*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Leeloo

Babyzapi eu ii dau de cateva zile ceai de musetel pt ca era constipat rau si deja se vede. Incearca si cu suc de para.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

missed you
nu am avut tzeava doo zile, si tare rau fu
la noi divesificrea merge batz..
acu am o dilema
schema din mintea mea e asa
10 fructe
13 legume cu (carne-ou-peste-ficat)
16 lactate.... ce lactate dau fras pana intr-un an? ca alex vroia doar iaurt, cris e mancau tare, si sigur nu il satisface doar iaurtul?
si apoi. la 6 luni m ise pare cam devreme pt iaurt

saa ii dau branza cu fructe, sau cu legume? ha?

e clar ca nu reusesc sa fac in fiecare zi leguma fiarta si smotocita..asa ca fac mai mult si congelez

revin in cateva ore.. recunosc smerit ca m-am destrabalat cu un pahar de vin, si simt nevoia de o tzigara; ptiu drace, ce am? n-am mai fumat de 1000 de ani

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cam tarziu dar asa de cultura noastra, ce-am mai vazut pe la altii:
- snuggle nest
- www.inhabitots.com/2009/02/24/safe-cosleeping-with-the-arms-reach-cosleeper/" target="_blank">cosleep bassinet (la poza asta ma gandeam la Corina noastra)

Si Dandusa, apropo de titi, dupa ce-o intarc cred ca pot sa le leg dupa gat , sau poate ajung cu ele la cutit .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ZIUA BUNA
1 mai muncitoresc cat mai frumos!
uitai tot...
am vazut poze cu mamici cochete si pozele de la intalnire cu cele 11 carucioare vleau si eu ...f f frumoase ...ma bucur pt voi toate
iza lasa sanatosi sa fiti si fericiti ca asta se uita ...pup
nebunica stiu ce simti zilele trecute am aflat ca o colega de liceu are leucemie si are doar 26 de ani...am ramas fara cuvinte la anul aveam intalnirea de 10 ani de la liceu....nici nu vreau sa ma gandesc ...a si bubitele o fi si vreo boala a copilariei?....sau ceva de la caldura...am si eu unele asemanatoare pe sani...tind sa cred ca de la clatitul hainelor insuficient
eu nu m-am apucat inca de sofat nu pot pana nu achit jumatate din taxa si nu fac dosarul...si costa ...mai asteptam pana la salariu lu ion...ce sa fac buei ca nici timp hal mult nu am sa citesc hal legislatie...ma mai intreaba ion una alta...
buei si eu l-am mai lasat pe balacios sa maraie....apoi daca sunt a toilet sau efectiv nu am cum sa ajung la el..mai plange nitel 2 min sau cat este....oricum nu haotic...si e un copchil ok...rade, vb..zic si eu

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, au venit si la mine rusii, ieri. Dar m-au napadit de-a dreptul. E fte abundent, las urme peste tot ca nu apuc sa ma ridic sa fug. E normal pt primul CM dupa nastere? La voi cum a fost Azi am reusit sa rezolv si tapiteria scaunului din masina...si e crem...

Raportez primul drum doar eu cu zibe in masina. In spate urla din toti rarunchii, asa c-am pus-o-n fata. A tacut malc. Ar fi si adormit doar ca am oprit de l-am recuperat pe daddy de pe traseu. Mai exersam sa stam si-n spate....

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Cam tarziu dar asa de cultura noastra, ce-am mai vazut pe la altii:
- snuggle nest
- www.inhabitots.com/2009/02/24/safe-cosleeping-with-the-arms-reach-cosleeper/" target="_blank">cosleep bassinet (la poza asta ma gandeam la Corina noastra)

Ma apuca nostalgia, si fug si ma uit la pozele din primele zile, ce imbotzita era si-acu stie sa rada smechereste si sa fie sfioasa.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Am vrut sa iti spun ca intr-adevar daca ceva nu iti convine spune atunci si poate chiar ai dreptata si argumente si iti dau dreptate....nu e fair cum ai procedat asteptandu-ma la cotitura.

Nu ma victimizez ca nu imi place pupincureala dar asta este ceea ce simt.

Ai dreptate ca ei plang de frica mai ales ca noi am fost atata timp plecati si din motive de securitate a stat tot timpul in brate, marsupiu, bouncer in prezenta noastra...insa ea nu accepta nici sa stau langa ea...pot sa ii fac jucarii 1000 vrea in brate...de fapt metoda asta chiar da roade si adoarme in cateva minute....eu oricum sunt langa ea si ii ofer toata dragostea nu doar luand-o in brate.
Apropo si noaptea adoarme cum facea inainte adica 9-10 h fara treziri...nu mai vrea titi de consolare.....creste bine, are aproate 6 kg si arata super bine.

Tati este cu noi 24\24 cu noi....lipseste doar cate 1 h cand alearga...si nu munceste...deci e la fel de implicat ca si mine...am ajuns la aceasta solutie impreuna si ne bucuram impreuna de succesul ei...copilul aproape ca nu mai plange si cand e linistita crede-ma ca o rasfatam pupam admiram, adulmecam,gadilam,ne maimutarim cantam dansam, sarim....orice o face pe printesa sa rada si sa fie multumita.

Crede-ma oricat m-a durut sufletul dupa cateva minute de plans copilul meu nu e nici frustrat, nici independent, nici bolnav e un copil vesel sanatos care ne adora si de aici cu DD inainte.

Citat:
citat din mesajul lui alra

nu e vorba de "permis sa dai sfaturi" e vorba de intervenit intr-o situatie complicata gestionata de o cardioloaga, o pediatra si mama respectivului copil. trebuia insa sa iti fi spus de atunci ce ma deranjeaza nu sa te astept la cotitura.

nu te victimiza ca nu castigi nimica.

problema care o ai cu leyre am avut-o cu laura in jurul varstei de 3 luni. plangea cand o puneam jos. ajunsesem sa stau numai cu ea in marsupiu facand orice in casa. cand am golit masina de vase si am tinut niste cutite mari in mana, aplecata cu laura in marsupiu mi-am dat seama ca e ceva in neregula. la noi totul s-a rezolvat de cand a inceput laura cresa

eu cred ca ei plang de frica. incep sa realizeze ca ii lasi deoparte si nu le place. e natural sa le fie frica caci daca nu faceau asta erau lasati in padure la indemana pradatorilor. cum in casa nu avem pradatori noua ni se pare normal sa ii lasam la loc safe, lor insa nu. eu as merge pe distrasul atentiei cu jucarii, lasata in bouncer sa te vada ce faci si socializare cat mai mare cu alte persoane/ alti copii.
noi nu am patit-o, insa am auzit de la mamici care stateau cu copiii acasa ca nici macar la tati in brate nu mai voiau. la noi tati se implica mult si cumva s-a creat o obisnuinta sa ne suplinim unul pe altul si copiii accepta asta usor.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Je tare obosita. Si am mancat ca o purcica azi de de abia ma mai misc.

Otilia, eu am zis ca la bebe 2 chiar imi iau patut ca in poza pusa de tine, namai ca d elemn si cu saltea la acelas nivel ca salteaua noastra.
Marysa, eu te inteleg PERFECT. Si recunosc ca am incercat si noi intr-o seara sa o lasam sa planga. Ca asa a zis sotul, dar eu n-am rezistat si m-am dus la ea, si uite ca am ajuns sa dorm cu ea la EA in patut. Bine ca sunt slaba Ce e ciudat, e ca aici, la mare, mai are nopti in care accepta sa doarma in landou, fara mine evident . Nu stiu de ce, ca de trezit tot se trezeste, dar papa si o pun apoi in landou. Nu stiu cum o sa ma descurc cu ea cd incepem dive, pt ca nici ea nu prea accepta sa stea fara mine. Si cateodata vrea NUMAI in brate la mine....si sunt obosita, obosita, obosita. Dar o iubesc, o iubesc de nu mai pot de dragul ei. Si stiu ca o sa regret enorm cd va creste si nu ma va mai vrea ea langa ea. Cine sa ma inteleaga? Acum zic ca e greu, acum ca vreau sa ramana timpul in loc.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Leeloo azi tocmai am fost in fostul IOR si e un parc super frumos...daca stai in Titan cred ca tot pe acolo te plimbi asa ca te rog lasa-mi pe pm nr de tel si o punem de o intalneala...o sa vin mult mai des ca imi place mai mult decat Tineretului.

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Corina eu cred ca fetele sunt lipicioase si vor fi asa si cand vor creste...eu m-am documentat f bine inainte sa fac asta si am luat aceasta decizie...insa am mai incercat de 2 ori inainte insa la fel plangeam si eu cu ea dar poate nu ati inteles bine eu cum ma apropiam cu ea de o suprafata...orice ar fi fost, gym patut scaun carut scaun masine...orice urla ca din gura de sarpe....inca nu a trecut complet dar in 2 zile eu zic ca va fi perfect...oricum sunt super multumita...nu au decat sa ma blameze fetele dar asta e realitatea...cruda ce-i drept!

Mai zicea cineva....sorry ca nu mai stiu cine ....eu sunt ffffffff linistita multumita....cu "sotul" ma inteleg fantastic...totul merge de minune deci nu sunt supi stresata sa am ce sa ii transmit copilului.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Marysa, eu te inteleg PERFECT. Si recunosc ca am incercat si noi intr-o seara sa o lasam sa planga. Ca asa a zis sotul, dar eu n-am rezistat si m-am dus la ea, si uite ca am ajuns sa dorm cu ea la EA in patut. Bine ca sunt slaba Ce e ciudat, e ca aici, la mare, mai are nopti in care accepta sa doarma in landou, fara mine evident . Nu stiu de ce, ca de trezit tot se trezeste, dar papa si o pun apoi in landou. Nu stiu cum o sa ma descurc cu ea cd incepem dive, pt ca nici ea nu prea accepta sa stea fara mine. Si cateodata vrea NUMAI in brate la mine....si sunt obosita, obosita, obosita. Dar o iubesc, o iubesc de nu mai pot de dragul ei. Si stiu ca o sa regret enorm cd va creste si nu ma va mai vrea ea langa ea. Cine sa ma inteleaga? Acum zic ca e greu, acum ca vreau sa ramana timpul in loc.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Povestea nasterii

Mergi la inceput