FIV in Ungaria 55
Raspunsuri - Pagina 14
crisis81 spune:
Am citit si mi-au dat lacrimile, a sosit in sfarsit momentul asteptat de tot forumul DC!
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">FELICITARI LIANA !!!
BINE AI VENIT PE LUME ANNE MARIE CATALINA! ESTI CEL MAI ASTEPTAT COPIL !!!
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
claudia79 spune:
Uau. astazi este cea mare zi in istoria forumului. s-a nascut cred cel mai asteptat copil al autoarei a nu mai putin de 11211 postari, o gramada de timp dedicat mai ales ajutarii altora, pt ca eu desi m-am straduit ceva cu greu am reusit sa aflu din postari pb.-le Lianei.
FELICITARI LIANA! ANNE MARIE CATALINA - bine ai venit in lume! sa ai o viata frumoasa si sa ii bucuri pe parinti mereu!
Avalon, Liana bine ca plecati de aici........, hai ca ne mutam urjent la mamici toate!
happiness is a choice
mihaele spune:
Liana tesi pentru luptatoarea ta
Gyongy.Buluna. Luk va multumesc pentru urari
Puisori dragalasi
Elmasi spune:
intru si eu sa o felicit pe cea mai eroina dintre mamici LIANA
sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, norocoasa, desteapta si cuminte
inca o data
FELICITARI LIANA SI BINE AI VENIT CATALINA
va pupic
si felicitari si tuturor gravidutelor
gyongyi va pupic si sa stii ca nu v+am uitat, sunteti prezenti in rugaciunile mele din fiecare seara.
atelocin74 spune:
Elmasi, noi te asteptam la Szeged asa cum ne-am inteles !
Vrem cit mai repede , sa te felicitam si pe tine , asa ca pe Liana .
elenyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Avalon stiu 2 pensiuni la 10 minute de mers cu masina de clinica http://www.heliospanzio.hu/ http://www.koronapension.hu/korona.php?lang=en&page=1 ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 11+ |
Multumesc foarte mult pentru sugestii.
Avem programare pe 8 Iunie la institut in Budapesta pentru discutii preliminare.
Sa speram ca tehnicile mai noi au aparut si in Budapesta si ca vom avea noroc.
Multumesc inca odata.
adya spune:
Buna fetelor
Desi va urmaresc de mult timp, nu am scris pana acum. Voi alege si eu drumul Ungariei pt. un Fiv, dar pana atunci stiu ca trebuie sa-mi fac niste analize. Am o gramada de intrebari pentru voi, daca nu va suparati prea tare...cum e mai bine sa fac? sa incep sa-mi fac din analize si apoi sa le scriu celor de la Debrecen, sau sa le scriu si apoi sa imi fac analizele? Cat timp sunt valabile analizele? Imi trebuie trimitere de la un doctor sau le pot face la cerere?
M-am uitat pe pagina 1, am gasit lista cu analize, dar nu stiu ce analize se fac in ziua 2...ma puteti ajuta? As fi tare recunoscatoare daca mi-ati raspunde cat de repede, fiindca azi e ziua 1CM.
Le rog pe fetele care au fost la Debrecen sa-mi trimita un PM, daca vor.
Liana felicitari!!!
Multumesc mult!
Avalon spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elenyka
Multumesc foarte mult pentru sugestii. Avem programare pe 8 Iunie la institut in Budapesta pentru discutii preliminare. Sa speram ca tehnicile mai noi au aparut si in Budapesta si ca vom avea noroc. Multumesc inca odata. |
cu mare placere!
nu stiu la ce medic mergi la Kaali, dar dr.Kovacs aplica toate noutatile in materie de fiv: P-ICSI, cultura de blastocist, AH, embryo glue si embriologii clinicii sunt scoliti in Elvetia. Iar despre seriozitate, nu mai vorbesc. Totul la superlativ! Rezultatul il avem la semnatura!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 11+
daniela2 spune:
LIANA, FELICITARI !
Un buchet mare de pentru tine si ta si o strangere puternica de maini (de data asta la o mare bucurie / asa cum ne-ai tinut tu pe multe dinte noi in momente mai putin fericite).