*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint

Am pus si eu cateva poze cu Radu aici:

http://good-times.webshots.com/album/569698655UvaaMa?vhost=good-times

Mamica fericita de Radu 19.12.2008

pozele mele

Scumpic foc Raducu

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

M-am delectat cu multe poze.Mercic, Babyzapy.Intr-adevar, Raphael are buzele tale. Sa va traiasca crestinul si sa va aduca numai bucurii.

L-am vazut si pe Raducu...nu-l deochi ca are ata rosie.

La multe lunite tuturor sarbatoritilor .

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo si eu il pupacesc non stop pe Raphael. Mersi frumos de complimente
Sorvint al meu nu are puncte negre...fatzuca i-o spal cu apa termala. Poate un pediatru te lamureste mai bine, sau poate mai sunt fete care se confrunta cu pb asta . E frumos foc Radu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alra pasare de noapte pe unde esti?

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Babyzapi, esti o mama sexoasa si dedicata! Ce-a mai crescut Raphael de cand n-am mai vazut poze, sa va traiasca micutzul crestin!
Mersic pt pozele de la intalnire cu explicatii , asa mi-am mai dat si eu seama cine si cum. Ma uit cu invidie la poze, ca va puteti intalni, cred ca e special sa si vezi mamele cu care imparti atatea.

Sorvint, ce flacau voinic si curios ai tu acolo. Un dulce!

Cu ce fel de apa termala spalati bb-ii pe fata? Eu am un spray de la Avene pt mine, cu apa termala, il pot folosi si pt ea sau e ceva special pt bebebi?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:

Anca, asa e normal...si eu am fost la fel, l-am sunat pe medicul meu...a zis ca daca curge fff mult sa iau Ergomet la 2 ore, 5 sau 6 fiole, ca sa se elimine tot...sa nu fie resturi si Calciu forte.A fos.t ok.M-a tinut cam 2 sapt prima data, primele 3-4 zile fff abundent.

Sanatate multa!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mersic Ramo! Nu mai e chiar asa abundent, am si gasit niste absorbante babane, ca cele din comert nu mai rezistau, aveam ceva primite de la cineva, pt cazuri drastice, acum ma simt si eu mai confortabil.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Anca mersi frumos . Apa termala am pt Raphael de la Avene gama Pediatril, la noi nu se gaseste ne-au cumparat-o socrii din franta. Dar nu cred sa aiba vreo importanta de care este...zic si eu

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Alra pasare de noapte pe unde esti?

aici, aici, nu se facuse inca noapte

azi am avut o dimineata ciudata - nicole a plans pe la 6.30 de burtica cred si abia pe la 7.45 sa o culc la loc si am dormit cu ea pana la 10.30. m-am sculat cu durere de cap si cu durere de cap am ramas toata ziua in ciuda celor 2 paracetamoale luate.

vesti bune cu nicole: a mancat cam 2 linguri mari (de supa) de piure. merge bine!

am vazut poze: babyzapi bravo pentru botez arati bine, nu mi se pare ca esti asa slaba precum spui. foarte frumoasa rochia si pare ca te-ai distrat intr-adevar la botez. eu nu ma prind cu cine seamana strumfila al tau

sorvint, un baietel tare frumos cu alura de baietel!

marysa, frustrant de tanara

diamisha, ma bucur mult ca mai aud de voi si ca totul e ok. la mine pentru celulita e foarte eficienta capsula aceea cu vid. rezultatele pe picioare sunt vizibile. credeam ca nu ai mai scris ca ai inceput serviciul. inteleg ca nu. incepi acuma sau dupa vara? cum mai merge dieta? la mine e mai lalait ritmul de slabit insa sunt pe curba in jos.

spiridus, am uitat sa iti raspund ieri. in belgia nu se recomanda branzeturi concentrate pana intr-un an. eu i-am dat laurei legume la 6. ii dadeam borcan inainte sa mancam noi si apoi o puneam in scaun mare cu noi la masa si ii mai dadeam de prin farfuria mea ceva compatibil cu varsta ei.

anca, ma bucur ca ai inteles cum e treaba cu scaunul. nu cred ca poti comanda aparatorile alea insa le poti face tu din bucati de material sau haine mai vechi. partea aia cu burete care se pune pe scaun pentru capsor nu mai iti e necesara, e numai de bb mic. eu nu am folosit-o deloc caci am un sac care se monteaza pe scaun si care eu inca il folosesc cu succes, doar amiezile cand e cald nu o mai invelesc cu partea din fata.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Noapte buna mamici scumpici, ma duc la nani

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

David adoarme seara doar daca il tin de mana, altfel maraie, se rasuceste, se invarte si nu vrea si pace. Normal ca daca se trezeste peste noapte vrea acelasi tratament, tinut de mana, mangaiat.Ma cauta cu manuta pe la marginea patutului, ca stie ca ma gaseste pe acolo. Ma gandeam sa-i dau o jucarie sa doarma cu ea, o fi prea devreme? Voi, cele care sunteti la bebe 2, pe la ce varsta ati lasat jucarii in patut cu bebe.

De perna am citit, ca pana nu face un an nici gand, dar o jucarie?Tot asa, dupa un an?

Sa nu credeti ca imi e greu sa intind o mana la copil, ca nu-s nebuna, imi e drag de mor si cu greu ma abtin uneori sa nu-l iau in pat cu noi, dar ne facem curaj sa ne mutam in sufragerie si sa-i lasam lui dormitorul, dar inainte de asta vreau sa gasesc o solutie la aceste treziri nocturne.Plus ca trebuie sa cumparam un interfon, ca nu avem si holul e destul de lung si nu as vrea sa dormim cu usile deschise, doar ca sa-l aud daca se trezeste.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput