*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Flowers ma bucur ca ai avut rezultate bune cu ceaiul

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

missed you
nu am avut tzeava doo zile, si tare rau fu
la noi divesificrea merge batz..
acu am o dilema
schema din mintea mea e asa
10 fructe
13 legume cu (carne-ou-peste-ficat)
16 lactate.... ce lactate dau fras pana intr-un an? ca alex vroia doar iaurt, cris e mancau tare, si sigur nu il satisface doar iaurtul?
si apoi. la 6 luni m ise pare cam devreme pt iaurt

saa ii dau branza cu fructe, sau cu legume? ha?

e clar ca nu reusesc sa fac in fiecare zi leguma fiarta si smotocita..asa ca fac mai mult si congelez

revin in cateva ore.. recunosc smerit ca m-am destrabalat cu un pahar de vin, si simt nevoia de o tzigara; ptiu drace, ce am? n-am mai fumat de 1000 de ani

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

astea...10 fructe, 13 legume,16 lactate pana cand vrei sa le introduci?Ca nu ma prind.

Tot voiam sa te intreb, Alex nu e interesat acum sa pape si el ce papa Cristian? Ma gandeam ca poate ii trezeste interesul mancarea lui Cristian si incepe si el sa manance.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

anca_27 primul CM dupa sarcina a venit luna trecuta cu dureri atroce si abundenta deranjanta. la mine durerile au fost problema...imi venea sa urlu "hai cu epiduralaaaaaa!" una din fete a zis sa iau fiole de Ergomet(celebrele file data dupa nastere lauzelor pentru curatarea uterului). durerile s-au intetit cam 30 de minute, abundenta a crescut, dar am scapat mai repede si dupa aceea, totul a fost ok. abundenta a durat cam primele 4 zile, durerile doar 2, cele din a 3 zi au devenit suportabile. cred ca am l;uat doar 3 fiole...eu asta am facut, nospa si nurofenul au fost frectie la picior de lemn.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oceanborn, Marysa, Babyzapi, Leeloo, mersi mult fetelor! Parca s-a mai redus, ma speriasem.

Leeloo, eu n-am treaba cu durerea, e ceva disconfort, dar nu mai mare decat la alte CM-uri de dinainte de sarcina.

Oceanborn, poate c-a fost si la noi puseu. Eu nu mai cred oriunde-ar scrie ca au puseu la 2,4,6,...15 luni. Cred ca fiecare are puseu cand ii vine. Lui zibe i-a venit candva la 2 luni si, si era sa-i bag o tura de lapte praf de disperare, dar slava domnului am rezistat, si-acum imi dau seama ca daca cere mai mult e puseu. Am urmarit bineinteles si semne de diversificare, dar nu sunt, si-acum si-a revenit iar cu somnicul. In rest, fte util ce info ai gasit , intradevar, sunt multe mamici care habar n-au de puseu si baga papitza. M-am convins pe pielea mea. La-nceput ma plangeam mamelor (ale mele, ca am doua ), si ele ma-ndrumau sa-i dau sa pape, ca si cutare asa a patit, si ce `mare si frumos e copilul`...si e de fapt pufosat. Daca era dupa ele, zibe era diversificata de la 2 luni deja. Acum m-am invatat minte si nu le mai dau detalii, noroc ca sunt la 100 km de noi, si ma scutesc si pe mine de sfaturi binevoitoare care ma scot din tzatzani. Noroc ca existati voi!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Vai , fetelor cu copii dormiciosi, nici nu va puteti inchipui ce fericite ati fost de la inceput...eu acum incep sa descopar cum e sa ai bebe care mai doarme si ziua mai mult de 15 minute...asta de cand ne tratam pt reflux..
Anca, nici eu nu cred, Thomas e in mare puseu de vreo 3 4 zile...si suntem aproape de luna 5 asa ca nu e nici 4 nici 6..
Nu mai stiu cine era racita sau cu diaree....de se pangea ca i-a scazut productia de lapte...oare cata_micky sau hera........nu stiu exact.. si eu am fost in aceeasi situatie de 2 ori, cand am fost racita si saptamana trecuta...deja ma gandeam ca bagam laptele praf cu R ala pt bebeii cu reflux...si uite ca la mom potrivit l-a apucat foamea pe fiu-meu si acum tzitzi pocnesc din nou.. sper sa-si fi revenit si la voi productia!

eu imi prind urechile pe situri italiene legate de dive...sa vad cum sa fac sa fie mai bine...pana acum am citit tot pe situri romanesti dar acum imi dau seama ca nu prea pot pune in aplicare tot ce am citit din lipsa de materie prima....

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetelor, au venit si la mine rusii, ieri. Dar m-au napadit de-a dreptul. E fte abundent, las urme peste tot ca nu apuc sa ma ridic sa fug. E normal pt primul CM dupa nastere? La voi cum a fost Azi am reusit sa rezolv si tapiteria scaunului din masina...si e crem...

Deci nimeni n-a mai fost pe stop de cand ati nascut? Eu sunt ca si creaturile alea din Aliens, las dare, azi noapte a fost dezastru, am umplut paturile, la 5 azi dimineata puneam in apa rece lenjerii si frecam paturile . Soatza statea drepti cu zibe-n brate, buimac de somn si nestiind de ce l-am trezit si i-am trantit-o-n brate. Ea gangurea de zor.
Stau pe ganduri daca sa-mi sun sau nu medicul, `stiti, e primul CM dupa nastere, si e fte abundent`, si el sa-mi spuna `pai asa e normal`. Hai mai bine spuneti-mi voi, si poate-ntre timp se mai reduce.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Anca, asa e normal...si eu am fost la fel, l-am sunat pe medicul meu...a zis ca daca curge fff mult sa iau Ergomet la 2 ore, 5 sau 6 fiole, ca sa se elimine tot...sa nu fie resturi si Calciu forte.A fos.t ok.M-a tinut cam 2 sapt prima data, primele 3-4 zile fff abundent.

Sanatate multa!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Bun gasit, ladies!

Va invitam cu drag la si (am cautat sampania, dar nu am gasit-o la emoticonuri...)...adica, face fiica-mea 6 luni astazi si o sarbatorim, inclusiv virtual !

Imi pare rau ca am disparut o vreme, am avut o perioada plina, agitata, cu multe evenimente...dupa toate operatiile/interventiile, doar tatal lui Claudiu are niste probleme mai serioase, un carcinom pe coarda vocala stanga...din fericire, se pare ca l-am descoperit intr-un stadiu bun, asa ca a intrat rapid in tratament cu raze si speram sa fie indeajuns. Pentru mine, a insemnat spitale, medici, relatii care sa te trimita unde trebuie, intr-un cuvant alergatura si consum.

Apoi, sambata trecuta am fost nasii de cununie ai uneia dintre cele mai bune prietene de-ale mele, care este si insarcinata in 5 luni, duminica am fost la un botez al baietelului unei prietene (v-am spus eu ca suntem un grup mare care s-a pus pe facut copii...acum, au inceput botezurile pentru primele nasteri, saptamana viitoare mai avem unul...), iar luni am plecat la mare.
Sotul meu a facut scufundari, mama a plimbat-o pe Sonia pe faleza toata ziua, iar eu am facut nenumarate masaje, proceduri, exercitii, etc., la spa-ul din Eforie...Am avut o vreme extraordinara si m-am rasfatat foarte mult zilele-astea...Ne-am intors aseara pentru ca se stricase vremea, incepusera ploile si nu avea rost sa stam mai mult...mai ales ca, de luni ma duc la munca !

Azi-noapte, am citit din urma si primul lucru pe care vreau sa il spun este ca m-am bucurat sa vad ca a avut loc intalnirea din Cismigiu, la care mi-ar fi placut mult sa vin daca as fi fost in Bucuresti...sper sa ajung la urmatoarea!

Mirtha, multumesc pentru gandurile bune! Am vazut pozele de la botez, arati extraordinar! Felicitari pentru efort, se vede glezna fina !

Dandusa, am vazut pozele, ai o lumina incredibila in jurul tau, ca sa nu-i spun aura...nu stiu de unde vine, dar rar am vazut o persoana atat de stralucitare la propriu...

Spiridusul, intrebai de lactate...eu ii dau Soniei un iaurt de la Humana, care ii place foarte mult, il gasesti la supermarket, nu in farmacii. Nu are conservanti, zahar, etc...

Eli, felicitari pentru ca te-ai hotarat sa faci scoala de soferi...nu e mare filosofie, te vei obisnui repede si iti da un grad mare de independenta, pe langa faptul ca iti va creste incerederea in tine...

Iza, Leeloo, imi pare rau ca ati avut peripetii la botez...dar e bine ca v-ati crestinat copiii...pana la urma, acesta este cel mai important motiv pentru care trebuie sa va bucurati...sa fie intr-un ceas bun!

Si nu in ultimul rand, as vrea sa felicit toti copiii care au facut deja 6 luni: Remus, Stefanutz, Damian, Eva, David de Bebecris, Androniki, Raphael, Cristian, Antonio, Tudor, Luca, Radu si Larisa. Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diamisha ce bine ca ai aparut.
Sa va traiasca puiul vostru drag, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Si bafta la servici, sa fie usoara revenirea pe baricade!
Ai fost cumva www.spa-romania.com/ana-aslan-spa/spa.htm" target="_blank">aici? Cum mai este piciorul tau?

fetitelor care azi fac 6 sau 5 luni!
Sonia Alexandra, Larisa Elena, Bianca Alexandra, Raisa Monica, Sara Maria!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Am pus si eu pozele de la botez

Biserica :
http://good-times.webshots.com/photo/2975670510104281140NoAfrx

Restaurant :
http://good-times.webshots.com/photo/2443623460104281140CvVApW

Baita dupa botez :
http://good-times.webshots.com/photo/2713036800104281140RIMRTG

Acum ma bag sa incarc si pozele din parc de la intalnirea cu mamicile

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Diamisha LA MULTE LUNITE SONIEI . Sa aveti o petrecere frumoasa . Multa sanatate socrului. Super frumos ca ati fost la mare si te-ai relaxat...si mai ales masajeeeee..... Super, super!

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput