*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*
Raspunsuri - Pagina 7
babyzapi spune:
Poze de la intalnire mamici DC :
http://entertainment.webshots.com/photo/2239829120104281140VatjQE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
diamisha spune:
Multumesc, Otilia, si eu ma bucur ca am revenit.
Da, acolo am fost. Hotelul in sine e ok, dar nimic special, dupa parerea mea, nu merita 4 stele, e cam de 3. Dar am doua bile albe, spa-ul si restaurantul, adica mancarea de acolo, nu locatia. La spa-ul respectiv, lucreaza terapeuti - absolventi de kinetoterapie sau terapii complementare, cu stagii in strainatate facute pe thalassoterapie, si se vede...piciorul meu este foarte bine si, cel putin pentru moment, daca nu se inrautateste starea lui si daca ma duc o data la 3 luni la niste proceduri, nu trebuie sa ma operez. Ma mai doare din cand in cand, mai ales daca ma sui pe tocuri, dar nu mai schiopatez si pot merge normal.
Asa, deci spa-ul este minunat, am facut masaje nenumarate pentru spate, coloana cervicala, celulita, relaxare generala, hidromasaj, hidrokinetoterapie (exercitii in bazinul cu apa din lacul Techirghiol - m-a rupt baiatul ala, daca stau o luna acolo, ma face zana in ritmul pe care il are
), estetica faciala si corporala. Piesa de rezistenta a fost masajul de drenaj limfatic, care m-a desumflat atat de bine, incat am reusit pentru prima data dupa aproape 1 an de zile, sa scot verigheta de pe deget....retentia mea de lichide este foarte mare...
Iar la restaurantul hotelului, se gateste neasteptat de bine pentru o locatie de pe litoral...pentru mine, este o surpriza, pentru ca, la oricate stele te-ai duce la mare, mancarea este prost gatita...chiar si o simpla friptura este o mare problema, legumele sunt intotdeauna vestejite, iar supa/ciorba reci...
Ai fost cumva www.spa-romania.com/ana-aslan-spa/spa.htm" target="_blank">aici? Cum mai este piciorul tau?
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
diamisha spune:
Iza, m-am delectat cu toate pozele tale, esti tare delicata si...tanara!!!!!! Sa stii ca Raphael iti seamana bine la ochi si la gura, si a preluat delicatetea trasaturilor tale...oricum, asa ca un bilant la cele 6 luni ale lui, ai facut o treaba excelenta ca si mamica atat de tanara, in conditiile in care ai avut incercari importante cu Raphael! Bravo!
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Otiliav spune:
Diana, mersi de opiniile obiective. Exact de bilele albe eram interesata. Nu cred ca-i mamica in grupul nostru sa nu se resimta dupa sarcina. Au multe optiuni si sincer imi este greu sa aleg doar ceva anume. Fizic ma deranjeaza cel mai mult spatele dar am si vechea problema cu reumatismul (acum sunt bine pentru ca sunt in Ro de ceva vreme). Iar pentru moralul meu tare mi-ar place sa scap de celulita
si sa fac diverse masaje, vise, vise.
Dimineata sunt tare bine, pe seara am picioarele umflate. E si asta tot retentie de apa, asa cred.
N-am fost niciodata la masaj, am de studiat la capitolul acesta.
O data la 3 luni nu mi se pare impovarator, mai mult o mini-vacanta de intretinere corporala, daca trebuie trebuie.
Babyzapi, din poze pari ca te-ai distrat bine-bine. Tare frumos a crescut Raphael si are o gurita
. Tu nu pari deloc sa fi nascut, cine te vede pe strada clar zice ca esti pustoaica si bona lui Raphael.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
babyzapi spune:
Otilia mersi frumos
chiar ma bucur sa vad reactia celor din jur cand la spun ca bebe este al meu
. Eram suparata la petrecere dar trebuia sa mentin o atmosfera placuta pt invitati si am incercat sa ma fac singura sa ma simt mai bine...totusi doar o data e botezul copilului meu 
Diamisha multumesc de complimente
. Mi se umple sufletul de fericire cand imi zice cineva ca sunt o mamica buna, e cel mai frumos compliment. M-a ajutat foarte mult DC-ul, voi toate de fapt, pana acum in adoptarea unor decizii bune pt bebe. Iar despre Raphael toata lumea spune ca seamana numai cu tati, deci ma bucur enorm cand mai zice cineva ca seamana si cu mine 
Isabela, mamica lui
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Amalia pe unde esti iubita? vad ca nu ai mai scris. Multi multi 
Isabela, mamica lui
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Babyzapi, frumoase rau pozele si micutul Raphael seamana cu TINE...2 frumosi!!!
Printesita mea a facut astazi 5 luni, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...nu vreau sa treaca asa...ea asa de scumpa, nu ma satur sa o pup, cateodata ma gandesc daca n-o pupacesc prea mult...sa n-o stresez, dar cu siguranta ii place ca rade 
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Sorvint spune:
Buna ziua fetelor,
Nu am mai scris de asa de mult timp pe la voi. De citit va citesc in fiecare seara cand imi culc puiutul(adoarme numai in brate la san), dar nu pot sa si scriu pentru ca s-ar trezi. Are un somn asa de usor. Si in parc a devenit un chin sa mai mergem. Mai mult il tin in brate si carutul il imping gol. NU vrea sa stea treaz deloc in carut. Cateva zile l-am mai pacalit cu cate o frunza, dar acum s-a plictisit si de asta.
Puiutul meu este sanatos si creste bine. Nu este prea gras ( 6.700 kg si 65 cm la 4 luni),dar nici nu imi doresc sa fie prea grasut.Sanatos sa fie. De luni a invatat sa se intoarca de pe spate pe burta si numai asta face tot timpul. Trebuie sa stau langa el in permanenta. Se impinge in picioare si avanseaza si cate putin,asa ca daca plec din camera trebuie sa il pun in patutul lui,lucru care il supara tare rau.
Avem si noi o problema fetelor si sper sa gasesc niste raspunsuri la voi. Puiutul meu are puncte negre. Are cateva pe obrajori si pe frunte,dar cele mai multe le are sub barbita, pe gusa. Nu stiu cum sa procedez,ce sa fac(le are de ceva timp, dar am tot asteptat sperand sa treaca de la sine).Voi va confruntati sau v-ati confruntat cu asa ceva pana acum? Voi cu ce le curatati fata bebeilor in afara de apa? EU toata viata am fost complexata de tenul meu foarte sensibil,cu cosuri si puncte negre. Inteleg ca exista posibilitatea sa ma mosteneasca, dar de la varsta asta? Si imi e teama sa nu ramana cu gaurele in locul punctelor negre. Voi ce credeti?
Imi pare asa de rau ca nu pot participa si eu mai des la discutiile voastre, Sa ajung si eu la intalnirile voastre (poate dupa ce trecem si noi la carutul sport va fi mai simplu), dar imi cresc singura puiutul si e destul de greu.
Va pup pe toate si pe bebeii vostri.
O sa incerc sa pun si eu niste poze mai recente cu Radu,sa vad daca am putin timp. Afara e urat si nu il pot scoate de seara.
leeloo5979 spune:
Diamisha sa traiasca Sonia frumoasa si mare...si sa va bucure viata! Pup mult, ma bucur ca ai trecut peste greutatile cu sanatatea celor apropiati, sa vad ca sunt bine...poate reusim sa ne vedem intr-o zi ![]()
![]()
io plina de speranta de colo.
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
Sorvint spune:
Am pus si eu cateva poze cu Radu aici:
http://good-times.webshots.com/album/569698655UvaaMa?vhost=good-times