'naturalizat' in Timisoara de 10 ani).

toate FIV-oasele: foste, actuale si viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Buna, fetelor! .

Sunt usor confuza: P-ICSI si celelalte tehnici de ultima ora nu se folosesc oare la toate clinicile Kaali, ci doar la cea din Budapesta? De exemplu, eu as prefera ca in cazul meu sa se aplice P-ICSI in loc de ICSI si eram decisa pt Szeged, dar daca la Szeged se foloseste doar ICSI si nu P-ICSI, poate ca am sa ma reorientez spre Budapesta. Va rog, lamuriti-ma daca stiti ca la Budapesta se folosc tehnici mai avansate ca la Szeged. Multumesc .

Liana, mai zic inca o data sa iti traiasca minunea de fetitza . Nu iti stiu toata povestea, dar fiind olteanca, e clar ca esti f f ambitioasa si pana la urma reusesti tot ce ti-ai propus (si eu la baza sunt olteanca, doar m-am 'naturalizat' in Timisoara de 10 ani).

toate FIV-oasele: foste, actuale si viitoare.

scrie-i pe PM Laurei Garner si iti va confirma cele scrise de mine referitor la P-ICSI

poti scrie si dr.KOVACS PETER pe mail info@ivfpregnancycenter.com (in engleza sau ungara) sa vezi ce-ti raspunde

BAFTA!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

FELICITARI LIANA !
BINE AI VENIT ANNE MARIE CATALINA !
Bunul Dumnezeu te-a ajutat sa devi mamica. Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii.

Micky Ti-am vazut buburuzele, m-ai facut sa-mi aduc aminte de Darius si Caius cand i-am adus acasa.

CRISIS Cu intarziere un sincer si calduros LA MULTI ANI ! Doamne, Teo este pe zi ce trece tot mai frumoasa. Gata m-am hotarat o vreau ca nora pentru Rares Daca venim la mare, venim sa o petim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon
cu mare placere!
nu stiu la ce medic mergi la Kaali, dar dr.Kovacs aplica toate noutatile in materie de fiv: P-ICSI, cultura de blastocist, AH, embryo glue si embriologii clinicii sunt scoliti in Elvetia. Iar despre seriozitate, nu mai vorbesc. Totul la superlativ! Rezultatul il avem la semnatura!

Da, la dr.Kovacs mergem.
Din cate se pare el se ocupa de strainii care vin in clinica.
Nu ma indoiesc de profesionalismul lor, am intalnit si cu alta ocazie medici in Austria si Germania care sunt adevarati profesionisti in materie de meseria pe care o practica si de respectul pe care il poarta pacientilor si nu ma indoiesc ca in Ungaria va fi altfel .
Vom vedea cu siguranta dupa prima intalnire.
Cand spuneam de tehnici noi ma refeream in primul rand si la in vitro maturation sau IVM, o tehnica care in cazul meu s-ar putea folosi cu foarte mare succes.
Voi reveni cu amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

DADO - ai PM

ALSIMA - stai cuminte in pat si ai grija de embrionasi!

25+cu bebelina

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Bine ai venit pe lume ANNE MARIE CATALINA! Sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Liana, FELICITARI pt. printesa taurasa!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Avalon, FELICTARI! Sa ai sarcina usoara si la termen!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Missy, draga...stau cumintica in patuc, multumesc pt grija...
Vreau sa va inteab si eu ceva: embrionasii mei au fost transferati la 4 zile (97 ore) si 10 celulitze fiecare.... Eu am tot citit de embrionasi transferati la 3 si la 5 zile, dar mai putin la 4 zile...Ce ziceti voi???

Aaaaa..si endometrul meu e 9mm...Poate ar fost mai bine sa fie mai mare...dar asta este!!!

Unde este KLU, sa-mi dea una dupa cap acum???
Kluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

Va pup pe toate...

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenyka

Citat:
citat din mesajul lui Avalon
cu mare placere!
nu stiu la ce medic mergi la Kaali, dar dr.Kovacs aplica toate noutatile in materie de fiv: P-ICSI, cultura de blastocist, AH, embryo glue si embriologii clinicii sunt scoliti in Elvetia. Iar despre seriozitate, nu mai vorbesc. Totul la superlativ! Rezultatul il avem la semnatura!

Da, la dr.Kovacs mergem.
Din cate se pare el se ocupa de strainii care vin in clinica.
Nu ma indoiesc de profesionalismul lor, am intalnit si cu alta ocazie medici in Austria si Germania care sunt adevarati profesionisti in materie de meseria pe care o practica si de respectul pe care il poarta pacientilor si nu ma indoiesc ca in Ungaria va fi altfel .
Vom vedea cu siguranta dupa prima intalnire.
Cand spuneam de tehnici noi ma refeream in primul rand si la in vitro maturation sau IVM, o tehnica care in cazul meu s-ar putea folosi cu foarte mare succes.
Voi reveni cu amanunte.

Aaaa, si tu zici ca va duceti pana acolo doar ca sa aflati daca fac IVM? Nu ati putut afla informatia pe mail de la dr? mie mi-a raspuns la toate intrebarile pe mail... pot sa te intreb de ce te avantajeaza aceasta tehnica?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Stuart, multumesc din suflet, sa se ia la toata lumea!

Avalon 11+

Mergi la inceput